Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Преподобни отац Јустин нас је увек сабирао око себе,никада расипао.Он је био и остао храст духовни око кога се ми дубоко жилимо и ужилавамо једни с другима,тесно повезани.Тако ја памтим Ћелије,надам се да ће тако и остати. Сестринство је у тешкој ситуацији.Покраден је манастир,све што су скупиле за Цркву,све је покрадено.Време је тешко,није лако завршити Храм у данашње време али мати Гликерија је неустрашива мирођија and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 bgpj and Нектарије је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Преподобни отац Јустин нас је увек сабирао око себе,никада расипао.Он је био и остао храст духовни око кога се ми дубоко жилимо и ужилавамо једни с другима,тесно повезани.Тако ја памтим Ћелије,надам се да ће тако и остати. Сестринство је у тешкој ситуацији.Покраден је манастир,све што су скупиле за Цркву,све је покрадено.Време је тешко,није лако завршити Храм у данашње време али мати Гликерија је неустрашива упркос свим проблемима мати је непоколебива...синоћ после бденија,на послужењу,епископ атанасије (као и обично) шалио се са децом,па стално "јел знате ону причу" и све тако док га мати "онако како само она уме" не прекиде и рече "преосвећени,опростите,десет је сати,ајмо...",сви се насмејаше,па и сами епископи и усташе сви,требало је да се сестре одморе,чекао их је напоран дан Макрина and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Može li neko da postavi besedu mit.Amfilohija u audio formatu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola311 Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Сретан празник,драги моји! Данас нас је Свети отац Јустин сабрао на прекрасној Светој Мистагогији,како је рекао Митрополит Амфилохије.Било је лепо и молитвено. Пренећу вам само један,по мени најважнији део.По сечењу колача,беседио је Владика Атанасије а после њега и Митрополит Амфилохије. На почетку беседе,Митрополит је почео да плаче,да плаче над гробом оца Јустина за његовим братом Артемијем.Сви су почели да плачу,монаси,свештеници,Владике,веран народ. Митрополит нас је све позвао да се помолимо за Артемија,за његово спасење. "Дођи брате,што бежиш,дођи да се измиримо над гробом нашег оца!" Верујте,сви су плакали и по први пут,од када је све ово почело,осетила сам право хришћанско сабрање,да се молимо једни за друге а не да се вређамо и осуђујемо. ПРЕЛЕПО !!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 ево и ја сам скоро дошла са поклоничког путовања...прво смо наравно били у Ћелијама...било је дивно ... тебе, Валентина, а ни твоје дете ,нисам видела... :bla: врло сам уморна јер сам јако рано устала, али сам морала да ''свратим'' на форум...good night... pink panter and мирођија је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ti si Valentina pravo BLAGO ! Neka ti Gospod da snage za sve u životu, i da rodiš veselo i zdravo čedo koje će Vam biti na sreću i radost! Макрина, Баба, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Хвала Пинк на љубави Нисам благо баш,нит смрдим нити миришем али хвала на љубави. Џеси,баш ми је жао што се не видесмо,џаба кад се не знамо ни овако била сам са супругом и децом онде на ливади поред звоника... pink panter је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Манастир Ћелије - Дан оца Јустина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука