Grizzly Adams Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Не знам што би се паре прво сакупљале на једно место па онда враћале назад... Нека једноставно оставе паре на локалу и свако нека уради са својим парама најбоље што зна. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Izvini a kakve to veze ima sa tim kakav je on u odnosu na ostale gradove? Ako iamte vecu stopu zaposlenosti, vece plate itd vi ste grad sa boljim polozajem. Ako koza laze, rog ne laze. http://www.nezavisne...vcu-127515.html Podaci svedoce lepo o svemu. DA vam je bolji zivot nego u nisu - ne puno nego jeste. Da ste preporodjeni u odnosu na ostale gradove. Svakako jeste. И због тога ћу од сада, да дођем и тебе питам сваки пут када ми буде требало да знам како је у граду у ком сам стално, и да ли ја добро видим оно што видим, јер очигледно да знаш боље од мене, само на основу тога што гледаш ТВ. +1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Не знам што би се паре прво сакупљале на једно место па онда враћале назад... Нека једноставно оставе паре на локалу и свако нека уради са својим парама најбоље што зна. Pa tako se radilo. Posebno je bilo nezgodno zbog centralizovane socijalisticke ekonomije. "Ajmo ovima iz -----------(upisi fabriku iz srbije po zelji) da skresemo budzet malo da im skratimo plate da imamo za luku beograd nesto smo u manjku moze da napraivmo neki dobar poso i taman da se uceramo neku kintu i mi" I tako radise svakom gradu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Тако је, треба остати на нивоу општине. Али опет, мора нека солидарност за слабије развијене општине. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 +1 Ne znam ja bolje od tebe vec podaci znaju bolje od tebe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Ne znam ja bolje od tebe vec podaci znaju bolje od tebe. И због тога ћу од сада, да дођем и тебе питам сваки пут када ми буде требало да знам како је у граду у ком сам стално, и да ли ја добро видим оно што видим, јер очигледно да знаш боље од мене, само на основу тога што гледаш ТВ. +2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Тако је, треба остати на нивоу општине. Али опет, мора нека солидарност за слабије развијене општине. Sad kad su urnisane mora. Kada je imalo trebalo je, danas nema puno pa mora da im se pomaze. Mislim realno ko je lud da ostane u Krusevcu i radi u kaficu za 10 000 kad moze da ode u Beograd i da radi isti poso za 30 000 plus da ima vise mesta za izlazak. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 +2 Ne znam ja bolje od tebe vec podaci znaju bolje od tebe. Posto ti znash bolje od podataka, pitacu tebe kolika je prosecna plata ljudi u Kragujevcu, da mi ti onako iskusno odokativno kazes. To je sigurno preciznije nego ono sto statistika govori. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Sad kad su urnisane mora. Kada je imalo trebalo je, danas nema puno pa mora da im se pomaze. Mislim realno ko je lud da ostane u Krusevcu i radi u kaficu za 10 000 kad moze da ode u Beograd i da radi isti poso za 30 000 plus da ima vise mesta za izlazak. Остаје проблем некретнине. Ако у КШ има кућу или стан, а у БГ нема онда мора да плати 200 евра и ето разлике. Или да купује стан на кредит што је исто мука.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Тако је, треба остати на нивоу општине. Али опет, мора нека солидарност за слабије развијене општине. Пут за пакао поплочан је добрим намерама... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Пут за пакао поплочан је добрим намерама... Опет нешто о социјализму? Па шта радити, да пропадну скроз... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Па они су пропали због овог централизованог система. Сада то мора да се преуреди. Не вреди бацати паре тамо где се не производи, треба пустити људе да сами изаберу шта треба да се ради. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Знам, али ако треба пара да се погура текстилна индустрија у Н. Пазару или Лесковцу, а код њих нема средстава - зашто не би Београд или Нови Сад одвојили неки проценат од свог вишка за неразвијена подручја. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Па види овако, ако текстилна индустрија у Лесковцу има "перспективу", тј. има где да прода своје производе - а нема својих пара да то финанасира - онда ће то видети неко ко има пара као прилику да заради и доћи сам. Значи, свуда где има могућности да се заради инвеститори ће доћи сами, осим ако их не отерамо бесмисленим прописима или превеликим порезима. Е сада, ако инвеститори не долазе онда прво треба да проверимо да ли смо их отерали (и то исправимо), или можда текстилна индустрија у Лесковцу нема тржиште, тј. није профитабилна. Ако није профитабилна онда је бесмислено улагати у нешто што не доноси профит... И у таквој ситуацији нема никакве логике да узимамо паре од некога ко ради добар посао у Новом Саду и "улажемо" негде где се то не исплати. Ако је тако, онда Лесковчани морају да раде нешто друго, текстил се не исплати. Аурор and Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука