Jump to content

Препоручена порука

On 8. 12. 2013. at 22:34, verum est in beer рече
Молим техничког да се не смеје већ да помогне Мироносици око њеног изгледа форума :bleh: :)

ima dana kada tehnički uređuje sajt , pa nestane ceo dan na forumu

nadam se da je danas  jedan od tih dana ....

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 23:00, Mironosica рече

ima dana kada tehnički uređuje sajt , pa nestane ceo dan na forumu

nadam se da je danas  jedan od tih dana ....

ma tebi ću uvijek pomoći,ja tebe volim :) nego postuj tamo u onoj temi za podršku,da ne spamujemo  čiči  temu,nezgodno je tamo na tvom statusu...

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 23:44, kordun рече

ma tebi ću uvijek pomoći,ja tebe volim :) nego postuj tamo u onoj temi za podršku,da ne spamujemo  čiči  temu,nezgodno je tamo na tvom statusu...

О хо хо. Нови моменти на форумској сцени :)

Технички, мислим само мали савет, не залећи се рано са тим чиновима, пошто јој је драги 2 са 2 и нешто не мирише техничке :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 23:49, verum est in beer рече

О хо хо. Нови моменти на форумској сцени :)

Технички, мислим само мали савет, не залећи се рано са тим чиновима, пошто јој је драги 2 са 2 и нешто не мирише техничке :)

:) ne plašim se ja,da dragi valja ne bi trebala tehnička sa strane :) ,ne zezaj me pomagao sam i prije ljudima na ovom forumu

Подели на овим сајтовима

@kordun

У сваком случају смо обојица награбусили када Жељко буде видео шта му пишемо на теми :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

http://www.vaseljenska.com/vesti/ekskluzivno-sta-je-putin-rekao-vucicu-na-sastanku-u-kremlju/

Vaseljenska prenese tekst sa Brkićevog Tabloida.

Kome do sada nije bilo jasno sad iz teksta može da shvati za koga Brkić radi.

Zli Vučić je u tekstu nagraisao samo zato što neće Dačića u vladu. A Brkić je lično prisustvovao razgovoru između Vučića i Putina. Pride toliko omraženi Vulin od strane SPS-a ( jer predstavlja drugačiju socijalističku priču od SPS-ove) je izvučen za uši iz Putinovog kabineta.

Znači umreh od smeha nekreativnosti Brkinog Tabloida.

Pa dobro bre Brko znamo da radiš za SPS, nemoraš baš tako javno i retardirano da zastupaš Dačića.

Nego koji su tek bolidi ovi sa Vaseljenske koji patološki mrze gosn Vučka. Prenesu ovaj tekst kod sebe i onda ga nafiliju komentarima tipa: Srbija je propala jer tako Brkić kaže.

Znači neviđeno.

Masama vladaju parole a ne razum.

Vešti sastavljači parola bukvalno mogu da rade šta hoće od ovog naroda. A tako je izgleda još od '41.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Ж. вјерују

San_Putin.jpg

Верујем у једног Путина, државотворца, творца Русије и свих КГБ служби видљивих и невидљивих.

И у једног Вучића, гарија од Путина, сина наших народа и народности, кроз кога ће се Србија реформисати.

Који је ради нас Срба и ради нашега спасења изашао из СРС-а, и политички се оваплотио и постао премијер.

И који је распет за нас између истока и запада у време Мајкла Кирбија, те страдава док не буде погребен.

И који ће васкрснути Србију као што је писано.

И који ће се вазнети у величини својој и сести с десне стране Путину на војној паради.

И који ће са славом и силом по Путиновом благослову да кроји Балкан и Великој Србији неће бити краја.

И у енергетске ресурсе, животворне, који од Путина исходе, који се са Путином и Вучићем заједно поштују и цене нарочито после проласка Јужног Тока.

И у једину светлу, саборну и напредну странку.

Исповедам једно реформисање за опроштење политичких грешака.

Дочеках васкрсење Русије.

И живу источно словенску православну империју.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 15. 10. 2014. at 16:28, Жељко рече

Зелени добро је да ми ниси на слово ставио круну источних царева, ова западна има наде да не даде такве инсинуације.

Добро, сад та круна, и то све... ал' Ж је ко уписано, не мо'ш касти. :) 

Него знаш шта је још ту занимљивос'...

Rodrigo Araya Salas рече:

Док Срби пишу латиницом овај Чилеанац је "with an emphasis on the Cyrillic alphabet"... и то права српска "јћђљњ" ћирилица. Поред те руске, наравно... просто за не веровати. 'Де овај свет иде ја појма немам, нит ја шта ту контам, ал' ето.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...