Grizzly Adams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Љубав је слепа... 319.gif Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Љубав је слепа... 319.gif Ахахахаха.... не могу да верујем. Ваљао сам се од смеха... Како главни админ Поука ради на приближавању вере... Silence , Grizzly Adams, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 HAHAHAHAH! Znaci, ne verujem sta vidim! Ljudi odlepili totalno, pola bre otislo u pederaj... svet posasaveo skroz... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Ахахахаха.... не могу да верујем. Ваљао сам се од смеха... Како главни админ Поука ради на приближавању вере... Свима сам био све... 0110_hahaha Дејан and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Свима сам био све... 0110_hahaha не знам, ја нисам баш толико добар хришћанин ... gringrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Деки то мора да су видели ону твоју слику са мокром мајицом... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Tražio mi je da mu pošaljem sliku bez majice ahahah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 мукица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 03:22 Dragan Joksimović Pokusacu, ako mi posaljes neku sliku gde si bez majice 03:22 Dejan Bićanić Ne smem zaljubives se Zaljubices* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Dejo, a kako si uopšte ti došao u kontakt sa njim? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 А јел није трол неки? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 здраво се исмејах 0110_hahaha ал кад си му реко "мораћеш да дођеш да провериш!" јој Деки ти си цар стварно да није неки трол или ко зна шта ал опет............има ги разних "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Dejo, a kako si uopšte ti došao u kontakt sa njim? DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Dejo, a kako si uopšte ti došao u kontakt sa njim? Дејан, Срђан Ранђеловић, DankaM and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 vrh Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука