Ленка* Написано Август 30, 2014 Пријави Подели Написано Август 30, 2014 Ево још једне https://www.pouke.org/forum/topic/10943-kako-sa-alergijama/ JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 30, 2014 Пријави Подели Написано Август 30, 2014 Ево још једне хвала на сарадњи... 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 30, 2014 Пријави Подели Написано Август 30, 2014 Нема на чему 8086.gif Имаш и ове две теме, тј. дуплу тему https://www.pouke.org/forum/topic/35317-deca-ami%C5%A1a-imuna-na-moderne-bolesti-i-alergije/ https://www.pouke.org/forum/topic/19374-deca-amisa-imuna-na-moderne-bolesti-i-alergije/ Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 30, 2014 Пријави Подели Написано Август 30, 2014 Имаш и ове две теме, тј. дуплу тему Јело, видим ја да си ти специјалиста за алергије.... како си почела, можда те узмем и за асистента..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Ja koristim NASONEX kapi..Ne muci mene toliko ta vrtsta alergije / na polen,grinje,ambroziju..Alergicna sam na 80% antibiotika, a poslednji put je malo falilo da platim glavom.Slava Bogu, spasava me po ko zna koji put.. J a sam od onih ljudi kojima alergija ne izbija na kozi vec unutra ,tako da dolazi do gusenja ..Bila sam u panici jer sam imala ceste upale koje su lecili i do 45 dana- antibioticima...Otkrila sam ulje divljeg origana, pomoglo mi je delimicno.Ostaje mi samo da molim Boga da budem zdrava....Sve je u Bozijim rukama , on odlucuje ,svesna sam da bez njega nema zivota...Ali strah od lekova ostaje... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 do sada sam bas izbegavala tabletice, ali vise nema smisla trpeti ove tegobe.... molim vas za savet.....koje tabletice su po vama najbolje...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Aerius - jedino sto meni pomaze. Nista Pressing, nista Claritin, previse mi je slabo i ne deluje. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 @@Anika, jel` kostekoroid...? i koja je cena...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Mislis da li je kortikosteroid? Pa stvarno to ne znam da ti kazem, mislim uglavnom se za kapi gleda to... Pitaj farmaceuta. Ovo je po sastavu desloratadin, a to je aktvini oblik loratadina. Ne izaziva pospanost. Pije se 1 tableta dnevno. I meni u principu bude dovoljna jedna kutija da mi se smiri alergija. U pakovanju ima 10 tableta, a cena je oko 500din. Ima ga u svakoj apoteci i stvarno pomaze, ne znam kako bih prezivela sezonu bez njega. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Mislis da li je kortikosteroid? ups...of course....prsti brzi od pameti.... inace, hvala ti puno na savetu....ima veoma mnogo lekova, pa sam htela da cujem iskustva i preporuke.... Anika је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Ja sam alergicna na polen i svake god imam problema sa tim, prosle je bilo strasno, pa sam isla kod doktora. Dobila sam neki sprej "Avamys" cini mi se, i meni je bio odlican, tako da ko ima slicnih problema moze sa ovim da pokusa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 sprej "Avamys" jel` moze malo vise o tome...? kako se koristi, koliko dugo, cena...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Jessy, ja sam inace izbacila sve tepihe i itisone iz stana. Ne znam na sta si sve alergicna. Ja sam na sve, ali najvise na ambroziju koja je sad aktuelna. Sa sprejevima za nos bi trebalo da budes dosta oprezna. Ako mozes da koristis kozije mleko i surutku, to je odlicno protiv alergija, kao i ulje od crnog kima (u zdravim hranama ima). Odlazak na more kad god mozes. Izbegavanje stresa. I tako... Pozdrav!! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Tri puta po jedan smrk u svaku nozdrvu (ako se kaze smrk) kosta 18 KM, znaci oko 9e. I koristis ga dok imas probleme, dok traje alergija. Al opet kazem, ja sam ga dobila na recept. A ima i jedan prirodan lijek sto mi je isto nekad pomagao, al je tezak za zeludac Svako jutro prije dorucka da progutas jedno ceno bijelog luka kao tableticu. To sam isto pokusavala jedno ljeto i djelovalo je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Цимили88 Добре су и оне сребрне капи.Поготово ко има проблем са синусима. Аника Мени је такође помогао аериус и флуимуцил,али баш сам дуго користила. Близу 2 месеца. Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука