Jump to content

Изабран Патријарх српски Г. Иринеј. Аксиос! Достојан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Игор није болесник. Изузетно је добар, интелигентан, реалан и поштен човек и труди се да живи православно

Тешко да је баш реалан,бар видимо из коментара и изјава.

"Сећам се, неки калуђер чувши једном на Литургији Пређеосвећених Дарова где се помиње "Григорије, папа римски", помислио је да се помиње римски папа, и саблазнио се. "Нисам то очекивао. Постали сте паписти!", рекао је, устао и изашао из цркве. Ето, видиш шта чини незнање! Незнање је страшно! Највеће зло наносе они који јесу побожни, али имају и "штетно" незнање. Не схватајући суштину ствари, стварају проблеме." (преподобни старац Пајсије Светогорац)

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Одговори 351
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

???? ???? ????????. ???????? ?? ?????, ????????????, ?????? ? ?????? ????? ? ????? ?? ?? ???? ???????????

????? ?? ?? ??? ??????,??? ?????? ?? ????????? ? ??????.

"????? ??, ???? ??????? ????? ?????? ?? ????????? ?????????????? ?????? ??? ?? ?????? "?????????, ???? ??????", ???????? ?? ?? ?? ?????? ?????? ????, ? ????????? ??. "????? ?? ????????. ??????? ??? ???????!", ????? ??, ????? ? ?????? ?? ?????. ???, ????? ??? ???? ???????! ??????? ?? ???????! ??????? ??? ?????? ??? ???? ???? ???????, ??? ????? ? "??????" ???????. ?? ?????????? ??????? ??????, ???????? ????????." (?????????? ?????? ??????? ??????????)

:drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Људи,не кварите тему вашим нетрепељивим коментарима,које приличе Ихтусу/Видовдану/ИСПЦ/форуму српских националиста,итд..

Дискусије о доласку папе одложите...РАДУЈТЕ СЕ ЈЕР ЈЕ ИЗАБРАН ПАТРИЈАРХ КОЈИ ЋЕ СЛЕДИТИ НАЧЕЛА БЛАЖЕНОПОЧИВШЕГ ПАВЛА,И КОЈИ ЋЕ ВЕРНО СЛУЖИТИ БОГУ И НАРОДУ!

Једино ме плаши то што већ има 80 година.  :drugarstvo:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

????,?? ??????? ???? ????? ???????????? ???????????,???? ??????? ??????/?????????/????/?????? ??????? ????????????,???..

????????? ? ??????? ???? ????????...??????? ?? ??? ?? ??????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????????? ?????,? ???? ?? ????? ??????? ???? ? ??????!

?????? ?? ????? ?? ??? ??? ??? 80 ??????.  :drugarstvo:

?? ?? 100 ??? 20 ??????! ? ????? ?? ??? ?? ??? ???? ?????.
Подели на овим сајтовима

????,?? ??????? ???? ????? ???????????? ???????????,???? ??????? ??????/?????????/????/?????? ??????? ????????????,???..

????????? ? ??????? ???? ????????...??????? ?? ??? ?? ??????? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????????? ?????,? ???? ?? ????? ??????? ???? ? ??????!

?????? ?? ????? ?? ??? ??? ??? 80 ??????.  :drugarstvo:

????? ?????,???? ?? ???? ????? ? ?????? ? ?????????? ????? ?????.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ????? ?? ??? ??? ??? 80 ??????.  0110_hahaha

???? ??!! ?? ?? ??? ?????? ????!!! :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Види,Византе, то што се теби не свиђа Патријарх Иринеј, је твоја ствар. Црква му данас, и ових дана, једним устима кличе- АКСИОС!ДОСТОЈАН!, и овај Догађај је радост за све нас... Зато те молим, ако се већ не радујеш са нама, немој нам кварити то осјећање, којег нас је Господ удостојио...Другим ријечима, а с обзиром на твоје постове у задњих сат времена - немој да спамујеш топик... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

pa imam i ja pravo na misljenje kao i ostali.Nadam se.

Ne vredjam nikoga, vec samo pisem realnost.I sad cim moji posticu nisu isti ili slicni sa vasim treba ih brisati, baas je to u duhu pravoslavlja, tolerancija na nivou 0%

???? ????? ?? ??????? ??? ????? ????? ???????? ????????? ???? ????, ?? ?? ????. ?????????? ??.

Подели на овим сајтовима

pa imam i ja pravo na misljenje kao i ostali.Nadam se.

Ne vredjam nikoga, vec samo pisem realnost.I sad cim moji posticu nisu isti ili slicni sa vasim treba ih brisati, baas je to u duhu pravoslavlja, tolerancija na nivou 0%

??,???? ???? ?????? ?? ????????? ???????(??? ? ???, ???????? ????? ?? ?? ?.??????) ????? ??????? ????? ?????????? ???????, ? ?????? ????? ?????????, ???. ????????... :drugarstvo:

???? ????? ?? ????? ???????, ??? ????? ????? ?? ???????? ?????,???,???? ?????, ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Имај мишљење, ко Ти брани, не можеш да говориш да треба убити некога, па било ко то био. То овај форум никада неће допустити.

Подели на овим сајтовима

? ???? ???? ?????! ???? ??? ?????? ??? ??????,?? ??? ? ??????!  :drugarstvo:

da , vidi se po tome sto se raduje doceku anatemisanog

?? ???? ?? ?? ????,??? ??????? ?? 1054. ?? ??????? (??? ?????????? ???????). ???,???? ????,? ??????? ???? ?? ??? ???? ?????????. ?????? ?? ?? ??????????? ?? ????? ?? ?? ???????????. ??????? ??? ?? ?? ????????? ?????? ???? ??????? ???? ????? ????,? ?? ?? ???????? ?????? ???? ?????,?? ????? ????????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?????????????? ?????.

????????,??? ?? ?????? ?????? ???????,?????? ?? ?? ????? ????? ????? ?? ??????????? ?????? ????????? ?? ????? ???? ?????????,????? ????????,???? ?? ?? ????? ????? ????????? ???????? ?? ?????? ?????? ? ??????????? ????? ??????,?????? "?????" ? ???????...?? ????? ???????? ?? ?????? ?? "?????" ??? "????????" ??????????? ?? ??????,???? ?? ????????? ????? ???????,?? ?? ?? ??????? ???????????? ?????????? ???? ?????????? ?????.

http://serbiantrueorthodox.blogspot.com/         0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Пример једног вандалског и апсолутно, нехришћанског и пре свега АНТИХРИШЋАНСКОГ става. Људи,немојте се овако понашати!!!

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

?????? ?????? ?????????? ? ?????????, ????????????? ? ??? ????? ??????????????? ?????. ????,??????? ?? ????? ????????!!!

Постављена слика

Stefane ,lepo je rekao vladika Atanasije,neka idu sa milim Bogom.Mi radimo svoj posao oni svoj a Gospod ?e nam suditi!
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...