Jump to content

Економист: Берлин крив због евро-хаоса

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

"U svetskoj privredi treba očekivati duže razdoblje stagancije i deflacije, konstatuje u najnovijem internet izdanju londonski Ekonomist."

To sam mogao i ja da im kazem al' pre godinu-dve dana ...

Doduse ne u "svetskoj privredi" vec u privredi razvijenih zapadnoevropskih i severnoamerickih drzava. Kina, Indija, Rusija, Latinska Amerika ce ici napred nezaustavljivo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Не разумем шта је Берлин крив? Што неће људима који су се показали као расипници да дају паре на лепе очи?

Па нормално да неће...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Како би било добро да Њемцима дође из дупета у главу и да прекину финансирати расипнике. Ти њихови покушаји спашавања пропалих економија могао би их скупо коштати и требају престати трошити паре сопствених пореских обвезника.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Не разумем шта је Берлин крив? Што неће људима који су се показали као расипници да дају паре на лепе очи?

Па нормално да неће...

да...можеш и тако да гледаш на ствари...

у ствари..нико ко нема посла неби требао да једе...

посебно преузимање европских фирми...на мутан начин од стране германских корпорација...

затварање фабричких погона, смањење радника и уништавање конкуренције преко политике...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Па што су им продали фирме? Било им је лепо да узму паре и уживају, а онда када су их потрошили кукају...

То је као да продаш кула и кућу, потрошиш све на зезање, а онда оптужиш онога коме си продао да те је преварио. Сам си себе преварио.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па што су им продали фирме? Било им је лепо да узму паре и уживају, а онда када су их потрошили кукају...

То је као да продаш кула и кућу, потрошиш све на зезање, а онда оптужиш онога коме си продао да те је преварио. Сам си себе преварио.

ма..ја..

Брате.....

имаш релану цену нечега...и имаш политички мотивисану цену...

где се прво пар година преко твојих људ уништава неки посао...

и после га купш за 0 динара...

није баш...то легално у очима међународне економије...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Тога ће бити све док будемо дозвољавали да држава поседује и управља предузећима. Политичарима су такве ствари у интересу, тако праве паре. Приватнику нису.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...