Млађони Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I91Huv4jbCk oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Одличан документарац о напретку генетског истраживања еволуције. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Шта Дарвин није знао? Јел можеш мало да опишеш документарац у пар реченица? По уводу ми се чини одличан филм, баш ћу га погледати. Нова има добре документарце. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Шта Дарвин није знао? Јел можеш мало да опишеш документарац у пар реченица? По уводу ми се чини одличан филм, баш ћу га погледати. Нова има добре документарце. Па првих 10 минута документарца описују како је Дарвин развију теорију и онда указују на оно што је он написао - ја не знам како се то тачно дешава. И у даљем делу документарца описују како се тачно еволутивне промене дешавају на генетском нивоу, како су дошли до одређених закључка о тим променама, итд објашњавају све механизме који се дешавају што је била највећа рупа у Дарвиновој теорије (непознавање конкретног механизма промене) Предобар документарац. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Ето, и еволуционисти признају да еволуција не ваља и да Дарвин није био у праву! Знао сам! drvce, Natasa. and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Nema te rupe koju kokakola ne moz' da napuni! Млађони and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Ето, и еволуционисти признају да еволуција не ваља и да Дарвин није био у праву! Знао сам! Дабоме! Ево тамо кажу да тикталик нема генетски остатак па морају да га проучавају преко његових блиских рођака! Ето ето! Они не знају заправо ко је тикталик! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Ето, и еволуционисти признају да еволуција не ваља и да Дарвин није био у праву! Знао сам! Дабоме! Ево тамо кажу да тикталик нема генетски остатак па морају да га проучавају преко његових блиских рођака! Ето ето! Они не знају заправо ко је тикталик! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Samo nemoj da odlepis i postanes kreacionista :D . Nema boljeg kreacioniste od bivseg evolucioniste greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Samo nemoj da odlepis i postanes kreacionista :D . Nema boljeg kreacioniste od bivseg evolucioniste greengrin Нема овај документарац никакве везе са креационизмом. У документарцу се прича о унапређивању теорије еволуције. Зашто бих постојао креациониста? Па није то филозофско религијско питање као бог па да мењам мишљење. Кад наука промени мишљење према креционизму можда и ја променим, дотле јоцк Natasa. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Нема овај документарац никакве везе са креационизмом. У документарцу се прича о унапређивању теорије еволуције. Ma znam, ali kad videh naslov teme, reko' da kazem ovo sto imam . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Нема овај документарац никакве везе са креационизмом. У документарцу се прича о унапређивању теорије еволуције. Зашто бих постојао креациониста? Па није то филозофско религијско питање као бог па да мењам мишљење. Кад наука промени мишљење према креционизму можда и ја променим, дотле јоцк Never gonna happen and you know it . marko_13 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Ma znam, ali kad videh naslov teme, reko' da kazem ovo sto imam . Делује наслов мало креационистички али погледај, везе нема са креационизмом. Дакле као када је дарвин стварао теорију није знао неке ствари, није имао тикталика, није имао генетику и прича се о развоју на тим пољима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 1, 2012 Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Делује наслов мало креационистички али погледај, везе нема са креационизмом. Дакле као када је дарвин стварао теорију није знао неке ствари, није имао тикталика, није имао генетику и прича се о развоју на тим пољима. Znam sine znam . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука