Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Nema tog prirodnog preparata koji nisam probala,to znači i ovaj.Čak i hemija koja se koristi je kratkotrajna,a ni kortikosteroidi ne deluju kako mnogi navode,a utiču na druge stvari.Tako da,sa tim se saživiš,ali da zna da smeta,itekako.Hvala u svakom slučaju victory78 :wink: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Nema tog prirodnog preparata koji nisam probala,to znači i ovaj.Čak i hemija koja se koristi je kratkotrajna,a ni kortikosteroidi ne deluju kako mnogi navode,a utiču na druge stvari.Tako da,sa tim se saživiš,ali da zna da smeta,itekako.Hvala u svakom slučaju stadaradim 1405_love Кортикостероиди уопште нису безазлени... Данас на западу људи гледају да са што мање хемије постигно што боље резултате те је између осталог и због овог доста битна превентива, рецимо за гриње је најбоље избацити ћилиме и друге тепихе из куће , значи оно ламинат брате евентуално неко мало ћилимче пола метра с пола метра за под ноге да не зебу и то прати по могућству што чешће ... Затим постељина да се пере често и да се кућа редовно проветрава, то је основно, а што се креветнине тиче убедљиво је најбоља та од камиље длаке, међутим мало коме стандарди дозвољавају луксуз за креветнину , јастуке и сл. да рокне 1000 еври и више, зато ни ово домаће приводње а квалитетом не заостаје ништа није за бацање. http://www.runozig.com/ (да ли је ово нов сајт истог лика нема појма...) Већина људи различито реагује на разне алергене, ја имам преосетљивост на 7 алергена у различитим интензитетима на сваки, значи на неки више на неки мање а од неких сам претрпео алерго шок до оног степена кад кажеш због свете... Алергије уопште нису зезанција...и могу гадно да искомпликују живот човеку. Изучавао сам окелн су те алергије и одалкле да их је све више и више и сконтам да је то све мање више стрес. Значи има људи који имају алергију на воду и брашно а то је толико сулудо да нема чоек шта рећи и како живети са таквим алергијама... мислим ко ванземаљац мораш да функционишеш. Најбоља комбинација је превенција плус нека редовна терапија, јер сама терапија никада на дуже стазе није довољна, али у комбинацији са превенцијом(избегавање алергена, чишћење куће од алергена, и сл.) човек може у 90% случајева да функционише као здрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Nema tog prirodnog preparata koji nisam probala,to znači i ovaj.Čak i hemija koja se koristi je kratkotrajna,a ni kortikosteroidi ne deluju kako mnogi navode,a utiču na druge stvari.Tako da,sa tim se saživiš,ali da zna da smeta,itekako.Hvala u svakom slučaju stadaradim 1405_love Кортикостероиди уопште нису безазлени... Данас на западу људи гледају да са што мање хемије постигно што боље резултате те је између осталог и због овог доста битна превентива, рецимо за гриње је најбоље избацити ћилиме и друге тепихе из куће , значи оно ламинат брате евентуално неко мало ћилимче пола метра с пола метра за под ноге да не зебу и то прати по могућству што чешће ... Затим постељина да се пере често и да се кућа редовно проветрава, то је основно, а што се креветнине тиче убедљиво је најбоља та од камиље длаке, међутим мало коме стандарди дозвољавају луксуз за креветнину , јастуке и сл. да рокне 1000 еври и више, зато ни ово домаће приводње а квалитетом не заостаје ништа није за бацање. Већина људи различито реагује на разне алергене, ја имам преосетљивост на 7 алергена у различитим интензитетима на сваки, значи на неки више на неки мање а од неких сам претрпео алерго шок до оног степена кад кажеш због свете... Алергије уопште нису зезанција...и могу гадно да искомпликују живот човеку. Изучавао сам окелн су те алергије и одалкле да их је све више и више и сконтам да је то све мање више стрес. Значи има људи који имају алергију на воду и брашно а то је толико сулудо да нема чоек шта рећи и како живети са таквим алергијама... мислим ко ванземаљац мораш да функционишеш. Најбоља комбинација је превенција плус нека редовна терапија, јер сама терапија никада на дуже стазе није довољна, али у комбинацији са превенцијом(избегавање алергена, чишћење куће од алергена, и сл.) човек може у 90% случајева да функционише као здрав. Да,да...У потпуности се слажем,а оно са стресом највише потврђујем.Лекови типова кортикостероида су ми направили сметње са штитњачом,мале,али ето.Заиста је тешко изаћи на крај и са узроком алергија и са превенцијом,јер свако од лекара има нешто своје,а ја баш и немам нешто поверења у њих,после свега што сам прошла и у вези теме и уопште.Држим се витамина,као превенције,лекова баш кад ми је лоше као и масри и крема.Али верујте,заиста је тешко,јер ја имам наследни фактор,па је то још једна отежавајућа околност. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Понекад је потребна тешка артиљерија, али ни ту ништа није извесно. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8211.msg227005.html#msg227005 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ako ste alergični na hranu i znate koju, onda za početak je možda dobro to ne jesti. recimo, ja sam alergična na jaja (samo domaća), i na vodu (i to samo posebnu, herceg novi, cg-voda i semberija) tako da to izbjegavam Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Нови сајт руножига : http://www.runozig.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Trenutno Aerius i kapi za nos Adrianol. I tako do sredine oktobra. Aerius mi "radi" (mada ne tako presjajno na momente) već dve godine, Pressing je funkcionisao godinu dana, pre toga godinama nisam koristio ništa, jer je postojao samo Rinasek i tako, a to mi je loše uticalo... na sve, a nije pomagalo kod glavnog problema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 У нашим производима је вуна срећних оваца У данашње доба је узгој оваца постао индустрија, где овца читав живот проводи у боксу да не може ни сести ни лећи, на антибиотицима и вештачкој храни ради што већих приноса вуне. Права су реткост и благо стада нашег Пештера која слободно пасу у пољу на чистом планинском ваздуху, Ми у нашим производима искључиво користимо вуну наших срећних оваца, ради нашег и вашег мирног сна... http://www.runozig.com/ Хахахаха срећне овце, бухахаха... Е сад има ту једна причица веома занимљива : Како високе цене вунене постељине потичу пре свега од разних сертификата од квалитету и брендирања, одлучили смо се поћи другим путем. Није тешко препознати да је вуна вуна, нити да је памук памук, па сматрамо да се огроман терет сертификације производа може са пуним правом одбацити. Мало је познато да сертификати о квалитету вуне - познати Woolmark®, заправо није никакво међународно сертификационо тело, већ један бренд мултинационалне компаније AWI™ (Australian Wool Innovation Limited), са примарним циљем промовисања аустралијске вуне Мерино овце.Стандарди по којима се додељује Woolmark® знак су формирани по својсвима вуне оваца расе Мерино, те вуна аутохтоних балканских и кавкаских раса оваца не може носити овај знак, па у очима купаца изгледа као да је нижег квалитета. Истина је, наравно, управо супротна. Мерино вуна је танког влакна и мека, те пријатна за производњу одевних предмета, али се зато "ћеба" и производи су много краћег века, него код балканско-кавкаских раса, а поготово за постељину и израду вунених душека јер је превише стишљива због и три пута тањег влакна, а и наших традиционалних вунених "Сирогојно" џемпера, прслука и чарапа. То су перфидни и тихи начини гушења наше аутохтоне Праменке, ради форсирања аустралијке увозне, индустриски гајене вуне веома сиромашне ланолином, јер се он издваја и продаје козметичкој индустрији. Даклем ош један завера , човјече где год се окренеш оно неке завере. Питам се шта ми још чекамо што не брендирамо шљиву , шљивовицу , кајмак, џемпере, и др. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Ноле је незаустављив, како се решио алергија. facenew22222222 Новак Ђоковић због алергије и бронхитиса одустао од Мадрида Новак је открио и "тајну" нестанка његове алергије која му је раније задавала јако пуно проблема. - Проблем није био у самој алергији ни њеном лечењу, већ у исхрани која је појачавала алергије. Ја сам имао проблем са глутеном који је изазивао алергијске реакције и сада не једем хлеб, пице, шпагете и друга теста, тако да немам више никакав проблем, рекао је Новак. Извор Добра вијест је да су здравствени проблеми у облику алергије прошлост за Новака. - Нема никакве тајне, само сам променио начин исхране, смршао сам, али се брже крећем по терену, боље се осећам. Осим тога неке ствари су се поклопиле, сазрео сам и као играч и као особа. Мислио сам да треба да пијем неке лекове, а у ствари је све у исхрани. Имао сам проблема са глутеном, не смем да једем хлеб, пасте, пицу. Али, сада је све у реду - открио је Ђоковић, који је нагласио да може да побиједи било којег тенисера на било којој подлози. Извор „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Ако кијете пуно и имате проблема са носем,обавезно пре изласка из куће,маслиново уље намажите у унутрашњост ноздрва,много помаже,малтене,тегоба немате. Пијте обавезно какао са водом и то или грчки ако можете да набавите или наш Ц,и он је добар,остали су лоши. Ко не зна,какао се спрема овако, У суво лонче за кафу,ставите две кашичице жутог шећера и једну јаку кашичицу какаа,ја стављам две кашичице,волим јачи.Узмите шољу за кафу,мало већу,не оне скроз мале,и сипајте вруће воде у њу,па из те шоље мало сипајте у ово лонче са шећером и какаом и лепо измешајте,да не остану грудвице па тек онда доспите преосталу количину воде и ставите само под један кључ,заправо само мало да се подигне пена и готово.Кад сипате у шољу,поспите циметом. Какао лечи астму,бронхитис,алергије и потпуно чисти организам. Напитак од комбухе је такође одличан за алергије,капи од коприве. Све може да се излечи,не одустајте facenew22222222 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Како се борите против алергија ? Сад је време ових сезонских алергија на полен, траву и сл... Мада ни гриње нису за бацање. vise nikako. imam je od 3-4 godine sve su probali na meni jos do 20 godine od svih mogucih lekova i metoda. vise ili manje sve to samo ublazava tegobe. najvise mi prija zivot na asfaltu - da udisem auspuh 0102_laugh najbolje bi bilo jedino kad bih nosio nano masku stalno od proleca do zime. no to ne radim... trpim uz Boziju pomoc. lek je ilovacha nesiguran Стани мало иловача ионако све лечи сем грешне душе, него ниси ти пробао ову креветнину од овце : Све производе из нашег производног програма вунене постељине можете прати у машини за веш, на програму за вуну и 30оC, уз течни детрџент за вуну (нпр. Perwoll®) http://www.runozig.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=3&Itemid=72 Виш бре које су то предности , веш машина пере вуну , па ђе то има... Него стварно , значи имаш лелергију а ниси се отлечио ? Па ево нисам ни ја. Али зато гледам да некако наштимујем кућу да има што мање алергена, а што се тиче улице и ауспуха ту немож човек ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 i toga se resis sa mojom metodom(vidi 1. stranu), jeste mukotrpna ali no pain no gain 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Него стварно , значи имаш лелергију а ниси се отлечио ? Па ево нисам ни ја. Nema tog prirodnog i hemijskog preparata koji nisam probao. cak su mi davali pre puberteta Gamma globuline u serumu. secam se da su mi rodjaci slali iz Svajcarske - i bilo je uzasno skupo. ta terapija mi je prepolovila jacinu alergije upola. hronicnog i stalnog astmatichnog bronihitisa alergijskog sam se resio nekako. 0110_hahaha hronicno zapusen nos 0110_hahaha- kijavice i kasljanje su ostali. Не знам, ја сам ишо код св.Василија острошког да га питам за те лелергије, ал није ми ништа реко... Остадоше лелергије , једино што је било корисно за све остале безбожнике у бусу постадоше побожни. А јеси пробо да дуваниш ? Рецимо мени кад дојади то са цурењем носа ја запалим једну две три пола кутије и оно престане, једино што ме после боле глава... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 јој 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 А јеси пробо да дуваниш ? Рецимо мени кад дојади то са цурењем носа ја запалим једну две три пола кутије и оно престане, једино што ме после боле глава... to po sistemu klin se klinom izbija 0205_whistling presto sam da pusim kada sam se krstio 97 0205_whistling Ма не мислим ја на класично пушење него превентивно против лелергије. Оно мислим не помаже ништа , ал бар не цури нос... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука