Стефан Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Радујмо се данас! Жив био новоустоличени Патријарх Иринеј! Хваљен нек је Господ! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 moze svak da pise i prica sta hoce, al po plodovima cemo ga poznati meni se ovo ne svidja uposte http://www.mondo.rs/s158776/Novi_patrijarh_pozdravlja_dolazak_pape.html nisam bas sretan izborom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 То је Твој проблем, Дух Свети је сретан и ово је Његова воља и воља Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Је ли Христос ручао са фарисејима. Је ли папа гори од фарисеја који су распели Христа. Стварно не разумем како неко обично гостољубље може сматрати издајом вере. И зар тај папа преноси неку болест својом појавом да треба бежати од њега главом без обзира. И веома ми је жао кад видим да људи немају нимало поверења у своје епископе и мисле да ће ако се поздраве са папом да целу Цркву поведу у јерес. Какве везе има долазак папе са било чим. Наша православна Црква је права и истинита и може да дође хиљаду папа неће је пореметити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Radujmo se ljudi i ne kvarimo ovu temu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif 0311_womens Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 moze svak da pise i prica sta hoce, al po plodovima cemo ga poznati meni se ovo ne svidja uposte http://www.mondo.rs/s158776/Novi_patrijarh_pozdravlja_dolazak_pape.html nisam bas sretan izborom ???? ????? ????? 2. ?? ??? ? ?????? ??? 7-8 ?????? ? ??????? ?? ?? ???? ????? ? ?????.... 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Пост избрисан због непримерене садржине. Александар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Ама, бре Срби Радујмо се Патријарху! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Пост избрисан због непримерене садржине. Александар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 moze svak da pise i prica sta hoce, al po plodovima cemo ga poznati meni se ovo ne svidja uposte http://www.mondo.rs/s158776/Novi_patrijarh_pozdravlja_dolazak_pape.html nisam bas sretan izborom ???? ????? ????? 2. ?? ??? ? ?????? ??? 7-8 ?????? ? ??????? ?? ?? ???? ????? ? ?????.... dada e pa nadam se da nece ni nama faliti dlaka s' glave, s' obzirom da ce ovaj verovatno ostaviti kosti u Srbiji ako dodje 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ??? ???? ?? ???? ???????? ??? ??????.... pa sto ne bi,jeretika bi poslali u vecnost i Bozija blagodat bi bila sa nama ??????? ??? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 moze svak da pise i prica sta hoce, al po plodovima cemo ga poznati meni se ovo ne svidja uposte http://www.mondo.rs/s158776/Novi_patrijarh_pozdravlja_dolazak_pape.html nisam bas sretan izborom ???? ????? ????? 2. ?? ??? ? ?????? ??? 7-8 ?????? ? ??????? ?? ?? ???? ????? ? ?????.... dada e pa nadam se da nece ni nama faliti dlaka s' glave, s' obzirom da ce ovaj verovatno ostaviti kosti u Srbiji ako dodje 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ??? ???? ?? ???? ???????? ??? ??????.... pa sto ne bi,jeretika bi poslali u vecnost i Bozija blagodat bi bila sa nama ??, ?92 ?? ?? ??????? ?????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Византе, у мом потпису су речи преподобног Серафима Саровског: "Радости моја, чувај свој дух миран и спашћеш хиљаду људи око себе" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Мислим Коста да је теби сада 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука