Јаков. Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Ajte malo vi "nenormalni" da pišete. Kada je sve ispeglano i po kanonima na ŽRU je teška smaračica. Ko da čitam pesme Mileta Kitiča. Bez konflikta nema foruma. Fajt fajt fajt... RYLAH, Анастасија, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 није ни чудо што људи почињу да посежу за маштом greengrin greengrin greengrin џаба да пишем, коју год тему отворим нико неће да допринесе а први ти, само волиш да воајеришеш и мрмаш кокице greengrin пс. и ваташ белешке у тефтер клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339879092' post='661234] џаба да пишем, коју год тему отворим нико неће да допринесе а први ти, само волиш да воајеришеш и мрмаш кокице greengrin grešiš, ako smo već do tih sfera došli, ja sam više za neki sving a i od kokica više volim bundevino seme, ko da sam Foks Molder. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Дај неку што знаш унапред да су људи подељени, и одмах на почетку да два капитена бирају тим, и удри по дебатииии :D ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin_нова тема: како заволети педофила_ greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin RYLAH, Анастасија and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 grešiš, ako smo već do tih sfera došli, ja sam više za neki sving a i od kokica više volim bundevino seme, ko da sam Foks Molder. А и Скали се не одбија. :D Колико сам само ја њу готивио као мало дете ееее.... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339879502' post='661241] greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin_нова тема: како заволети педофила_ greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin хаххахахахахах царски :D Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 uf tih tema je zaista dosta... jedine teme gde se svi slažu su one ženske - klopa, umetnost, sport donekle.. neobavezne-brojanje, kaladonti... Zato i kažem da te teme vode pravo na Nebo i da donose više spasenja na ŽRU od onih teo-smaračkih i političko-seksoloških. Znači ako hoćemo fajt eto bilo koja teo tema ili polit-sekso-ekimenistička ВИЛМА and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339879092' post='661234] џаба да пишем, коју год тему отворим нико неће да допринесе Па кад си од старта у тим темама у неком свом манијакалном гарду. Није проблем ни манијакалност, мени је симпатична, него си мало стереотипан у том смислу. Предвидив. И онда зашто би се трудили када ћеш ти почети да испаљујеш те испробане механизме и да увек на исту фору благо или јаче провоцираш. Види се да то радиш прибрано и хладне главе, али баш зато некако је, можда, неискрено, без душе. Ко католички храм. Ко машина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Recept kako da uznemiriš duhove i da nateraš da se neki forumaš javi i napada te.. 1. (kako isprovocirati padre Ivana i bilo koga od admina) Otvori temu u podforumu "naš forum" i počni da se žališ. Nađi neke sitnice za koje ne mogu da ti prigovore i da kažu da laprdaš. Insistiraj na tim sitnicama. Vodi razgovor na "nivou" tako da ne mogu da te banuju ili da ispadnu smešni i iskompleksirani ako obrišu vašu polemiku. 2. (kako isprovocirati forumaše podrijetlom iz BiH) Odgovori bilo koju temu koju je počeo forumaš "Bosanac" i hvali ga. Drži mu stranu a ove druge "bosance" prozivaj za nacionalizam i uskogrudost. Pomeni da su vladike Vasilije i Jefrem kontradiktorni ne ulazeći u veću polemiku o tome. Izbegavaj da pričaš o ratu a hvali Haški tribunal i nevladine organizacije. 3. (kako isprovcirati navijače Partizana sa ŽRU) Pominjati stalno taj daleki Bari i taj famozni Kup Šampiona 1991. 4. (kako isprovocirati .... Ignjatije, Mironosica, Биљана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Па кад си од старта у тим темама у неком свом манијакалном гарду. Није проблем ни манијакалност, мени је симпатична, него си мало стереотипан у том смислу. Предвидив. И онда зашто би се трудили када ћеш ти почети да испаљујеш те испробане механизме и да увек на исту фору благо или јаче провоцираш. Види се да то радиш прибрано и хладне главе, али баш зато некако је, можда, неискрено, без душе. Ко католички храм. Ко машина. сем тога што сам манијак (неко ко је диваљ и неуравнотежених емотивних стања) у исто време сам прибран и хладан? почињем да се лудо забављам greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339879502' post='661241] greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin_нова тема: како заволети педофила_ greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin Auuuu brate hard core Christianity greengrin greengrin greengrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Guliverova putovanja 0102_laugh 0102_laugh Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Guliverova putovanja замисли молим те, људи још увек мисле да је то бајка за децу и немају појма ко је џонатан свифт Александрида and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Pa pazi kad si postao zvezda sajta 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука