Јаков. Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Još samo sutra, pa onda da se pozdravljamo sa tropskim talasom na neko duže vreme URRRRRRRRRaaaa RYLAH, Mилена КШ, Anette and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Ух... ред је... ја сам се 1000 пута данас презнојио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Па гледах на Пинк дневнику прогнозу која и за наредну недељу најављује тропикану... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Petodnevna prognoza na RHMZ... http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Према РХМЗС, код мене неће ни киша да падне, опет ће да нас заобиђе. А сад ми стоје отворена врата од терасе, и нема разлике апсолутно, нека оморина удара у главу ко маљ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 u pa RHMZ je poznat kao krajnje nepouzdan... mene ta vremenska prognoza nešto ne tangira posebno u smislu zanimacije, ali imam jednog brata koji je frik vremenske prognoze... Pronalazi programe za meteorologiju, upoređuje i sl... Iz njegovog iskustva primetio je da su najtačnije neke strane vremenske prognoze, naravno za naš region... ovo što sam ja stavio sliku je sa.. vremenskaprognozabeograd.com a ovaj brat se kune u aplikaciju SPB Weather koju koristi za mobilni telefon da mu je procentualno od svih prognozerskih sajtova najtačnije rezultate davala... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Према РХМЗС, код мене неће ни киша да падне, опет ће да нас заобиђе. А сад ми стоје отворена врата од терасе, и нема разлике апсолутно, нека оморина удара у главу ко маљ. Још код тебе на Аеродрому малкице и пирне, а ми 'вамо код Мале пијаце смо к'о у фуруни. Осећам се као Ђенка кад је поправљао крематоријум . nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Још код тебе на Аеродрому малкице и пирне, а ми 'вамо код мале пијаце смо к'о у фуруни. Осећам се као Ђенка кад је поправљао крематоријум . Ајаој, катастрофа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Енглези веледу да ће код нас температура пасти за целих 10 степеница и да ће дакле по паду износити од 31 до 33 степена. Значи имали смо незванично преко 40 али смо званично имали 38 . Читам сваки дан вести на нету и сваки дан говоре "сутра још топлије 38" , па онда следећи дан опет " сутра још топлије 38" , па онда следећи дан опет "сутра најтоплије 38" . Међутим пошто је немогуће да из дана у дан буде још топлије а температура увек 38 распитао сам се код алтернативних извора информација тј. код пријатеља. Један вели да је јуче на штранду у Н.С. у ладу измерено 44 . Други вели на институту на Римскима измерено је на тераси у заклону 42. Трећи вели да није ништа мерио ал је умал умро кад је ушао у автомобил. Срђан Шијакињић, Саша M., Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 мени јутрос за Литургију било толико лоше да сам први пут пола преседео ... дехидрирао сам скроз, чим сам се причестио тражио сам благослов да изађем и да се умијем и напијем воде ... одма сам живнуо клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Један вели да је јуче на штранду у Н.С. у ладу измерено 44 . Други вели на институту на Римскима измерено је на тераси у заклону 42. Температура се по процедури и не мери на штранду и на тераси, него у дебелој ладовини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 време је тешко и претешко у сваком смислу , добро је ако постепено се време мења иначе нагле промене нису добре - шок за тело било хладно или топло. прекључе било је скоро па 40 степени и после се спустило на 23 - није то добро али шта да радимо не руководимо ми са временом и морамо се борити па било како тако је! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Ово је са прага мојих врата у фебруару ове године. Николa and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Ово је са прага мојих врата у новембру ове године. Миланче, ја знам да ти волиш релативност времена и те ствари, али сад си претерао. :P Ignjatije, Баба, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Видео сам одмах - лапсус. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука