Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Glasnoća patriotizma naših lidera je glavni kriterijum za biranje, zato garantovano nema menjanja stvari ovde. Патриотизам се у Србији мери гласним жицама, вештином реторике и слабим познавањем Енглеског језика. Јер Боже сачувај да патриота зна таој антисрпски Енглески. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Lepa vest... bar nesto funkcionise. Kada treba nas SrBe osuditi da, u suprotnom ne. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Sve ovo zbog optužnice protiv ljudi koji su zapalili zgradu u sred Beograda? Devetnaestogodišnjak je poginuo, zaboga... Ниси разумео поенту...нема везе. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Немој да ме имитираш... Па да су нашу амбасаду запалили негде шта би ми рекли? A da smo mi pre toga bombardovali nekog i oduzeli mu deo teritorije, zacinili ga osiromasenim uranijumom, ubijali mu neduzno stanovnistvo....... sta bi rekli. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Па шта би рекли? А, у реду је, ми смо вама развалили Вуковар, ајде ви сада нама мало запалите амбасаду у Загребу... Ево сад ће пиво за мајстора... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Много ми је занимљиво то твоје поређење где њихов злочин правда наш. Што ти кажеш није праведно да они не буду суђени али је још мање праведно да ми тражимо да ми не одговарамо за наше зато што они не одговарају за њихово. Ne moj Mladene, ja sam zbog takvih kao sto si ti i tebi slicnima lepo naglasio da sam protiv nasilja. Problem je sto se samo nasi kaznjavaju dok ameri ne. Oni su nama naneli veliko zlo i porusili veeeeeliki broj zgrada i mostova i nikom nista, to je milosrdna akcija, a mi njima zapalili jednu zgradu i odma kazna. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 jaci tlaci Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ne moj Mladene, ja sam zbog takvih kao sto si ti i tebi slicnima lepo naglasio da sam protiv nasilja. Problem je sto se samo nasi kaznjavaju dok ameri ne. Oni su nama naneli veliko zlo i porusili veeeeeliki broj zgrada i mostova i nikom nista, to je milosrdna akcija, a mi njima zapalili jednu zgradu i odma kazna. Никад се није звала милосрдни анђео. То је иначе пропаганда која се ширила по Србији, ко и још много ствари али то сада инје битно. Шта хоћеш да кажеш, да не треба да нас казне? Или да није праведно да нас казне? Наравно да одма казна. Њих нема ко да казни нас има. Тако је како је. Што се пре помириш са тиме боље ћеш одлуке да доносиш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Никад се није звала милосрдни анђео. То је иначе пропаганда која се ширила по Србији, ко и још много ствари али то сада инје битно. Шта хоћеш да кажеш, да не треба да нас казне? Или да није праведно да нас казне? Наравно да одма казна. Њих нема ко да казни нас има. Тако је како је. Што се пре помириш са тиме боље ћеш одлуке да доносиш. Твој мазохизам немој да шириш по форуму ! Чуј, да нас казне. Сада ме је срамота што сам те упоређивао са недужним чобанчетом са Шар - планине.. Више нећу ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Не знам да ли сте свесни тога, али зграда у којој се налази америчка амбасада није у власништву САД, него републике Србије - Американци је од нас само изнајмљују... А ја заиста не видим шта има необично и непатриотско у томе што наша држава суди онима који уништавају њену имовину... Млађони, JESSY, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Твој мазохизам немој да шириш по форуму ! Који црни мазохизам? Прочитај нишизавин пост. Мазохизам... тебе Недељко ко да је Волт Дизни направио. Толика ти је машта и ирационалност. Чуј, да нас казне. Сада ме је срамота што сам те упоређивао са недужним чобанчетом са Шар - планине.. Не нас него оне дивљаке који су палили. Више нећу ! Одувек сам знао да си дубоко везан зуа чобане са шарпланине. Они су вероватно прочитали више књига него што си их ти видео. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Не знам да ли сте свесни тога, али зграда у којој се налази америчка амбасада није у власништву САД, него републике Србије - Американци је од нас само изнајмљују... А ја заиста не видим шта има необично и непатриотско у томе што наша држава суди онима који уништавају њену имовину... Јел ти то озбиљно ? Наша држава суди онима који уништавају ( краду, отимају..... ) њену имовину ? Од пара које су од 45 до данас ( све су то деца комунизма ) покрали могли су да саграде још један Београд, а не ту злогласну зграду. Мора да се шалиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 А ја заиста не видим шта има необично и непатриотско у томе што наша држава суди онима који уништавају њену имовину... Kada ameri budu odgovarali za rusenje nasih zgrada neka i nasi odgovaraju za njihove. Jeste starozavetno ali sa njima ne moze drugacije. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Јел ти то озбиљно ? Наша држава суди онима који уништавају ( краду, отимају..... ) њену имовину ? Од пара које су од 45 до данас ( све су то деца комунизма ) покрали могли су да саграде још један Београд, а не ту злогласну зграду. Мора да се шалиш. Еј брате, нек добијем варн глуп си ко ноћ ниси способан да повежеш два и два и нема вајде више да ти причам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Kada ameri budu odgovarali za rusenje nasih zgrada neka i nasi odgovaraju za njihove. 1.То је зграда у власништву републике Србије. Али је дата на позајмицу и коришћење американцима. 2. А како ти то постављаш услове? Шта ти мислиш да ти можеш да се мангупираш пред једном америком? Јел схваташ ти ко смо ми А КО СУ ОНИ? Ми можемо њима да покажемо средњи прст за нешто што смо криви (а за ту зграду јесмо криви) зато што они не одговарају за нешто за шта су они криви. Ал тај прст ће само нама да се обије о главу. Њима ништа неће да буде. размисли мало, показивали смо ми прст више пута до сад, и остајали без руке сваки пут. Jeste starozavetno ali sa njima ne moze drugacije. Ајд да поновим- размисли мало, показивали смо ми прст више пута до сад, и остајали без руке сваки пут. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука