Jump to content

Препоручена порука

On 7. 10. 2014. at 9:47, Јелина рече

не замери му, можда се теби учинило као узнемиравање, али Срки је фин момак, многи са форума га познају.

imala sam dosta vremena 

pročitala sam razne teme 

između ostalog i tvoj dnevnik i tvoja pisanja 

molim te nemoj da mi daješ savete  :)

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 377
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

немам ја дневник и намера ми није била да ти дајем савете, него је другачије када некога уживо познајеш - просто обрише ту потребу одбрамбеног става.

Подели на овим сајтовима

On 7. 10. 2014. at 10:46, Јелина рече

немам ја дневник и намера ми није била да ти дајем савете, него је другачије када некога уживо познајеш - просто обрише ту потребу одбрамбеног става.

ok 

to važi i za administratorku jesi ( ili kako već ) , da ne srlja kad piše kritike  :bendoff:

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

On 7. 10. 2014. at 11:43, Nevena Zec рече
da ne srlja kad piše kritike
ovo nije nikakvo''srljanje'', niti je kritika....samo dobronameran savet.....i bilo bi lepo da ga ispostujes....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 7. 10. 2014. at 12:23, JESSY рече

ovo nije nikakvo''srljanje'', niti je kritika....samo dobronameran savet.....i bilo bi lepo da ga ispostujes....

a jel ti poštuješ mene kao člana ovog foruma ?

Подели на овим сајтовима

Прво, дневник ти је прва лига. Свиђа ми се хаотичност!  :good2:

On 6. 10. 2014. at 21:49, Nevena Zec рече

@@JESSY,

inače , taj isti srdjan je mene kontaktirao na pp , na vrlo nedoličan način , a onda se pojavio i ovde  na mom žru dnevniku 

molim te 

Срђан је ок момак, а могла би да му кажеш да ти се не свиђа његова комуникција на много учтивији начин. Немаа потребе за том грубошћу. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 7. 10. 2014. at 13:41, Млађони рече

Прво, дневник ти је прва лига. Свиђа ми се хаотичност!  :good2:

Срђан је ок момак, а могла би да му кажеш да ти се не свиђа његова комуникција на много учтивији начин. Немаа потребе за том грубошћу. 

ali ja sam mu rekla , a on je nastavio ovde

ne branite svakoga molim vas !

nemojte ljudi , ne znate sve 

zašto to radite ?

Подели на овим сајтовима

On 7. 10. 2014. at 13:48, Nevena Zec рече

zašto to radite ?

Јер га готивим. :)

Бар ја. Знам да сигурно није имао неке лоше намере, и вероватно је последица неке његове комуникционе невештине. Па самим ти и мислим да није ок да будеш толико груба.

Свако добро! :)

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 7. 10. 2014. at 13:48, Nevena Zec рече

ali ja sam mu rekla , a on je nastavio ovde

ne branite svakoga molim vas !

nemojte ljudi , ne znate sve 

zašto to radite ?

šta sam nastavio ovde? inače kontaktirao sam te sa "kako si zečice" aludirajući na tvoje prezime. i izvinio se sto sam te uznemirio.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...