Jump to content

Alergije - kako se borite protiv?

marija

Препоручена порука

А јеси пробо да дуваниш ?

Рецимо мени кад дојади то са цурењем носа ја запалим једну две три пола кутије и оно престане, једино што ме после боле глава...

to po sistemu klin se klinom izbija  0205_whistling

presto sam da pusim kada sam se krstio 97  0212_rolleyes

Ма не мислим ја на класично пушење него превентивно против лелергије. Оно мислим не помаже ништа , ал бар не цури нос...

ja kad bi zapalio pola kutije zaustavio bih se na tri pakle  0205_whistling

Онда немој брате , прави се да нисам ништа реко.

Него лепо ти купи ову креветнину што се овде рекламира, ем јептина, ем здрава ем свакако ти треба нова и Бог да те погледа и те твоје лелерђије.

Подели на овим сајтовима

Ово је занимљиво са тог руножига :

Јабуково или винско сирће – здрави и природни детрџенти

Треба користити природна еколошка средства уместо хемијских детерџената!

Нееколошка потрошачка култура узима све више маха, тј. узима све више пара, времена, здравља, као и људску слободу, право на чист ваздух, дисање, самосталност.

Користите природне препарате за које сте сами способни да направите и у срећи користите мирне савести према себи, својој породици и читавом окружењу, доприносећи тиме еколошку обнову, јер промена свести код само једнога доноси промене на глобалном.

• Природни распршивач без хемикалија:

- мирисе у кухињи ћете неутралисати помоћу једне кашике винског сирћета скуваног у 2дл воде

- мала посуда са сирћетом ублажиће непријатан мирис задимљене просторије

• Природни детрџент за чишћење рерне:

- рерну попрскати са сирћетоми оставити их натопљена неколико сати, након тога испрати са топлом водом.

- Изгореле површине намазати са густом смесом добијеном мешањем сирћета и прашка за пециво, па потом испрати са топлом водом.

•  Природно средство за уклањање мрља са тепиха:

- Помешати једну кашику соде бикарбоне, две кашике сирћетаи 2дл воде и са мешавином истрљати флеку и оставити да одстоји око пет минута на њој, а преосталу влагу уклонити са крпом.

- Помешати 60мл соде бикарбоне и 30мл боракса (натријум борат), нанети на флеку и оставити да стоји око 1х и након тога усисати површину.    

http://runozig.com/index.php?option=com_content&view=article&id=93%3A2011-04-07-14-04-43&catid=37%3Ahomeopatija&Itemid=2

Сине мислим се нешто ако се може користити као детерџент а жемске га пију ради виткости , да их не истопи до провидности ?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

logo10b.png

"шугаву овцу свако руно-жига"

Tri noći zaredom sam imao izrazito jaku alergiju na svetlo.

Nisam mogao da gledam ni u plamen one najmanje crkvene sveće.

To je nesnosan bol u očima, kao da vam neko zabada nož u oko.

Izađem napolje ( noću naravno) da prošetam malo da odmorim oči, kad ono mesečina, morao sam da idem ispod krošanja drveća da me ne bi slučajno zasenila svetlost mesečevog svetla. U jednom momentu sam se usudio da pogledam u mesec i bol mi je prošao od očiju do potiljka kao munja.

Nikada pre nisam imao problema sa gledanjem u mesec( u sunce nikada ne gledam , tako sam vaspitan) .

Kažu da se pojavila slika mahatme Gandija na mesecu, ali ja sad nemam mogućnosti da je vidim.

Blago vama koji možete gledati u svetlost .

Pitao sam doktora kakve lekove da koristim za ovu fotosenzitivnost .

Dok veli da probam sa klasičnim vitaminom c i b a ako ne pomogne da uzmem bilo koji lek za alergiju, kaže to bi trebalo kod vas vampira da pomogne.

U svakom slučaju izbegavam lekove na bazi belog luka...

cartoursheepwithglasses.jpg

Подели на овим сајтовима

logo10b.png

"шугаву овцу свако руно-жига"

Tri noći zaredom sam imao izrazito jaku alergiju na svetlo.

Nisam mogao da gledam ni u plamen one najmanje crkvene sveće.

To je nesnosan bol u očima, kao da vam neko zabada nož u oko.

Izađem napolje ( noću naravno) da prošetam malo da odmorim oči, kad ono mesečina, morao sam da idem ispod krošanja drveća da me ne bi slučajno zasenila svetlost mesečevog svetla. U jednom momentu sam se usudio da pogledam u mesec i bol mi je prošao od očiju do potiljka kao munja.

Nikada pre nisam imao problema sa gledanjem u mesec( u sunce nikada ne gledam , tako sam vaspitan) .

Kažu da se pojavila slika mahatme Gandija na mesecu, ali ja sad nemam mogućnosti da je vidim.

Blago vama koji možete gledati u svetlost .

Pitao sam doktora kakve lekove da koristim za ovu fotosenzitivnost .

Dok veli da probam sa klasičnim vitaminom c i b a ako ne pomogne da uzmem bilo koji lek za alergiju, kaže to bi trebalo kod vas vampira da pomogne.

U svakom slučaju izbegavam lekove na bazi belog luka...

cartoursheepwithglasses.jpg

bleh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 319.gif

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

suart.png

A šta kažete na ovo ?

;) ekstra :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:  :cheesy2:

Savo majstore,tako i treba,reklama mora svuda da se probija  :cheesy2: ekstra 0110_hahaha  prstgore klapklap :cheesy2: 0205_whistling

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Него,Саво и у новине и на телевизију да изађеш,то ти је следећи корак са овом рекламом  4chsmu1

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...