nishizawa Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Стварно... што се берђајева бановали? Нисмо. Ставили смо му поруке на одобравање. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Нисмо. Ставили смо му поруке на одобравање. Каже човек да сте га бановали? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Koм лику? Вукман Чејовић Ја знам, из извора блиских извору, да он и овај Асистент, над коме преподобни писац ламентира што је банован, стоје иза ових малоумних текстова о Цркви на поменутом антицрквеном сајту. Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Не знам... сигурно има дебео разлог јер када је год дошао овде само је јурио теме где би могао да пљује по Епископима и Цркви. Човек је у тепшком грчу, није расположен ни за какав разговор. Зато је могуће да је добио бан. У сваком случају, то му ништа не доприноси да се налази по расколничким сајтовима са којима, како ствари стоје, шурује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Вукман Чејовић Ја знам, из извора блиских извору, да он и овај Асистент, над коме преподобни писац ламентира што је банован, стоје иза ових малоумних текстова о Цркви на поменутом антицрквеном сајту. Jел мислиш да Вукман стоји за сајта новинар.де или је само текстописац? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Попе Цветковићу, па ти си колега? А вамо ми се правиш фин, треба из новинар Де Бе да сазнајем да свираш? А знајући те, сигурно боље свираш. То није лепо, попе Цветковићу, да се ми обавештавамо о пикантеријама из Твог личног живота преко Новинар Де Бе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 А ко је владика Артемије? Ја не знам да опстоји владика Артемије? antics and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Каже човек да сте га бановали? Који човек? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Попе Цветковићу, па ти си колега? А вамо ми се правиш фин, треба из новинар Де Бе да сазнајем да свираш? А знајући те, сигурно боље свираш. То није лепо, попе Цветковићу, да се ми обавештавамо о пикантеријама из Твог личног живота преко Новинар Де Бе Ето, када може Курир што не може и новинар.де RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 А Брат Родољуб? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Који човек? Па Берђајев Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 А Брат Родољуб? Свакоме од банованих (а поменутих) је посалата опомена, па онда друга и на крају бан. Знам да је Родољубу Лазићу налог трајно банован на ЖРУ. Заправо, најпре зато што је перфидно обмањивао јавност а у тајности радио на разарању сајта. Заправо, то ће бити свакоме ко такве ствари ради из било ког разлога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 meni je Rodoljub bio baš simpa... al iskreno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Oni mogu samo da nam pljunu pod prozor. Nemaju pametniju zanimaciju. Savetujem distancu i ignore dok se ne predje granica. Ako se ne daj Boze predje...tesko si ga njima (kako kaze jedan moj profesor). w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Па Берђајев Лаже. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука