Jump to content

ŽRU-sportovanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

И ја сам за али нисам спортски тип  :cmizdrenje: , али навијаћемо ја и мој унук  0104_cheesy confused

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Mogu li ja da navijam? - Nisam baš neki sportski tip  :smiley: ....

а можемо и да пивоточимо  :cmizdrenje:

Znao sam da ima neki dobar sport, ali se nisam mogao setiti koji  0104_cheesy ....

PS. Lione, bojleri su podvrsta pivotočenja  0104_cheesy .... Spadaju u isti sport ....

Подели на овим сајтовима

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  aman klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

Ja bih vas sve u jedan camac pa lepo kroz dunav pa rostilj  :cmizdrenje: confused

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  aman klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

Ja bih vas sve u jedan camac pa lepo kroz dunav pa rostilj  :cmizdrenje: confused

Кроз Дунав на роштиљ , еееееееее вала то је најбоље решење за спортско дружење  klapklap klapklap

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Radosti roštilja u proleće.... to je pravi naziv ove teme.... milice,ne trudi se dalje...razumem te u potpunosti ali imaš posla sa ovim... smukovima  :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Radosti roštilja u proleće.... to je pravi naziv ove teme.... milice,ne trudi se dalje...razumem te u potpunosti ali imaš posla sa ovim... smukovima  :)

јао гујоооооооооооооо :drugarstvo: :drugarstvo: stadaradim

кад год те зовем на фон, само седиш по кафићима и гуштеришеш  nasznak

Подели на овим сајтовима

Све може...

али идеја је била спорт...

може и шетња.

наравски, мени се баш вози бајс, а може и после роштиљада и пивопијада, па да спојимо здраво и корисно  :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...