Jump to content

Небулозе о ЖРУ и чланова форума са појединих "хришћанских" сајтова

Оцени ову тему

Препоручена порука

Koм лику?

Вукман Чејовић

Ја знам, из извора блиских извору, да он и овај Асистент, над коме преподобни писац ламентира што је банован, стоје иза ових малоумних текстова о Цркви на поменутом антицрквеном сајту.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не знам... сигурно има дебео разлог јер када је год дошао овде само је јурио теме где би могао да пљује по Епископима и Цркви. Човек је у тепшком грчу, није расположен ни за какав разговор. Зато је могуће да је добио бан. У сваком случају, то му ништа не доприноси да се налази по расколничким сајтовима са којима, како ствари стоје, шурује.

Подели на овим сајтовима

Вукман Чејовић

Ја знам, из извора блиских извору, да он и овај Асистент, над коме преподобни писац ламентира што је банован, стоје иза ових малоумних текстова о Цркви на поменутом антицрквеном сајту.

Jел мислиш да Вукман стоји за сајта новинар.де или је само текстописац?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Попе Цветковићу, па ти си колега? А вамо ми се правиш фин, треба из новинар Де Бе да сазнајем да свираш? А знајући те, сигурно боље свираш.

То није лепо, попе Цветковићу, да се ми обавештавамо о пикантеријама из Твог личног живота преко Новинар Де Бе ;)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

А ко је владика Артемије? Ја не знам да опстоји владика Артемије?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Попе Цветковићу, па ти си колега? А вамо ми се правиш фин, треба из новинар Де Бе да сазнајем да свираш? А знајући те, сигурно боље свираш.

То није лепо, попе Цветковићу, да се ми обавештавамо о пикантеријама из Твог личног живота преко Новинар Де Бе ;)

Ето, када може Курир што не може и новинар.де

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

А Брат Родољуб?

Свакоме од банованих (а поменутих) је посалата опомена, па онда друга и на крају бан. Знам да је Родољубу Лазићу налог трајно банован на ЖРУ. Заправо, најпре зато што је перфидно обмањивао јавност а у тајности радио на разарању сајта. Заправо, то ће бити свакоме ко такве ствари ради из било ког разлога.

Подели на овим сајтовима

Oni mogu samo da nam pljunu pod prozor.

Nemaju pametniju zanimaciju.

Savetujem distancu i ignore dok se ne predje granica.

Ako se ne daj Boze predje...tesko si ga njima (kako kaze jedan moj profesor). :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...