Jump to content

Nesavesni radnici

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nemoj da se zameriš kolegama jer sa njima radiš. Čak i da dobiješ ne znam kakva ovlašćenja nemoj se zameriti, jer sa njima provodiš dobar deo vremena. Jer pretpostavljenom je lako da kaže: ajd' ti to reguliši i njemu mirna glava, a ti gledaj šta ćeš. Ako oni kuliraju, kuliraj i ti. Znaš onu izreku: kriva Drina i tako to

па нису му из ока испали :D

ако неко не заведе ред, неће га ни бити а он ће да испашта јер је одговоран.

Подели на овим сајтовима

da ali ne kao iznad već sa njima

већ је изнад, нема назад.

добра је ствар имати фин однос са осталима, ал мора да се раздвоји шта је посао а шта зезање. зато се лепо нацрта одакле докле и шта се толерише а шта не и кренеш.

ал треба имати и талента за руковођење људи јер је лако водити четворку а све преко тога је и-ха посао.

зато се унапред мисли и мора човек да има способност да процени непредвидиво и да реши сваки проблем у ходу.

Подели на овим сајтовима

Nije iznad bez ukoliko on to ne izabere

iznad je sa onim što mu je dato i to nije do njega

не вреди, људи већ имају одређену дистанцу јер је постао одговоран и за њихово ма колико он то не жели. поготово ако су довољно намазани да чувају своје дупиште по свакu и туђу цену.

дође с територијом ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340534729' post='665817]

па нису му из ока испали :D

ако неко не заведе ред, неће га ни бити а он ће да испашта јер је одговоран.

čuj red LOL još on kao izabrani ,,dobrovoljac" da ga zavodi. Pa što ga ne zavodi onaj što mu dade taj zadatak

Milane, tako može samo da se posvađa sa svima i ništa drugo neće uraditi, ali bukvalno ništa. Kriva Drina se ne ispravlja.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340535279' post='665825]

не вреди, људи већ имају одређену дистанцу јер је постао одговоран и за њихово ма колико он то не жели. поготово ако су довољно намазани да чувају своје дупиште по сваки и туђу цену.

дође с територијом ;)

upravo zbog toga treba da bude sa njima a ne da prihvati nametnuto

time će se distanca smanjiti, naravno uz odgovarajuće postupke kao znak dobre volje

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

upravo zbog toga treba da bude sa njima a ne da prihvati nametnuto

time će se distanca smanjiti, naravno uz odgovarajuće postupke kao znak dobre volje

Ово би значило да не ради исто као и они. А неко је одговоран и хоће да ради посао. А посао је зато ту да би се радио. А не да се долази на посао и читају новине.

Подели на овим сајтовима

па није ту одговоран да их моли и потплаћује да раде :D

него, ја мислим да је ситуација идеална - шефу треба савезник а радницима мост до шефа. да је паметан па да игра или last man standing или да направи заједницу која ће да функционише.

зато се прво идентификују гласни и главе па лепо натенане се праве договори, ал без уступака.

одатле је све чисто.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340535822' post='665836]

па није ту одговоран да их моли и потплаћује да раде :D

него, ја мислим да је ситуација идеална - шефу треба савезник а радницима мост до шефа. да је паметан па да игра или last man standing или да направи заједницу која ће да функционише.

зато се прво идентификују гласни и главе па лепо натенане се праве договори, ал без уступака.

одатле је све чисто.

:) Milan je popustio :) :) :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kakve mere bi ste preduzeli prema nesavesnim zaposlenima?

У несавесне раднике бих могао да сврстам себе. Намерно касним на посао и после више месеци упозорења, ето прошли месец послодавац је предузео меру - казнио ме новчано - није ми исплатио једну дневницу.

И зато сам ја предузео " против меру "................ .smesko.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...