Дејан Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Gruzijska pravoslavna crkva umirila je vernike te zemlje koji su od nje zatražili da proveri nove elektronske lične karte za koje su smatrali da sadrže znakove "Sotone", i dala zeleno svetlo za ova dokumenta. - Sveti Sinod je saopštio da sa stanovišta teološkog i crkvenog učenja lične karte kakve postoje danas, ne predstavljaju znak Antihrista - navela je crkva sinoć u saopštenju. Vernici su uputili peticiju crkvi da presudi o novim elektronskim ličnim kartama. Oni su strahovali da te karte sadrže elektronski čip sa brojem 666, koji se smatra brojem Sotone ili Antihrista. Nove karte daju pristup velikom broju službi preko interneta i mogu se koristiti kao "numerički potpis" za zvanična dokumenta. IZVOR:Blic antics је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Значи, од данас и Грузијска црква иде у календар сатанизма наших правовераца. Срђан Шијакињић, Милан Меденица :) and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Како нема сотоне? Да ли сте видели своју слику у личној карти...? dizzy999 Млађони, Бартендаз and antics је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ja čekam čipovanje na ( u ) telu, na ruci ili čelu, tada neka priča ko šta hoće pa i sam patrijarh, ja to neću sebi dozvoliti. Do tada neka dokumenta budu kakva hoće, sve dok mogu da ih odbacim od sebe i dok me ne ucenjuju sa kupovinom/prodajom. Ne mogu da razumem one hrišćane koji se podsmevaju ovome, kao da je ap. Jovan sam sebi pisao Otrkovenje, ili mu ne veruju iako je proročanstvo prilično jasno, konkretno i detaljno. DYNABLASTER, Биљана, Miss D and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ja čekam čipovanje na ( u ) telu, na ruci ili čelu, tada neka priča ko šta hoće pa i sam patrijarh, ja to neću sebi dozvoliti. Do tada neka dokumenta budu kakva hoće, sve dok mogu da ih odbacim od sebe i dok me ne ucenjuju sa kupovinom/prodajom. Ne mogu da razumem one hrišćane koji se podsmevaju ovome, kao da je ap. Jovan sam sebi pisao Otrkovenje, ili mu ne veruju iako je proročanstvo prilično jasno, konkretno i detaljno. Не ради се о чиповању тела. Ради се о личним картама. И док се бориш против чипова у личним картама и пасошима, носиш кредитну картицу, имаш по два мобилна телефона, и остале ствари које у себи садрже не само РФИД чипове, него много напредније чипове, преко којих је могуће у року од десетак секунди одредити твоју локацију у распону од +- 10 метара. Чак је преко мобилног чипа могуће и прислушкивати разговоре, чак и када је телефон искључен. Видиш ли сада можда колико је ова прича глупост? (Опет: Не улазећи у приче о имплантацији чипова у тело!) ВИЛМА, Милан Меденица :), nishizawa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Не ради се о чиповању тела. Ради се о личним картама. И док се бориш против чипова у личним картама и пасошима, носиш кредитну картицу, имаш по два мобилна телефона, и остале ствари које у себи садрже не само РФИД чипове, него много напредније чипове, преко којих је могуће у року од десетак секунди одредити твоју локацију у распону од +- 10 метара. Чак је преко мобилног чипа могуће и прислушкивати разговоре, чак и када је телефон искључен. Видиш ли сада можда колико је ова прича глупост? (Опет: Не улазећи у приче о имплантацији чипова у тело!) Baš zbog toga nove lične karte ne smatram za žig zveri.Možda su samo priprema za to ali ne predstavljaju prorečeni žig. Interesantano je kako taj metod " kuvanja žabe " uspešno funkcioniše, čak se i sama " žaba " smeje drugim " žabama " koje joj govore da će biti skuvana. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 lična karta čipovana beše nema tu đavola, revnitelji greše. gruzijski su popovi u pravu čipujte se deco ali ne u glavu. Na kartice stavljajte kodove, nije strašno, nemaju rogove. kron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Baš zbog toga nove lične karte ne smatram za žig zveri.Možda su samo priprema za to ali ne predstavljaju prorečeni žig. Interesantano je kako taj metod " kuvanja žabe " uspešno funkcioniše, čak se i sama " žaba " smeje drugim " žabama " koje joj govore da će biti skuvana. Брате, не ради се о методу куване жабе. И не ради се о томе да неки не страже, а други страже. Ради се о томе да једни дижу вику и галаму на сваки миг нечега небитног и троше се, а други се чувају за оно право, ако икада буде дошло, да се тада покажу. До тада ће ови први да се истроше. Наше вајне ревнитеље и правоверце сврставам у ту прву групу. Волео бих да грешим, али ми делује да се превише троше. А не ради се о жабама никаквим, него о одговорним људима, који схватају шта је шта, али који неће себи да дозволе да скоче на свачији миг. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Како нема сотоне? Да ли сте видели своју слику у личној карти...? dizzy999 Ali na našim kartama ne piše Zvonko M ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Дверјанска internacionala for the win. RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ja čekam čipovanje na ( u ) telu, na ruci ili čelu, tada neka priča ko šta hoće pa i sam patrijarh, ja to neću sebi dozvoliti. Do tada neka dokumenta budu kakva hoće, sve dok mogu da ih odbacim od sebe i dok me ne ucenjuju sa kupovinom/prodajom. чекај само, можда и дочекаш Ne mogu da razumem one hrišćane koji se podsmevaju ovome, kao da je ap. Jovan sam sebi pisao Otrkovenje, ili mu ne veruju iako je proročanstvo prilično jasno, konkretno i detaljno. јасно ко снег на тевеу, највећи међу светим Оцима су се једва усуђивали да тумаче ... RYLAH, ВИЛМА and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Колико сам обавештен, мислим да не морамо да узимамо биометријске документе са чипом. Тако сам прочитао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Личне карте не. Пасоше, дозволе и саобраћајне да. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Колико сам обавештен, мислим да не морамо да узимамо биометријске документе са чипом. Тако сам прочитао. Moraš! Kako ćemo onda mi ateisti i anti-pravoslavci da zacarimo Antihrista ? Милан Меденица :), RYLAH, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Moraš! Kako ćemo onda mi ateisti i anti-pravoslavci da zacarimo Antihrista ? Василије (Протагорас) хез тот ју уел, јанг трололо вокер nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука