Александрида Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339619168' post='659528] a језик ми је од коприве да не помињем остале делове тела greengrin greengrin greengrin Nemoj ti padne na pamet 0102_laugh Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Кад смо код ...;D Милан Меденица :) and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Dracula vampira свако је себи нашао по једну 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339619100' post='659527] добро мушкарци, а жене? Има и један брачни пар на другој слици, али изгледа да доминирају мужијаци. greengrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Tanja, ljubim te nemoj više Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339619168' post='659528] a језик ми је од коприве да не помињем остале делове телa smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif vesnik proleca .smeha. .smeha. .smeha. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Има и један брачни пар на другој слици, али изгледа да доминирају мужијаци. greengrin сад је мени јасно што је форум пун алфа мужјака greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif vesnik proleca .smeha. .smeha. .smeha. презиме пужић, предак - лијана smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Dakle padoh od smeha Khm... evo uozbiljiću se, donekle... Antics, daj obrazloženje. Образложење: Стари Грци, нама традиционално братски народ. Наф сед. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 аман, лепо кажи од тестиса, мошница, кесе (копирајт бај свети Јустин Савински) због облика корена, то им је прва била асоцијација могу само да замислим како им је изгледало сексуално образовање клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука