Jump to content

Безакоње у Србији, Ниш.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Низ вулгарних ријечи којима није мјесто на оваквом форуму :)

Аха, па такав је текст у оригиналу, нисам их приметио искрено. Сори.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

не можеш ти драги Милане знати гдје ја (ми) живим(о), вјеруј брату овде је рај како је код вас из мог (нашег) аспекта :)

извини, а на основу чега ти то тврдиш, и за мене да наводно не знам где ти живиш и за себе да си тотално упућен где ја живим?

Подели на овим сајтовима

Људи задњи пут вас молим искулирајте са псовкама у текстовима које проналазите и постављате на ЖРУ. Или не читате оно што постављате или намјерно постујете и псовке!

Подели на овим сајтовима

@Medo

Možda su krimoši, a možda su i agent-provokatori, ja ne znam.. Samo su mi čudni krimoši koji jure nasred dana od jedne do druge glavne ulice da tuku narod. Mislim, ovo nije tipična krimoš-akcija. Da su huligani, okej, ali krimoši..? Okej, mogu da su krimoši koji su za to plaćeni... Ali sami po sebi da rade..? Dobro, ja kad govorim o krimošima, onda i mislim na krimoše, na one prave, ne one ganstere koji pevaju ti si divlja mačka ja sam kimi lav.

нек ти објасни млађа докле иде бахатост тих људи, он је одатле.

знам лично одоздо једну девојку којој су пре неког времена у сред кафића ти људи претили да ће да је убију и лик је извадио утоку на сто, сви остали су полако кренули да одлазе кад су видели колико је сати.

Подели на овим сајтовима

ти си бољи у проналажењу смисла :)

Реци ти мени ?

не знам, не читам мисли, зато сам и питао да појасниш своју тврдњу:

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1341851986' post='675857]

не можеш ти драги Милане знати гдје ја (ми) живим(о), вјеруј брату овде је рај како је код вас из мог (нашег) аспекта :)

извини, а на основу чега ти то тврдиш, и за мене да наводно не знам где ти живиш и за себе да си тотално упућен где ја живим?

Подели на овим сајтовима

Znate ono kad čovek po***di pa počinje da psuje i kralja i državu. E to mi se desilo večeras. Iz dva razloga.

ivica-dacic-policija_500x300.jpg

... Vraćamo li se u devedesete?

НЕ ... него ОДЛАЗИМО...

А многи су одавно ''ТАМО'' ОТИШЛИ...

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

ни ја не читам мисли и нећу да спамујем. Ка објасниш ти мени онда ћу и ја теби :)

Пс

Ако у следеће свом посту немаш намјеру да ми појасниш исто оно за шта очекујеш одговор од мене... Мораћу те замолити да не спамујемо темицу :)

Подели на овим сајтовима

Mladene, naplaćuju se bitange da prave nerede..

Нису то никакве демонстрације и нереди. То су локални криминалци младђани који су хтели да покажу да су краљеви ниша.

Нема ту никаквог потплаћивања, не знам што теоришеш у празно.

Момак који је вођа те групе се кроз улицу драо да је краљ Ниша.

Проблем нису они проблем је полиција.

Подели на овим сајтовима

Ми б`ате из њих нисмо никада ни изашли... :(

Иначе текст је твог земљака Милана Стронгмена, чувеног српског остваривача америчког сна.

Мада гледајући реално ту сте некако слични и ти си остварио амерички сан. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...