Биљана Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Biljo, kakav je ovo fotošop Немам ја појма! :) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 http://content.foto.mail.ru/list/eliselena/297/i-1216.jpg gavrosaurus and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Толико тога желим рећи, а не могу! Ни један осјећај који је у мени, јеноставно не жели да се претвори у ријеч! Зато ћу да ћутим! Већ ће ми се и само казати, само је питање времена! Ignjatije, Драган άσημος :), Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ignjatije, Aristotel, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Анђеле Христов, чувару мој свети, и заштитниче душе и тијела мога, опрости ми све што сагријеших у данашњи дан, и избави ме од свакога непријатељског ми противника да не бих никаквим гријехом разгњевио Бога мог, но моли се за мене грешног и недостојног слугу да ме покажеш достојна доброте и милости Свесвете Тројице, и матере Господа мога Исуса Христа, и свих Светих.Амин. Ignjatije, Драшко, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Толико тога желим рећи, а не могу! Ни један осјећај који је у мени, јеноставно не жели да се претвори у ријеч! Зато ћу да ћутим! Већ ће ми се и само казати, само је питање времена! Ko je autor ove slike? Ti?! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ko je autor ove slike? Ti?! Не, нисам ја! Нашла на нету! Одговарала мом тренутном расположењу па је поставила Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Не, нисам ја! Нашла на нету! Одговарала мом тренутном расположењу па је поставила a tako sam mislila da je tvoj slikanje stadaradim "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2013 @@keka, Ево један мој Истина не баш тако добар! nana, Ignjatije, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 @@keka, Ево један мој Истина не баш тако добар! .mense. YOKA, Јадранка-Дервента, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2013 keka, Ignjatije, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Невјероватно! http://youtu.be/ZEe9sXO1M-I Срђан Ранђеловић, YOKA, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Драшко, Срђан Ранђеловић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2013 „Stojimo na ivici provalije. Zavirujemo u ponor-hvata nas muka i vrtoglavica. Prvi nam je impuls da ustuknemo pred opasnošću. Neshvatljivo zašto, ostajemo. Malo pomalo naša muka, i vrtoglavica, i užas tonu u oblak nekog osećanja koje nema imena. Postupno, neprimetno, taj oblak dobija oblike, kao ona para iz boce što se pretvara u duh u priči iz Hiljadu i jedne noći. Ali iz našeg oblaka na ivici pravalije izraste i postaje opipljiv jedan oblik, mnogo strašniji od svakog duha ili bilo kog demona iz priče, pa ipak je to samo jedna misao, užasna misao koja nam ledi i samu srž u kostima žestinom slasti njene grozote. To je samo pomisao na ono što bismo osetili pri strmoglavom padu s takve visine. A taj pad, to srljanje u propast-upravo zbog toga što je spojen sa najgroznijom i najodvratnijom od svih najgroznijih i najodvratnijih slika smrti i stradanja koje su se ikad rodile u našoj mašti-upravo zbog toga sad ga silno priželjkujemo. I pošto nas naš razum snažno odvraća od ivice provalije, zato se mi utoliko plahovitije primičemo njoj. Nema u prirodi tako demonski nestrpljive strasti kao što je strast čoveka koji dršćući na ivici provalije sanja o vratolomnom skoku. Prepustiti se za trenutak nekom pokušaju razmišljanja, znači biti neminovno izgubljen; jer premišljanje nas samo tera na uzdržavanje i zato je to, kažem, baš ono što mi ne možemo. Ako se ne nadje prijateljska ruka da nas zaustavi, ili ako ne uspemo da se naglim naporom bacimo ničice na zemlju, okrenuvši ledja provaliji, mi ćemo skočiti u nju i poginuti.“ Bodlerov predgovor za knjigu E. A. Poa "Djavo perverznosti" Срђан Ранђеловић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Пробуде ти звуци у човјеку наду! Нешто те понесе! Неки неописив осјећај..............да то је нада! То је радост! Љепота! Смијех! Све то пролази твојим срцем које из минуте у минут све брже куца,јер зна.......зна да постојиш! Ма нема везе гдје си, колико си далеко.............волим те! Да, волим те! Смијешно.......у крајњу руку чудно! Побогу, па гдје си ти, а гдје сам ја.........један читав свијет је међу нама, али.....ја те волим! Знам, јасно ми је! Не мораш поновљати више пута! Знам да је то немогуће! И разумијем! Заиста разумијем! Да се улоге, којим случајем, замијене......ти да будеш ја, а ја да будем ти........и ја бих тако поступила, као ти сада! Тужно, али другачије не може! Зато ћу ја, мили мој.........ћутати! Ћутаћу да те волим! Ћутаћу и тихо се молити Богу! Не, да ми тебе "подари", не! Тако нешто се не бих ни усудила да молим! Него...........да будеш срећан! Истински срећан! Да будеш жив и здрав! Радосан! Насмијан! Да будеш лијеп и добар као што си и сада! Да волиш свим срцем и да будеш вољен! Јер сва твоја срећа је и моја! Само ако си ти срећан и ја сам, по цијену кад бих услов за твоју срећу био мој одлазак! Отишла бих, мили! Отишла! Направила бих све за тебе! Ти си срце мога срца и душа моје душе................ето толико си свет! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука