Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Читаш ми мисли Ништавило! 1317_womens 8084.gif crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Господ ће ту преломити , а ја бих волела Владику Јована . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ????? ?? ????? ?????????! 1317_womens 8084.gif crvenilo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Владика Атанасије Јевтић или Владика Григорије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ????? ?? ????? ?????????! 1317_womens 8084.gif crvenilo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif a ????????? ???????? ?? ?????????? ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Нек Бог одлучи.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Његово Преосвештенство Владику Рашко-Призренског и Косовско-Метохијског Г.Г. Артемија Радосављевића "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Лично мислим да би вл.Григорије био пун погодак као владика у Београду( хипотетички, ако би се нпр. Београд поделио као што се то ради у Грчкој Цркви), а за место Патријарха бих рекао да је још недовољно искусан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ????? ?????? ?? ?? ??.????????? ??? ??? ??????? ??? ??????? ? ????????( ???????????, ??? ?? ?? ???. ??????? ??????? ??? ??? ?? ?? ???? ? ?????? ?????), ? ?? ????? ?????????? ??? ????? ?? ?? ??? ????????? ???????. ???????? ??? ?????? ??? ?? ??????? ?????????? ?????????? ? ?????????? ?????????. ??????? ?????, ??? ?????? ?? ???? ?????????? ? ?????? ???????????? ???? ?????.... ??? ???? ?? ?????,?? ?? ?? ???-?????????? ??????? ????????,??? ?? ????? ???????? ???? ????-?????,? ?? ???????? ,??? ?? ??? ??? ???????,?????????? ??? ?????????,?? ????????? ? ?? ?????????... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 AeM +Amfilohija radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ?? ??? ????? ?? ??? ??? ?????? ?????????? ????? ??? ?????, ????? ?????? ? ?? ??? ?????? ?????, ? ???? ?? ???? ??????? ? ????? ????????, ???? ???... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ?? ??? ????? ?? ??? ??? ?????? ?????????? ????? ??? ?????, ????? ?????? ? ?? ??? ?????? ?????, ? ???? ?? ???? ??????? ? ????? ????????, ???? ???... ??????? ?? ???? ?????? ?????? ?? ?????, ???? ?? ???????.??? ??? ???? ???? ?????? ?? ??? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djurdjica Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 prozorljivi starac Gavrilo tajnovidac je rekao da će kruna Nemanjića pripasti caru koga će zacariti naš patrijarh Pavle, prema tome sve je jasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Тако је Машо , сви ми најискреније волимо нашег свјатејшега Патријарха Павла и желимо му све што човеку је најмилије да помисли ближњему ,али овде само износимо своја мала мишљења кога бисмо ми за Патријарха и опет понављам Господ ће одлучити ,зато слободно искажимо се. 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Молим те сестро Ђурђице нисам разумела на кога се то односи да ће се зацарити? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука