Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Проблем је што нико у "публици" није имао 357 да му покаже ко је краљ. то би му вероватно било последње показивање, с обзиром на то колико их је клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Проблем је што нико у "публици" није имао 357 да му покаже ко је краљ. To je jedna od stvari koje mi se svidjaju kod Amera. Jes' da lazu ono za Mesec, ali ovo im valja ... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Више је било публике. Поента јесте да они не би ни смели да се иживљавају тако када би знали да су људи (можда) наоружани. Јер су то у суштини обичне кукавице. Оно што њима даје могућност да то раде јесте што знају да су људи беспомоћни и да морају да чекају полицију која наравно неће доћи до прекосутра. Милан Меденица :) and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 ово је европа, сем тога смо ионако обележени ко лудаци и без оружја ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Више је било публике. Поента јесте да они не би ни смели да се иживљавају тако када би знали да су људи (можда) наоружани. Јер су то у суштини обичне кукавице. Оно што њима даје могућност да то раде јесте што знају да су људи беспомоћни и да морају да чекају полицију која наравно неће доћи до прекосутра. Уопште те не разумем. Ја пиштољ не смем да узмем у руку, а камоли да пуцам у некога. Када би се сад оружје легализовао, ја не бих могао да га имам јер са њим имам тежак психолошки и морални проблем и опет бих био у незавидној ситуацији, чак још горој. Као да је то тек тако. Ја бих, ето, пуцао у њих и све их поубијао, само да није закона који ме спречава да набавим утоку. Оружје је у суштини силеџијски изум и највише ће увек од њега силеџије да имају користи, било легално или не. Душко Дугоушко and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 нормално да је пиштољање последња животна опција, ал баш зато да не буде беживотна. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па силеџије боли уво да ли је легално или није, они ће имати оружје било то легално или не. Проблем имају поштени људи који поштују закон, а закон им онемогућава да се бране. Можда ти не би носио пиштољ, у ствари - вероватно већина не би носила. Али ови насилници не би знали да ли неко носи или не. И не би смели да се иживљавају над људима и играју рулет са својом главом. Јер да би ушао у кафић да бијеш неког насумице ти мораш да знаш да нико није наоружан. А то држава обезбеђује криминалцима. Ако то не знаш, онда ти неће бити баш тако једноставно... Иван ♪♫ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Више је било публике. Поента јесте да они не би ни смели да се иживљавају тако када би знали да су људи (можда) наоружани. Јер су то у суштини обичне кукавице. Оно што њима даје могућност да то раде јесте што знају да су људи беспомоћни и да морају да чекају полицију која наравно неће доћи до прекосутра. Ovo je prava drzava. Tacno cu da se vratim opet da budem pro amer k'o nekada davno ... Doneli su ameri neki zakon pre nekoliko godina da se racuna u samoodbranu kada pucas na nekoga ko otima kola na ulici ili semaforu i to nekome drugome a ne tebi ( ako nesto ne gresim ). Valjda im je to bio problem. Tako bi moglo i kod nas da se regulise sa nasilnicima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па силеџије боли уво да ли је легално или није, они ће имати оружје било то легално или не. Проблем имају поштени људи који поштују закон, а закон им онемогућава да се бране. Можда ти не би носио пиштољ, у ствари - вероватно већина не би носила. Али ови насилници не би знали да ли неко носи или не. И не би смели да се иживљавају над људима и играју рулет са својом главом. Јер да би ушао у кафић да бијеш неког насумице ти мораш да знаш да нико није наоружан. А то држава обезбеђује криминалцима. Ако то не знаш, онда ти неће бити баш тако једноставно... Ма хајде! Тачно је да ће одређена група силеџија да има оружје било легално или не, али постоји једна огромна група насилника (нарочито млађих) који још увек немају ватрено оружје јер га је тешко набавити. Али без обзира на легалност (то је прича за себе), мени није јасно какву психу имате ти и Билбија када уопште можете такве ствари да узмете у руке. И да, нешто нисам приметио да се једна мафијашка група устеже да нападне другу само зато јер знају да и ова друга има оружје. Милан Меденица :) and Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Nije uvek problem do policije. Problem je i do svedoka. Ako nema ko da svedoci, tesko da neko moze biti osudjen. Какво те суђење сад спопада? Људи ломе кроз пешачку зону од које је главни суп далеко целих 20 метра, пребијају народ, пролазе колима, малтеретирају девојке, демолирају кафиће идерњају се да су краљеви ниша, полиција чека 2 сата да интервенише ти причаш о сведоцима? Ал зато два момка свирају гитаре на истом месту, полиција дође после два минута да их пошутира? nishizawa је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па силеџије боли уво да ли је легално или није, они ће имати оружје било то легално или не. Проблем имају поштени људи који поштују закон, а закон им онемогућава да се бране. Можда ти не би носио пиштољ, у ствари - вероватно већина не би носила. Али ови насилници не би знали да ли неко носи или не. И не би смели да се иживљавају над људима и играју рулет са својом главом. Јер да би ушао у кафић да бијеш неког насумице ти мораш да знаш да нико није наоружан. А то држава обезбеђује криминалцима. Ако то не знаш, онда ти неће бити баш тако једноставно... У нишу су добро познати. Већина њих је као што је помињано у тексту потезала оружије за много велике ситнице. Кажу да су намерно демолирали и ломили кафиће који држе управо други криминалци да покажу да су моћнија криминална група. Ако мене питаш по статусу који их бије, вероватно су најнезгоднија криминална група у Нишу. http://www.blic.rs/V...etaliste-u-Nisu http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Divljali-u-sokacetu-Obrenovicevoj-i-polupali-Proces.sr.html?c=Komentari&o=dislikes oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 У нишу су добро познати. Већина њих је као што је помињано у тексту потезала оружије за много велике ситнице. Кажу да су намерно демолирали и ломили кафиће који држе управо други криминалци да покажу да су моћнија криминална група. Ако мене питаш по статусу који их бије, вероватно су најнезгоднија криминална група у Нишу. http://www.blic.rs/V...etaliste-u-Nisu http://www.juznevest...tari&o=dislikes Један од кометара у блицовом тексту каже да је отац шефа банде полицијски инспектор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ма хајде! Тачно је да ће одређена група силеџија да има оружје било легално или не, али постоји једна огромна група насилника (нарочито млађих) који још увек немају ватрено оружје јер га је тешко набавити. Али без обзира на легалност (то је прича за себе), мени није јасно какву психу имате ти и Билбија када уопште можете такве ствари да узмете у руке. И да, нешто нисам приметио да се једна мафијашка група устеже да нападне другу само зато јер знају да и ова друга има оружје. Ja tebra volim oruzje. I pravo na odbranu koje je prirodno pravo. Pojedinca, porodice, nacije, drzave. A ne volim nasilje nikakve vrste. I prema nasilnicima bih primenio arsin koji oni primenjuju prema drugima. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ја пиштољ не смем да узмем у руку, а камоли да пуцам у некога. Када би се сад оружје легализовао, ја не бих могао да га имам јер са њим имам тежак психолошки и морални проблем Na streliste, pa kada izgruvas koju stotinu metaka da vidis kako ti posle ne bi zadrhtala ruka ... sve je stvar vezbe ... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ja tebra volim oruzje. Нисам ни сумњао. Само износим чињеницу да људи који имају ту склоност као ти (за мене патолошку) би купили оружје, а ја не бих могао никада. А од свих вас који воле оружје један проценат су насилници који тренутно не могу да га имају. Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука