nishizawa Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Један мој пријатељ је типовао на Кемиша, али испало је још боље... BEOGRAD - Vodio karijeru Dragane Mirković, a sad bi RTS! Estradni menadžer Zoran Bašanović biće generalni direktor javnog servisa ukoliko naprednjaci formiraju vladu sa SPS i URS, saznaje Kurir. Naš izvor tvrdi da je Bašanoviću već zagarantovana funkcija na javnom servisu i da ne postoji drugi kandidat za to mesto. Međutim, uhlebljenje na RTS naprednjaci nude još jednom menadžeru - Saši Mirkoviću. Po svemu sudeći, on tipuje na mesto direktora marketinga. U razgovoru za Kurir Bašanović je indirektno potvrdio naša saznanja pričom da bi voleo da bude na čelu javnog servisa i da čeka poziv ljudi koji o tome odlučuju. - Naravno da bih to želeo, to bi bio vrhunac moje karijere. Voleo bih da pokažem građanima Srbije da RTS može da se vodi puno bolje i puno uspešnije. Mislim da to neće ići tako brzo i, naravno, čekam poziv ljudi koji o tome odlučuju - poručio je Bašanović. Mirković nije hteo da govori o svojim planovima za budućnost, pa je kratko naveo da nema komentar. A šta sadašnji direktor javnog servisa Aleksandar Tijanić misli o ideji da na njegovo mesto dođe čovek koji je zakazivao nastupe pevačicama folk muzike, nismo uspeli da saznamo, jer prvi čovek RTS nije bio raspoložen za razgovor. Naime, iako je uredno saslušao naše pitanje, Tijanić je u svom stilu završio razgovor - prekinuo je vezu. (K. B. - B. B.) http://www.kurir-info.rs/zoran-basanovic-ide-na-celo-rts-clanak-306123 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Eeee tugo fmqmtx fmqmtx fmqmtx Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 У складу са темом, ево приче старе десетак месеци : Пазарим у самопослузи где је већ почела са радом ноћна смена (око 11 увече). Тихо се чује музика, вероватно гранд продакшн, и онако уморна (враћала сам се с посла), сигурно је не бих ни регистровала да није у продавницу ушао човек тридесетих година, врли професор у нашој музичкој школи. Још с врата је почео да урла : "Какво ово с**ње од музике пуштате овде.......нас купце ј***** у мозак , мајке вам га н****........" и још гомилу сличних израза. На љубазан одговор уморне продавачице да она не одлучује о томе, нити бира музику, следила је нова салва : " Па да, тебе боли к****, сељанџуро једна некултурна, нисте се мрднули од Турака, појма немате о култури ......". Продавачица уморно слеже раменима, наплати оно што је пазарио уз оно обавезно " хвала лепо и довићења". Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 У складу са темом, ево приче старе десетак месеци : Пазарим у самопослузи где је већ почела са радом ноћна смена (око 11 увече). Тихо се чује музика, вероватно гранд продакшн, и онако уморна (враћала сам се с посла), сигурно је не бих ни регистровала да није у продавницу ушао човек тридесетих година, врли професор у нашој музичкој школи. Још с врата је почео да урла : "Какво ово с**ње од музике пуштате овде.......нас купце ј***** у мозак , мајке вам га н****........" и још гомилу сличних израза. На љубазан одговор уморне продавачице да она не одлучује о томе, нити бира музику, следила је нова салва : " Па да, тебе боли к****, сељанџуро једна некултурна, нисте се мрднули од Турака, појма немате о култури ......". Продавачица уморно слеже раменима, наплати оно што је пазарио уз оно обавезно " хвала лепо и довићења". Ја се извињавам, али тај мој колега (нажалост) је дно дна наспрам те музике и тих музичара RYLAH, Александрида and kirios1 је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ma можда човеку само тог дана пукла нека жица на клавиру... или је он морао да плаћа штимера. Ко зна. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ја се извињавам, али тај мој колега (нажалост) је дно дна наспрам те музике и тих музичара Наравно! Да ја сва бранша таква, овај случај не би био запањујући. Овде није у питању музички укус, ни ниво образовања, већ личност и њено домаће васпитање и култура. Драшко, RYLAH, kirios1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Наравно! Да ја сва бранша таква, овај случај не би био запањујући. Овде није у питању музички укус, ни ниво образовања, већ личност и њено домаће васпитање и култура. ТАЧнО! Лидо а сад ми одговори на ПП и напиши који је тај "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Један мој пријатељ је типовао на Кемиша, али испало је још боље... BEOGRAD - Vodio karijeru Dragane Mirković, a sad bi RTS! Estradni menadžer Zoran Bašanović biće generalni direktor javnog servisa ukoliko naprednjaci formiraju vladu sa SPS i URS, saznaje Kurir. Naš izvor tvrdi da je Bašanoviću već zagarantovana funkcija na javnom servisu i da ne postoji drugi kandidat za to mesto. Međutim, uhlebljenje na RTS naprednjaci nude još jednom menadžeru - Saši Mirkoviću. Po svemu sudeći, on tipuje na mesto direktora marketinga. U razgovoru za Kurir Bašanović je indirektno potvrdio naša saznanja pričom da bi voleo da bude na čelu javnog servisa i da čeka poziv ljudi koji o tome odlučuju. - Naravno da bih to želeo, to bi bio vrhunac moje karijere. Voleo bih da pokažem građanima Srbije da RTS može da se vodi puno bolje i puno uspešnije. Mislim da to neće ići tako brzo i, naravno, čekam poziv ljudi koji o tome odlučuju - poručio je Bašanović. Mirković nije hteo da govori o svojim planovima za budućnost, pa je kratko naveo da nema komentar. A šta sadašnji direktor javnog servisa Aleksandar Tijanić misli o ideji da na njegovo mesto dođe čovek koji je zakazivao nastupe pevačicama folk muzike, nismo uspeli da saznamo, jer prvi čovek RTS nije bio raspoložen za razgovor. Naime, iako je uredno saslušao naše pitanje, Tijanić je u svom stilu završio razgovor - prekinuo je vezu. (K. B. - B. B.) http://www.kurir-inf...s-clanak-306123 ne želim da verujem u ovo ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 веселе деведесете Дуња and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ma da, Tijanić je poznat kao ekspert i intelektualac, pa će ovaj lik da naruši 'ugled' javnog servisa https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Не бих да звучим као партибрејкер, али сећа ли се неко каква је канта био РТС док Тијанић није дошао? И није ствар у парама, у неким тренуцима у РТС-у је било и више пара, али се ништа није радило. Од доласка Тијанића, РТС је постао најгледанија телевизија, а да опет није правио претерано много компромиса са шундом. Не свиђа ми се он као појава, али свака телевизија коју је водио је постала међу најгледанијим. Изгледа да има неки шлиф за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ma da, Tijanić je poznat kao ekspert i intelektualac, pa će ovaj lik da naruši 'ugled' javnog servisa далеко је он од идеала културе, ал овај потенцијални чуо није за културу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Сјаши Курта да узјаше Мурта. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ma можда човеку само тог дана пукла нека жица на клавиру... или је он морао да плаћа штимера. Ко зна. Гарант је тако. Срећа да му нису пукле две, онда би вероватно ишутирао продавачицу.....или ишамарао. Ко зна. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Требало би неко да одговара због емитовања толиких реклама на РТС-у. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука