Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 On 7. 10. 2014. at 9:47, Јелина рече не замери му, можда се теби учинило као узнемиравање, али Срки је фин момак, многи са форума га познају. imala sam dosta vremena pročitala sam razne teme između ostalog i tvoj dnevnik i tvoja pisanja molim te nemoj da mi daješ savete Јелина је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 немам ја дневник и намера ми није била да ти дајем савете, него је другачије када некога уживо познајеш - просто обрише ту потребу одбрамбеног става. Данче*, JESSY and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 On 7. 10. 2014. at 10:46, Јелина рече немам ја дневник и намера ми није била да ти дајем савете, него је другачије када некога уживо познајеш - просто обрише ту потребу одбрамбеног става. ok to važi i za administratorku jesi ( ili kako već ) , da ne srlja kad piše kritike :bendoff: Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 http://youtu.be/uEbrZlIeeBg Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 On 7. 10. 2014. at 11:43, Nevena Zec рече da ne srlja kad piše kritike ovo nije nikakvo''srljanje'', niti je kritika....samo dobronameran savet.....i bilo bi lepo da ga ispostujes.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 On 7. 10. 2014. at 12:23, JESSY рече ovo nije nikakvo''srljanje'', niti je kritika....samo dobronameran savet.....i bilo bi lepo da ga ispostujes.... a jel ti poštuješ mene kao člana ovog foruma ? Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 p.s. svakojake odgovore sam pročitala na ovom forumu ...... zaključak ko ima svoje mišljenje je nepodoban a o poštovanju ne bi ni da zborim ...... Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Прво, дневник ти је прва лига. Свиђа ми се хаотичност! :good2: On 6. 10. 2014. at 21:49, Nevena Zec рече @@JESSY, inače , taj isti srdjan je mene kontaktirao na pp , na vrlo nedoličan način , a onda se pojavio i ovde na mom žru dnevniku molim te Срђан је ок момак, а могла би да му кажеш да ти се не свиђа његова комуникција на много учтивији начин. Немаа потребе за том грубошћу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 On 7. 10. 2014. at 13:41, Млађони рече Прво, дневник ти је прва лига. Свиђа ми се хаотичност! :good2: Срђан је ок момак, а могла би да му кажеш да ти се не свиђа његова комуникција на много учтивији начин. Немаа потребе за том грубошћу. ali ja sam mu rekla , a on je nastavio ovde ne branite svakoga molim vas ! nemojte ljudi , ne znate sve zašto to radite ? Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 On 7. 10. 2014. at 13:48, Nevena Zec рече zašto to radite ? Јер га готивим. Бар ја. Знам да сигурно није имао неке лоше намере, и вероватно је последица неке његове комуникционе невештине. Па самим ти и мислим да није ок да будеш толико груба. Свако добро! JESSY је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 On 7. 10. 2014. at 13:48, Nevena Zec рече ali ja sam mu rekla , a on je nastavio ovde ne branite svakoga molim vas ! nemojte ljudi , ne znate sve zašto to radite ? šta sam nastavio ovde? inače kontaktirao sam te sa "kako si zečice" aludirajući na tvoje prezime. i izvinio se sto sam te uznemirio. JESSY and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 ja se vama svima izvinjavam ne želim više da pišem o srdjanu k . jer on ne zaslužuje moju pažnju Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 a sad malo muzike Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука