Jump to content

Долазите ли на Егзит и имају ли Хришћани тамо шта да траже?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Uspeli su da ga ispolitizuju...

Pricam ja da je to zaverenicka tvorevina, a vi ne verujete. :D

Na kraju ce se i EXIT otcepiti od Vojvodine i postati glavni centar Iluminata za jugoistocnu Evropu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 119
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kako bih samo isao na Dance Arenu :D posebno na Richie Hawtin i Luciano ...

.........................

Jel ovo dos`o Swarowski?... :mellow:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Па зар иначе није исполитизован од самог почетка, пошто је то био као покрет за смакињање Милошевића? Песница, отпор и тако то...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ко иде нек иде и нек се пази , ко неиде нек неиде и нек се пази да не осуђује оне који иду.

Али је боље да се неиде, а ово говорим као човек.

:)

Подели на овим сајтовима

A šta ako ja odem na Exit samo da bi slušao Partibrejkerse jer u NS jedino tamo se i pojavljuju?

Je l treba da krivim sebe da onda podržavam phomoseksualce i druge zbog toga,kad ih već plaćanjem poreza podržavam

Е Деки душа треба да ти јеца због тога. :Р

Мислим чиме се људи оптерећују, баш их жуља та геј парада. :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ni ja ne volim ni gužvu, ni buku.

i slažem se da je festival ispolitizovan od samog početka, pa i ovom prilikom zloupotrebljen (apropo transparenta da je NS glavni grad Vojvodine).

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Sada mi se stavio u iskusenje da ipak kupim kartu i odem u to satansko leglo da vidim svog omiljenog muzikanta 0110_hahaha

Važi,javi se kad dođeš pa da popijemo :)

Inače da nema tog debelog ličanina ,glavešine sa Exita bi odavno bile na robiji.

Zato plakat i stoji gde stoji...

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...