Jump to content

Alergije - kako se borite protiv?

marija

Препоручена порука

@@Anika, kako sve to lepo i bajkovito zvuci sta si napisla..... :) :good2: ali, zivot je nesto sasvim drugo....

u svakom slucaju , :hvala:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Svako jutro prije dorucka da progutas jedno ceno bijelog luka kao tableticu.

7896634 nema sanse.... :stadaradim:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

сребрне капи
malo vise o tome..... 0703_read

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Случајно сам их купила у апотеци, после неподношљивог запушавања носа и стварања "вакума" у току говора.После првог прскања осетила побољшање.Купила сам са садржајем ментe и не знам којих још травчица.Касније сам чула да их има са различитим садржајем.Нешкодљиво је, сем што потеку сузе на очи кад упрскаш.Као да си ушмркнуо љуту ракију, али брзо прође тај осећај и веома је делотворно...мени бар :)

http://biohranaplus.com/proizvodi_detalj.php?id=652

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Богу хвала!

П.С. Немој  да бежиш од белог лука :))). Лук ( 1 чен), ракија ( пола чашице) и мед (кашичица) , још ако има и лимуна, ја то зовем правом медицином. Превентивном додуше - озбиљна сам. 

Добро и чајеви, разни и несвакидашњи...ловор, жалфија, црни, коприва, коприва, коприва :).

Подели на овим сајтовима

озбиљна сам.
ma znam, cula sam sve to, ali sta cu kad imam preosetljiv zeludac....a mozda sam i razmazena.... :0212_rolleyes:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Kad je alergija u pitanju, meni više ništa ne pomaže. Najteže mi je u periodu kad ambrozija cveta. Ima je svuda. Smatram da se ništa ne radi na pravilnom i sistematskom uništavanju ambrozije. Broj alergičnih osoba je u porastu, a farmaceutske kuće trljaju ruke.

Stalno nam se savetuje da se obratimo lekarima radi koršćenja odgovarajuće medikamentne terapije, pre nego što koncentracija polena ne dostigne kritični nivo, a niko ne pominje cene svih tih silnih terapija, čitavo malo bogatstvo. Uostalom, ono im je i glavni cilj.

Bar da ti lekovi pomognu na neke duže staze, pa da čovek i ne žali. Ali njihova delotvornost je kratkotrajna i potraga za odgovarajućom terapijom se nastavlja, jer se zdravstveno stanje pogoršava i imuni sistem sve više slabi. Sve je to vrzino kolo, začarani krug, jer se ne otklanja uzrok problema.

Do sada sam koristila: Astemisan, Bronal,Tefen, Claritin, Letizen, Loratadin, Aeirus, Avil, Xyzal, Beconase, Pressing, Nixar....i ništa mi to nije pomoglo.

Savetuju nam da zatvaramo prozore, ne izlazimo kad je vetrovito, jer se tad čestice polena ambrozije najbrže prenose, da ne sušimo odeću napolju, da se tuširamo i peremo kosu posle svakog izlaska van kuće i još mnogo toga.....

Brate mili, još samo da iskopamo zemunicu i da ne izlazimo do oktobra.

Подели на овим сајтовима

Tacno je da se nista ne radi na sistematskom unistavanju ambrozije. U Kanadi se recimo dobija novcana kazna ako neko ne unisti ambroziju na svom posedu. Ali, ovo je Srbija... Meni je par godina bilo isto kao tebi, nista mi nije pomagalo, dok sam zivela u Beogradu. Tamo ima ambrozije u neposrednoj okolini grada bas mnogo...Taj period sam trpela i zdravo se hranila, nisam htela da primam injekcije sa malim koncentracijama alergena.

Inace, pojedini ljudi hvale Immuno GD Poly. Prilicno je skup, kosta vise od 2000din, a pije se 6 tableta dnevno i takodje se kutija potrosi za 10 dana, jer u pakovanju ima 60 tableta. Medjutim, kad sam cula da je to na bazi homeopatije, nisam htela da ga isprobam, jer ne verujem u tu pricu. Farmaceut mi je rekao da se drzim proverenih lekova i da nema potrebe da bacam pare na to.

Jessy, nije to sve bajka. Probaj nesto, sigurna sam da ce pomoci. Kozije mleko i surutku su stari ljudi koristili i nikad nisu imali problema sa alergijama. Ima da se kupi u nekim zdravim hranama, u radnjama "Zlatiborac", kao i na pijacama. Ulje od crnog kima dosta dugo traje, a jako je zdravo...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Сад сам причао са ујаком, и хвалим онај његов мед, знате какав је...! И прича он мени тако, један мој брат има алергију на мед, али рече немогуће да човек има алергију на мед. И дао му мало свог, чистог меда. И ништа му није било. Појео неколико кашика и ништа. Каже, није алергичан на мед, него на антибиотик којим се прскају пчеле да буду здравије, али који онда заврши у меду.

:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...