Милица Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Да ли сте за то да се организујемо у спортским активностима? Лепо време, Ада, ролери, бицикле... бирајте оружје! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Mogu li ja da navijam? - Nisam baš neki sportski tip :smiley: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 vidi se iz avatara Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 0104_cheesy 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 И ја сам за али нисам спортски тип , али навијаћемо ја и мој унук 0104_cheesy confused ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 бицикл 0104_cheesy клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Mogu li ja da navijam? - Nisam baš neki sportski tip :smiley: ....а можемо и да пивоточимо клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Mogu li ja da navijam? - Nisam baš neki sportski tip :smiley: ....а можемо и да пивоточимо Znao sam da ima neki dobar sport, ali se nisam mogao setiti koji 0104_cheesy .... PS. Lione, bojleri su podvrsta pivotočenja 0104_cheesy .... Spadaju u isti sport .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Ja bih vas sve u jedan camac pa lepo kroz dunav pa rostilj confused http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Ja bih vas sve u jedan camac pa lepo kroz dunav pa rostilj confused Кроз Дунав на роштиљ , еееееееее вала то је најбоље решење за спортско дружење klapklap klapklap ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Све може... али идеја је била спорт... може и шетња. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 E onda smo se dogovorili. Podelimo se u dve ekipe, jedna piči roštilj, druga se zanima pivom i onda se menjamo, pa ko više izdrži 0104_cheesy .... A ovi koji neće, mogu da trčkaraju oko nas 0104_cheesy 0104_cheesy .... Šalim se .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Radosti roštilja u proleće.... to je pravi naziv ove teme.... milice,ne trudi se dalje...razumem te u potpunosti ali imaš posla sa ovim... smukovima Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Radosti roštilja u proleće.... to je pravi naziv ove teme.... milice,ne trudi se dalje...razumem te u potpunosti ali imaš posla sa ovim... smukovima јао гујоооооооооооооо :drugarstvo: stadaradimкад год те зовем на фон, само седиш по кафићима и гуштеришеш клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Све може... али идеја је била спорт... може и шетња. наравски, мени се баш вози бајс, а може и после роштиљада и пивопијада, па да спојимо здраво и корисно клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука