Искушеник Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Игор није болесник. Изузетно је добар, интелигентан, реалан и поштен човек и труди се да живи православно Тешко да је баш реалан,бар видимо из коментара и изјава. "Сећам се, неки калуђер чувши једном на Литургији Пређеосвећених Дарова где се помиње "Григорије, папа римски", помислио је да се помиње римски папа, и саблазнио се. "Нисам то очекивао. Постали сте паписти!", рекао је, устао и изашао из цркве. Ето, видиш шта чини незнање! Незнање је страшно! Највеће зло наносе они који јесу побожни, али имају и "штетно" незнање. Не схватајући суштину ствари, стварају проблеме." (преподобни старац Пајсије Светогорац) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ???? ???? ????????. ???????? ?? ?????, ????????????, ?????? ? ?????? ????? ? ????? ?? ?? ???? ??????????? ????? ?? ?? ??? ??????,??? ?????? ?? ????????? ? ??????. "????? ??, ???? ??????? ????? ?????? ?? ????????? ?????????????? ?????? ??? ?? ?????? "?????????, ???? ??????", ???????? ?? ?? ?? ?????? ?????? ????, ? ????????? ??. "????? ?? ????????. ??????? ??? ???????!", ????? ??, ????? ? ?????? ?? ?????. ???, ????? ??? ???? ???????! ??????? ?? ???????! ??????? ??? ?????? ??? ???? ???? ???????, ??? ????? ? "??????" ???????. ?? ?????????? ??????? ??????, ???????? ????????." (?????????? ?????? ??????? ??????????) 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Људи,не кварите тему вашим нетрепељивим коментарима,које приличе Ихтусу/Видовдану/ИСПЦ/форуму српских националиста,итд.. Дискусије о доласку папе одложите...РАДУЈТЕ СЕ ЈЕР ЈЕ ИЗАБРАН ПАТРИЈАРХ КОЈИ ЋЕ СЛЕДИТИ НАЧЕЛА БЛАЖЕНОПОЧИВШЕГ ПАВЛА,И КОЈИ ЋЕ ВЕРНО СЛУЖИТИ БОГУ И НАРОДУ! Једино ме плаши то што већ има 80 година. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ????,?? ??????? ???? ????? ???????????? ???????????,???? ??????? ??????/?????????/????/?????? ??????? ????????????,???.. ????????? ? ??????? ???? ????????...??????? ?? ??? ?? ??????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????????? ?????,? ???? ?? ????? ??????? ???? ? ??????! ?????? ?? ????? ?? ??? ??? ??? 80 ??????. ?? ?? 100 ??? 20 ??????! ? ????? ?? ??? ?? ??? ???? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ????,?? ??????? ???? ????? ???????????? ???????????,???? ??????? ??????/?????????/????/?????? ??????? ????????????,???.. ????????? ? ??????? ???? ????????...??????? ?? ??? ?? ??????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????????? ?????,? ???? ?? ????? ??????? ???? ? ??????! ?????? ?? ????? ?? ??? ??? ??? 80 ??????. ????? ?????,???? ?? ???? ????? ? ?????? ? ?????????? ????? ?????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ????,?? ??????? ???? ????? ???????????? ???????????,???? ??????? ??????/?????????/????/?????? ??????? ????????????,???.. ????????? ? ??????? ???? ????????...??????? ?? ??? ?? ??????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????????? ?????,? ???? ?? ????? ??????? ???? ? ??????! ?????? ?? ????? ?? ??? ??? ??? 80 ??????. 0110_hahaha ?? ?? 100 ??? 20 ??????! ? ????? ?? ??? ?? ??? ???? ?????. ???? ??!! ?? ?? ??? ?????? ????!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Види,Византе, то што се теби не свиђа Патријарх Иринеј, је твоја ствар. Црква му данас, и ових дана, једним устима кличе- АКСИОС!ДОСТОЈАН!, и овај Догађај је радост за све нас... Зато те молим, ако се већ не радујеш са нама, немој нам кварити то осјећање, којег нас је Господ удостојио...Другим ријечима, а с обзиром на твоје постове у задњих сат времена - немој да спамујеш топик... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 pa imam i ja pravo na misljenje kao i ostali.Nadam se. Ne vredjam nikoga, vec samo pisem realnost.I sad cim moji posticu nisu isti ili slicni sa vasim treba ih brisati, baas je to u duhu pravoslavlja, tolerancija na nivou 0% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 pa imam i ja pravo na misljenje kao i ostali.Nadam se. Ne vredjam nikoga, vec samo pisem realnost.I sad cim moji posticu nisu isti ili slicni sa vasim treba ih brisati, baas je to u duhu pravoslavlja, tolerancija na nivou 0% ???? ????? ?? ??????? ??? ????? ????? ???????? ????????? ???? ????, ?? ?? ????. ?????????? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 pa imam i ja pravo na misljenje kao i ostali.Nadam se. Ne vredjam nikoga, vec samo pisem realnost.I sad cim moji posticu nisu isti ili slicni sa vasim treba ih brisati, baas je to u duhu pravoslavlja, tolerancija na nivou 0% ??,???? ???? ?????? ?? ????????? ???????(??? ? ???, ???????? ????? ?? ?? ?.??????) ????? ??????? ????? ?????????? ???????, ? ?????? ????? ?????????, ???. ????????... ???? ????? ?? ????? ???????, ??? ????? ????? ?? ???????? ?????,???,???? ?????, ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Имај мишљење, ко Ти брани, не можеш да говориш да треба убити некога, па било ко то био. То овај форум никада неће допустити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ?? ?? 100 ??? 20 ??????! ? ????? ?? ??? ?? ??? ???? ?????. ? ???? ???? ?????! ???? ??? ?????? ??? ??????,?? ??? ? ??????! da , vidi se po tome sto se raduje doceku anatemisanog ?? ???? ?? ?? ????,??? ??????? ?? 1054. ?? ??????? (??? ?????????? ???????). ???,???? ????,? ??????? ???? ?? ??? ???? ?????????. ?????? ?? ?? ??????????? ?? ????? ?? ?? ???????????. ??????? ??? ?? ?? ????????? ?????? ???? ??????? ???? ????? ????,? ?? ?? ???????? ?????? ???? ?????,?? ????? ????????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?????????????? ?????. ????????,??? ?? ?????? ?????? ???????,?????? ?? ?? ????? ????? ????? ?? ??????????? ?????? ????????? ?? ????? ???? ?????????,????? ????????,???? ?? ?? ????? ????? ????????? ???????? ?? ?????? ?????? ? ??????????? ????? ??????,?????? "?????" ? ???????...?? ????? ???????? ?? ?????? ?? "?????" ??? "????????" ??????????? ?? ??????,???? ?? ????????? ????? ???????,?? ?? ?? ??????? ???????????? ?????????? ???? ?????????? ?????. http://serbiantrueorthodox.blogspot.com/ 0110_hahaha "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 dostojan! Imao sam tu radost da se upoznam i saradjujem sa Njegovom svetoscu kir Irinijem zaisat neposredan i dobar, mio covek :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Пример једног вандалског и апсолутно, нехришћанског и пре свега АНТИХРИШЋАНСКОГ става. Људи,немојте се овако понашати!!! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ?????? ?????? ?????????? ? ?????????, ????????????? ? ??? ????? ??????????????? ?????. ????,??????? ?? ????? ????????!!! Stefane ,lepo je rekao vladika Atanasije,neka idu sa milim Bogom.Mi radimo svoj posao oni svoj a Gospod ?e nam suditi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука