Душко Дугоушко Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па нисам подржавао одмазду. Само самоодбрану и законску казну за почињено кривично дело коју донесе праведан и неутралан суд. Ако се не сећам добро, подсети ме.Како је откинућу му главу неутралан суд?Једном сам само отворио тему о Објективизму зато што сам мислио да ће можда некоме бити занимљива. Нисам хтео да ништа да "мирим". И не видим какве сад па то везе има... Ако `оћеш да ми налазиш мане износио сам овде много контроверзније ставове, потражи мало. Ма не тражим ти мане, већ само доследност! Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Како је откинућу му главу неутралан суд? Добро бре брате, то је више фигуративно... И односило се на самоодбрану, рекао сам нешто у стилу "ако ми неки угрози породицу, бранићу је свим средствима". Нисам ја неки мафијаш који иде около и маше са пиштољом. У ствари сам мнооого мирољубив и доброћудан тип, веровао или не... Ма не тражим ти мане, већ само доследност! Извади прво брвно из ока свог... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Doje9AQew6s Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 У петак на Флориди - два разбојника упадну у интернет кафе и наиђу на деду... http://www.youtube.com/watch?v=OIZvmBkeJYY Juan Valdez, Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Deda je car brate!!! Al' su braca zaglavila na vrata .... .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Dedu bih ja za dozivotnog predsednika ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Хахаха! Неочекивана сила која се изненада појављује и решава ствар Grizzly Adams and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Морам да признам да сам се исмејао иако није смешно. Вероватно су оборили светски рекорд на 100 метара са препонама... Хвала Богу, само су рањени и после ухапшени. Кажу да је матори имао дозволу, у питању је самоодбрана, све регуларно: http://www.foxnews.com/us/2012/07/18/florida-customer-shoots-suspects-during-internet-cafe-robbery/ Само ми није јасно како су пуштени уз кауцију када је у питању био покушај оружане пљачке!? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Хахаха! Неочекивана сила која се изненада појављује и решава ствар Deus ex machina RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 "Državljanin Francuske M. G. A. (24) pretučen je danas u centru Niša, saopštila je Policijska uprava u Nišu. M.G.A. su jutros oko 4 sata na centralnom gradskom Trgu kralja Milana pretukle nepoznate osobe. Policija je saopštila da je Francuz teže povređen, jer mu je slomljen nos, i da je u toku potraga za napadačima. Portal Juznevesti.com danas je javio da je Francuz najpre odbio pomoć u niškoj Hitnoj hirurškoj klinici, uz komentar: "Kada niste pomogli (Brisu) Tatonu, nećete ni meni". "Ipak, danas prepodne je prihvatio hitnu medicinsku pomoć, posle čega je pušten iz Kliničkog centra", pišu Juznevesti.com. Navijač francuskog Tuluza Bris Taton umro je pošto su ga u centru Beograda 2009. godine pretukli navijači Partizana i bacili sa stepeništa." Izvor: Blic Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Ау, каква брука човече... malina :) је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Морам да признам да сам се исмејао иако није смешно. Вероватно су оборили светски рекорд на 100 метара са препонама... Хвала Богу, само су рањени и после ухапшени. Кажу да је матори имао дозволу, у питању је самоодбрана, све регуларно: http://www.foxnews.c...t-cafe-robbery/ Само ми није јасно како су пуштени уз кауцију када је у питању био покушај оружане пљачке!? Кауција се одређује када постоји могућност бекства, када постоји могућност утицања на сведоке или да се прикрију трагови кривичног дела, и када постоји могућност да се кривично дело понови. 1) Бежање би подразумевало неку озбиљнију организацију, а ови су неки клошари. 2) На деду тешко да могу да утичу. 3) Тешко да ће им пасти на памет да уђу у Интернет кафе и заметну трагове кривичног дела. 4) Врло вероватно да никад више у животу неће да им падне на памет да почине било које кривично дело Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 И то што кажеш, вероватно да су научили лекцију да је никад не забораве. Имали су среће да деда није понео наочаре... RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Интервју са једним од разбојника: “I feel horrible. It doesn’t feel good. It makes you think about life’s decisions, and how you should live your life,” Henderson said in an interview with the Star-Banner at the jail on Saturday afternoon. Hours after his release from the hospital, Henderson, who talked about the pain he feels in his buttock and hip, said the plan was to “barge in, get the money and leave.” He said “he never expected anyone to be armed.” “The gun was broken and rusty and wasn’t loaded. Nobody was going to get hurt,” he said, standing with crutches. Retrieving the customers’ phones was what he said was their “main priority.” That way, he said, the customers could not call law enforcement officials. Henderson theorizes the reason why he was caught off guard is because, when Dawkins entered the business, he busted a computer monitor with the baseball bat and “glass got into his face.” “He couldn’t warn me,” Henderson said. With the glass temporarily blinding his friend, Henderson noticed two women were behind the counter and he thought that was “fishy.” Turning around to see what the women were doing, Henderson said he was shot. “I turned around to run and my leg gave out. That was when I got shot. I hit the ground, and he was still shooting. I thought I was going to die,” Henderson said. Henderson said that, “by the grace of God,” his “leg came back.” “I ran,” he said. http://www.ocala.com...ent02?p=2&tc=pg Милан Меденица :) and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 У петак на Флориди - два разбојника упадну у интернет кафе и наиђу на деду... http://www.youtube.com/watch?v=OIZvmBkeJYY ovo veze nema sa samoodbranom ovo je pokusaj ubistva zarad odbrane par bezvrednih papirica, kako mozete da lajkujete tako nesto?! taj deda je psihopata, sva sreca pa nije nikog tesko ranio ili ubio Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука