DYNABLASTER Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 hahahahahaa, leleeeeeee, znaci zivotinje u barci su ustvari ljudi? pa ovo ni najludji evolucionista ne bi osmislio 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha dobro, a sta je onda vatra koja treba da sprzi zemlju? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Потоп може да буде само метафора ка ономе што ће се догодити, а то је Црква у Новом Завјету, као лађа спасења од узбурканог мора који је свијет.Па то и јесте светоотачко тумачење.Што се тиче технологије, испаде још да су познавали нанотехнологију па су произвели неки високо технолошки брод...Мислим ајде мало да мућнемо главом. Данас да би направио један брод који би одолијевао данашњим таласима, треба ти читава армија људи са накупљеним технолошким и научним знањем. А барку су по писму правили само Ноје и његови синови, и још само од дрвета.Па јеси ли ти читао нешто од пророчице Елене Вајт, оснивача суботарске секте? По њеним визијама (толико о sola scriptura) прапотопска цивилизација је била високотехнолошки развијена... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Па јеси ли ти читао нешто од пророчице Елене Вајт, оснивача суботарске секте? По њеним визијама (толико о sola scriptura) прапотопска цивилизација је била високотехнолошки развијена... Па сигурно, зато нема ни микронског доказа те високоразвијене цивилизације. Ево замисли да сад неки потоп потпи сву цивилизацију коју је данашњи човјек створио. Гомила тога испод наслага земљаних слојева би била нађена. А много ствари би остало и на површини након повлачења вода. Међутим ништа тога нема за ту наводно неку високоразвијену цивилизацију. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 hahahahahaa, leleeeeeee, znaci zivotinje u barci su ustvari ljudi? pa ovo ni najludji evolucionista ne bi osmislio 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha dobro, a sta je onda vatra koja treba da sprzi zemlju? О чему ти то у прво реченици? Какве животиње у барци? На шта мислим на коју ватру? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Odakle ti to znas ? Usli su osnovni tipovi organizama koji su se vremenom menjali. Zasto ne bi prezivela ? U pitanju je pretpotopno drvo i nacin gradnje nam nije poznat. I sama velicina barke najverovatnije je veca nego sto mislimo. Pretpotopni ljudi su bili veci pa je samim tim i njihov lakat ( koji je koriscen kao mera ) bio veci. Већина научника заступа тезу коју је Јустинијан изнео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 О чему ти то у прво реченици? Какве животиње у барци? На шта мислим на коју ватру? pa sta predstavljaju metaforicki te zivotinje koje je Noje ukrcao u barku? vatra apokaliptusa sta znaci, ako je potop metafora za to sto si izneo? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Чу - Роберт Џентри није православац, а Чарлс Дарвин јесте па је све у реду, јел ? A gde se chars darvin bavio dogmatskom religijskom temom? Ако баш хоћеш теорија еволуције и служи да би се уздигао човек а одбацио Бог. A to bi teorija evolucije implicirala kako? Gde se teorija evolucije bavi Bogom? I kako to teorija evolucije izdize coveka? Jel teorija prenosenja zaraznih bolesti uzdize coveka iznad Boga, jer daje resenje za izlecenje lekom bez ucesca Boga i molitve? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 То што је написао св.Петар баш ни на шта не указује.Можда му је то пало на памет док је био у затвору са св.Павлом, или је указивао на хиљадугодишње Христово царство из Откривења... Kako da ne. Ma ako subotari tako kazu........ mora da je istina. I David je na to mislio kada je u psalmu rekao : " Jer je hiljada godina pred očima Tvojim kao dan jučerašnji, kad mine, i kao straža noćna. " Ако ти једна добра душа као Мирољуб Петровић смета, онда си масон иразумем те. Kakva bre masonerija. To je sitno za mene. Moja titula je : Veliki crni vitez Istocne loze Velikog Orijenta. Imam cilj da unistim Miroljubov kreacionizam i odvedem vas u vavilonsku misticnu religiju gde vladaju demoni E moj Dusko, Miroljub je toliko kleveta prosuo po pravoslavnim svetinjama da treba da se izvini svim pravoslavnim vernicima i to javno. Чу - Роберт Џентри није православац, а Чарлс Дарвин јесте па је све у реду, јел ?Ако баш хоћеш теорија еволуције и служи да би се уздигао човек а одбацио Бог. Самим тим кад Бога нема могу се одбацити и његове заповести, зар не ? Teorija evulucije je starija od Darvina.I sluzi da objasni i prati promene kod zivih organizama od kojih se mnoge i da danas desavaju pred nasim ocima. To sto je neki veruju da ona negira Boga i da smo nastali od bakterije nije moj problem. Promene unutar tipova organizama ne mozes da poreknes, a cak ih i tvoj guru Miki priznaje. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
душко888 Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Вау... Нема смисла покушавати променити нечије мишљење... Мики мој гуру просуо клевете по православљу ? Које леба ти ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 za pocetak si demonizovan jer drzis ikonu na avataru, to je po MP ucenju... ali svakako si demonizovan kao i svi ljudi osim MP-a :lol: Анастасија, Ignjatije and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Kakva bre masonerija. To je sitno za mene. Moja titula je : Veliki crni vitez Istocne loze Velikog Orijenta. Imam cilj da unistim Miroljubov kreacionizam i odvedem vas u vavilonsku misticnu religiju gde vladaju demoni Pomesao covek mene i tebe. Nije video da sam ja Mason glavni. Ivica i Aquilio iluminati, zvonko je strani placenik a ti si istocni orjentalac. Da se zna ko je kakav zaverenik. Teorija evulucije je starija od Darvina.I sluzi da objasni i prati promene kod zivih organizama od kojih se mnoge i da danas desavaju pred nasim ocima. To sto je neki veruju da ona negira Boga i da smo nastali od bakterije nije moj problem. Polako kapiras teoriju evolucije. Lajk. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Вау... Нема смисла покушавати променити нечије мишљење... Мики мој гуру просуо клевете по православљу ? Које леба ти ? Рекао је да је литургија призивање демона, да су иконе идолопоклонство, итд. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Вау... Нема смисла покушавати променити нечије мишљење... Мики мој гуру просуо клевете по православљу ? Које леба ти ? Krst je jedan od najmocnijih simbola za prizivanje demona. Govorio je da je liturgija paganska, da je pojava device Marije demonska pojava...... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Било би коректно када би учесници у дијалогу са науком барем рекли које им је основно образовање тј. шта су завршили или пак шта студирају. Овако, "критика" науке у име православља или православља у име науке срозава потпуно сваки ниво. Ради доследности, дипломирао сам на ПБФ- у, пре тога студирао физику али не и дипломирао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Било би коректно када би учесници у дијалогу са науком барем рекли које им је основно образовање тј. шта су завршили или пак шта студирају. Овако, "критика" науке у име православља или православља у име науке срозава потпуно сваки ниво. Ради доследности, дипломирао сам на ПБФ- у, пре тога студирао физику али не и дипломирао. A kakve veze ima koje im je zvanje? To bi bio ad hominem ili from autority. Naprimer kakve veze ima to sto je neko zavrsio sociologiju sa njegovim stavovima o Big Bangu? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука