Макрина Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Драги моји, сретан вам празник Великомученика нашег,Кнеза Лазара и свих пострадалих за веру православну и своју отаџбину. Памтите и преносите својој деци и нека буде то наш завет; Догодине на Косову! http://www.youtube.com/watch?v=4YWgKNPCyp4 Биљана, Милош*, JESSY and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Хвала сестро Валентина! Теби такође срећан сутрашњи празник и наравно Косово се неће и не смије заборавити! slavaaa Макрина and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 KOSOVO U imenu ti ptica u kljunu suzu nosi za dalek i mucni put Ovde su gavranovi beli i tebi i meni ime zatrli olovne mi oci iskopali pa olovnim suzama Sitnicu mutim Uzalud tolike vatre lozimo kad ognjista su nasa ugasena Sad na njima bunare kopaju Jedino se u crkvi ogrejemo Svi nasi leleci se k'o zlatno zrnevlje pred kucnim pragovima prosuse kad iskoracismo iz nas samih Sad zriju sve dok ih Dockan ne pozoblje Pod jezikom krijem grumen tvoj i nove leleke slutim Olovno nebo nadamnom Jos uvak Sitnicu mutim Kameni Zvecan u srcu odjekuje Al' niko ne cuje Макрина, Биљана, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Догодине у Призрену nedeljko, nirvanashop, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 срећан празник и да се у што већем броју сутра причестимо... dusha, Биљана and Макрина је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Догодине на Косову!!! Биљана, Ђорђе Р, Мара and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 http://youtu.be/XZQS7wJl22g Макрина, dusha, nedeljko and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Имам једну праксу,обичајну,наследила сам од своје баке,Царство јој Небеско,можда ће и вама родитељима да се допадне па да примените а и сви остали,што да не, на Видовдан,деци и себи,закачим на левој страни,блузе или мајице и ли шта већ ко носи,црвен цвет.Ако имам ону танку трачицу са бојама наше заставе ја прво то направим у машну,па ставим црвен цвет и прибодем иглом ако немам трачицу,онда само цвет.Тако сам ја носила од детинства,тако и моја деца. Наца, Биљана and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ораховцу,башто рајска... Михајло, Ђорђе Р, kron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=koZkio7gD6s Косово у srcee isus-sinai Мара, dusha, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Биљана, nedeljko and Мара је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Јој што ми је жао што нећу бити сутра у Грачаници, и на Газиместану.... dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Драги моји пријатељи, нек вам је срећан и Богом благословен сутрашњи празник. Пуно топлих поздрава са Косова. bighugbighug :group111: Олимп, Михајло, dusha and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 У центру града Гњилана испред градског позоришта до 1999. године налазио се споменик Кнезу Лазару који је са доласком Кфора порушен. Данас на овом месту стоји споменик албанском терористи, јер је ОВК 1998. године проглашена терористичком организацијом. Споменик Кнезу Лазару је при томе значајно оштећен, али је сачуван у америчкој бази Монтид у Гњилану. На иницијативу мештана села Шилово споменик је јуна 2007. постављен и освештан у њиховом селу. http://youtu.be/21GdOL5d00Q Олимп and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Овај споменик никад неће бити порушен. Овај још мање Мара and Олимп је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука