Mironosica Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Q Q nisam bas pristalica javnih dnevnika ,pogotovo ne onih u 19 30 na rts tako da ovo nije dnevnik vec prostor za kukanje i zakukavanje Q Q p.s. moze da se kuka cirilicno,latinicno ,na bilo kom jeziku ,muzicki ,slikovno ,kako god Иван ♪♫, Grizzly Adams and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Jao, tema za kukanje, baš mi to treba ovih dana. Svi mi u zadnje vreme skaču po živcima, uskoro ću ovako da počnem da razgovaram sa ljudima smajlizakojisuzamolilezene. Anette, Јадранка-Дервента and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ево да и ја будем "чизи"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 grigorije22, Andre Williams, katja and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 „Не е важна големината, важна е свежината!“ порачуваат малите Бронхи минт гумени бомбони и истовремено ја продолжуваат традицијата на регионално познатиот бренд Бронхи преку универзалниот слоган: „Земете Бронхиi – полесно се дише!“ http://kras.mk/product/15_/38-- DYNABLASTER and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 On 14. 6. 2012. at 15:33, Malina рече Jao, tema za kukanje, baš mi to treba ovih dana. Svi mi u zadnje vreme skaču po živcima, uskoro ću ovako da počnem da razgovaram sa ljudima ожежи !!!!!!!! :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Свака част ! Весела тема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 On 14. 6. 2012. at 19:17, Магдалена рече Свака част ! Весела тема draga ako zelis da zakukas,zapjevas i za pojas zadenes slobodno izvoli 4869 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Хвала,кад ми буде требало, знам где да дођем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 http://www.coolinarika.com/tag/kus-kus/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Nice, nice Ne volim da qqam ali evo da probam Maja.Dj and Anette је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 kako mi sa zru-a lepo qkamo Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 A jel mogu sad nešto za moju dušu? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука