trapa Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Mislim da je +Jovan Ohridski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Мислим да је вл Јован,македонац "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Јесте Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ??? ?????? ??,?? ?? ??????? ??? ????????????????? ???? ????? ?????????????. :smiley: ?????? ?????????,????? ????????? ?????? ???????? ??????! :smiley: ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 и живели сви око њега!!! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ?? ?? ??????? ???? ?? ????? ?????????????????????? ???????? ? ?????????? ??????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ... http://pravoslavlje.spc.rs/broj/977/tekst/uznemirenost-zbog-sjedinjenja/print ??????? ????? dada ?????? ???????, ????? ? ????????????. 0442_feel ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ? ?????? ??? ??? ????!!! dada ????? ? ???? ???????? ????? ????? 0104_cheesy 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Aksios! Slava Gospodu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ???? ???? ????????. ???????? ?? ?????, ????????????, ?????? ? ?????? ????? ? ????? ?? ?? ???? ??????????? (??? ? ????? ?? ???) ?? ?????? ??????? ? ????????????. ??????????? ?? ????????? ?????. ?????? ???????, ???????? ? ????????? ????? ?????. ????? ?? ???????? ? ?????? ?? ???? ????????, ??? ????? ??????? ?? ??? "????" ???? ???? ????? ???? ?? ?????? ??? ????????? ? ????? ???? ??????????? ????????????. ????????? ?? ?????????? ????? ???, ??? ????? ?? ????????. ? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ??????? (???? ?? ?????????) "??????" ?? ????? ????????? ???????? (? ?? ?? ?? ? ??????????? ?????????). ???? ?????? ????????? ??? ?????? ??? ??????? (????? ??? ????? ??????? ???? ?? ???? ???????? ?? ????????? ????? ???????) ? ????? ?? ?? ???? ??????. ??? ?? ???? ????. ????? ????? ?? ??????? ?????. ??? ??? ?? ??????? ????? ??????? (? ?????? ????????), ?? ???? ?? ???? ? ???????? ? ?? ?????? ??? ?????? ????? ?????. ????? ?????????, ???? ??????? ???? 2. ??? ???? ??? : 1.??????? ??????? "?????" 2.?? ????? ????? ?? ?? ???????? 3. ??????? ?? ?? ?? "?????" ? ????????? ?? , ??? ? ???????????? ?????, ???? ?? ??????.???? ?? ???????? ??? ???? ?????? ? ??????? ??????? ?????? ????. 4.??????? ?????????? ?? ?? ??????? ???? ???? ??? ?? ???? ?????? ?? ???, ? ??????? ?? ???? ??? ?? ?? ????????? ???????? ? ??????????,?? ??? ?? ?? ???????? ????? ????, ?? ?? ?? ?? ????? ?????? ??????? ? ?????????? ???????....??? ?? ??????? ????. ????? ????? ? ???? ????? ?? ???????. ????????????? ???? ??? ????? :cheesy2: ???? ??????? ?????????? ? ???????????? ?? ??????? ???. ???????? ???? ???????? ?? ????? ?????? ? ????? ????. ??? ??? ?? ???? ?????????? ? ????? ??? ?????? ?? ????? ?????? ????? ???????. ??? ??? ?? ??????? ??????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Лично,смета ми трпање престолонаследника,као прво,што сам анти -монархиста, и као друго,што овај лик изгледа,понаша и делује у земљи Србији,ко да су га са марса довели... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ?????,????? ?? ?????? ??????????????????,??? ????,??? ??? ???? -??????????, ? ??? ?????,??? ???? ??? ???????,?????? ? ?????? ? ????? ??????,?? ?? ?? ?? ?? ????? ??????... ?? ?????, ?? ?? ????? ????? ?? ?? ????? ??? ?? ?????. ???? ?? ???. ????? ???? ??????? ???????? ?? ???? ???? ???? ???? ????? (?????, ???? ???? ? ?????, ??? ?? ?? ???????), ????? ?? ?????????, ???????? ? ??????????? ? ??????? ?????????. ? ???? ?? ???? ? ???????? ????, ???? ?? ????? ? ????? ???? ? ????? ?? ?????, ?? ?? ???????, ? ????????? ???????, ?? ??? ? ??????. ???? ????? ??? ?? ???? ??????? ????? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Ма не причам ја о томе,ко где и зашто је био, седео или стојао на устоличењу патријарха,него уопштено причам за краља и монархију... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Извини, нисам разумјела kafica. Ма ок ми је то. Некако мени је скроз безвезе када видим да се људи отимају о власт, као да им живот од тога зависи, а све као бајаги из неких добрих намјера (част изузецима, сигурно има људи који све раде за добробит Србије, али брате мало их је) - а испаде да су то само због личних намјера и интереса.Жалосно, али истинито. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ?????,????? ?? ?????? ??????????????????,??? ????,??? ??? ???? -??????????, ? ??? ?????,??? ???? ??? ???????,?????? ? ?????? ? ????? ??????,?? ?? ?? ?? ?? ????? ??????... ??? ???,????? ?? ??? ?? '45 ??????? ??? ????? ? ??????. ? ? ??? ????????? ?? ???????? ?? ?? ?? ?????????! kafica 0110_hahaha "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука