Млађони Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Низ вулгарних ријечи којима није мјесто на оваквом форуму Аха, па такав је текст у оригиналу, нисам их приметио искрено. Сори. Владан је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 не можеш ти драги Милане знати гдје ја (ми) живим(о), вјеруј брату овде је рај како је код вас из мог (нашег) аспекта извини, а на основу чега ти то тврдиш, и за мене да наводно не знам где ти живиш и за себе да си тотално упућен где ја живим? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 на основу истог оног чиме си ти мени појашњавао гдје ја живим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 на основу истог оног чиме си ти мени појашњавао гдје ја живим а то је? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 ти си бољи у проналажењу смисла Реци ти мени ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Људи задњи пут вас молим искулирајте са псовкама у текстовима које проналазите и постављате на ЖРУ. Или не читате оно што постављате или намјерно постујете и псовке! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 @Medo Možda su krimoši, a možda su i agent-provokatori, ja ne znam.. Samo su mi čudni krimoši koji jure nasred dana od jedne do druge glavne ulice da tuku narod. Mislim, ovo nije tipična krimoš-akcija. Da su huligani, okej, ali krimoši..? Okej, mogu da su krimoši koji su za to plaćeni... Ali sami po sebi da rade..? Dobro, ja kad govorim o krimošima, onda i mislim na krimoše, na one prave, ne one ganstere koji pevaju ti si divlja mačka ja sam kimi lav. нек ти објасни млађа докле иде бахатост тих људи, он је одатле. знам лично одоздо једну девојку којој су пре неког времена у сред кафића ти људи претили да ће да је убију и лик је извадио утоку на сто, сви остали су полако кренули да одлазе кад су видели колико је сати. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 ти си бољи у проналажењу смисла Реци ти мени ? не знам, не читам мисли, зато сам и питао да појасниш своју тврдњу: [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1341851986' post='675857] не можеш ти драги Милане знати гдје ја (ми) живим(о), вјеруј брату овде је рај како је код вас из мог (нашег) аспекта извини, а на основу чега ти то тврдиш, и за мене да наводно не знам где ти живиш и за себе да си тотално упућен где ја живим? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Znate ono kad čovek po***di pa počinje da psuje i kralja i državu. E to mi se desilo večeras. Iz dva razloga. ... Vraćamo li se u devedesete? НЕ ... него ОДЛАЗИМО... А многи су одавно ''ТАМО'' ОТИШЛИ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 ни ја не читам мисли и нећу да спамујем. Ка објасниш ти мени онда ћу и ја теби Пс Ако у следеће свом посту немаш намјеру да ми појасниш исто оно за шта очекујеш одговор од мене... Мораћу те замолити да не спамујемо темицу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Vraćamo li se u devedesete? Ми б`ате из њих нисмо никада ни изашли... nishizawa and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Mladene, naplaćuju se bitange da prave nerede.. Нису то никакве демонстрације и нереди. То су локални криминалци младђани који су хтели да покажу да су краљеви ниша. Нема ту никаквог потплаћивања, не знам што теоришеш у празно. Момак који је вођа те групе се кроз улицу драо да је краљ Ниша. Проблем нису они проблем је полиција. Милан Меденица :) and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ми б`ате из њих нисмо никада ни изашли... Иначе текст је твог земљака Милана Стронгмена, чувеног српског остваривача америчког сна. Мада гледајући реално ту сте некако слични и ти си остварио амерички сан. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Проблем нису они проблем је полиција. Nije uvek problem do policije. Problem je i do svedoka. Ako nema ko da svedoci, tesko da neko moze biti osudjen. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Проблем је што нико у "публици" није имао 357 да му покаже ко је краљ. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука