Jump to content

Изабран Патријарх српски Г. Иринеј. Аксиос! Достојан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 351
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Његово Преосвештенство Владику Рашко-Призренског и Косовско-Метохијског Г.Г. Артемија Радосављевића

Постављена слика

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Гости

Лично мислим да би вл.Григорије био пун погодак као владика у Београду( хипотетички, ако би се нпр. Београд поделио као што се то ради у Грчкој Цркви), а за место Патријарха бих рекао да је још недовољно искусан.

Подели на овим сајтовима

????? ?????? ?? ?? ??.????????? ??? ??? ??????? ??? ??????? ? ????????( ???????????, ??? ?? ?? ???. ??????? ??????? ??? ??? ?? ?? ???? ? ?????? ?????), ? ?? ????? ?????????? ??? ????? ?? ?? ??? ????????? ???????.

???????? ??? ?????? ??? ?? ??????? ?????????? ?????????? ? ?????????? ?????????. ??????? ?????, ???  ?????? ?? ???? ?????????? ? ?????? ???????????? ???? ?????....

??? ???? ?? ?????,?? ?? ?? ???-?????????? ??????? ????????,??? ?? ????? ???????? ???? ????-?????,? ??

???????? ,??? ?? ??? ??? ???????,?????????? ??? ?????????,?? ????????? ? ?? ?????????... :drugarstvo:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

?? ??? ????? ?? ??? ??? ?????? ?????????? ????? ??? ?????, ????? ?????? ? ?? ??? ?????? ?????, ? ???? ?? ???? ??????? ? ????? ????????, ???? ???...

:drugarstvo:
??????? ?? ???? ?????? ?????? ?? ?????, ???? ?? ???????.

??? ??? ???? ???? ?????? ?? ??? ???????

Подели на овим сајтовима

Тако је Машо , сви ми најискреније волимо нашег свјатејшега Патријарха Павла  и желимо му

све што човеку је најмилије да помисли ближњему ,али овде само износимо своја мала

мишљења кога бисмо ми за  Патријарха и опет понављам Господ ће одлучити ,зато слободно

искажимо се. 0705_read

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...