Jump to content

Mocartove hronike

Препоручена порука

• Гости

И тако...

Очекујем да ова тема буде посебно добра, толико добра да ћемо је редовно шеровати по фејсбукви и свугде негде.

Подели на овим сајтовима

danas sam sklepao ovaj klip

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

ja baš mislim suprotno...svi će da se napale za par dana i to je to-kao i onaj vlog

al vreme će pokazati

Пази, то је веома могуће, не спорим. Мада, никада се не зна док се не проба. Зар не?

Иначе ово "зар не?" те вуче, мами, да даш било који одговор ако немаш ништа паметније да радиш.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хахаха, какав клип! Смејем се на глас, комшије ће мислити да сам полудео (а што и да не мисле...) 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Мацарте имаш врло озбиљан осећај за филинг !

Клип је феноменалан!

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

instrumental zvuči ovako - njega ne mogu da zeznem

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

danas sam sklepao ovaj klip

sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Моца наш, нашијат ! Јединствен и непревазиђен! oleeeee

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Па за "влог" нико није хтео ништа да сними, осим мене... Испаде да сам најлепши. :)

Имам још снимака, али нећу да пошаљем док не пошаљу други. Црвц! :cheesy2:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

na fejsu se pojavio ovaj status pa nestao - na grupi

ХИТНО ХИТНО ХИТНО !!! Проглашено је ванредно стање на северу КОСМЕТА! СРБИ у Митровици су објавили мобилизацију СВИХ ВОЈНО СПОСОБНИХ! КФОР малтретира и претреса по Рудару и околини, БИЈУ ЖЕНЕ И ДЕЦУ !!! МОЛИМ ВАС СВЕ ДА ПОДЕЛИТЕ ОВАЈ СТАТУС ДА БИ ГА ВИДЕЛО ШТО ВИШЕ ЉУДИ И ДА БИ СЕ ПРОШИРИЛА ИСТИНА !!

http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=30209%3A2012-06-04-15-42-30&catid=48%3Avesti&Itemid=103

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

na fejsu se pojavio ovaj status pa nestao - na grupi

ХИТНО ХИТНО ХИТНО !!! Проглашено је ванредно стање на северу КОСМЕТА! СРБИ у Митровици су објавили мобилизацију СВИХ ВОЈНО СПОСОБНИХ! КФОР малтретира и претреса по Рудару и околини, БИЈУ ЖЕНЕ И ДЕЦУ !!! МОЛИМ ВАС СВЕ ДА ПОДЕЛИТЕ ОВАЈ СТАТУС ДА БИ ГА ВИДЕЛО ШТО ВИШЕ ЉУДИ И ДА БИ СЕ ПРОШИРИЛА ИСТИНА !!

http://www.vidovdan....esti&Itemid=103

Добро је , о.ц. скренуо си ми пажњу на свој дневник.

Извор: Бета - за тај текст.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...