w.a.mozart Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 LOL Фарисеј, Баба, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 И тако... Очекујем да ова тема буде посебно добра, толико добра да ћемо је редовно шеровати по фејсбукви и свугде негде. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 ja baš mislim suprotno...svi će da se napale za par dana i to je to-kao i onaj vlog al vreme će pokazati Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 danas sam sklepao ovaj klip Andre Williams, ВИЛМА, Биљана and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Treba doći meso! hahahaha Amorfna je! 0110_hahaha w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 ja baš mislim suprotno...svi će da se napale za par dana i to je to-kao i onaj vlog al vreme će pokazati Пази, то је веома могуће, не спорим. Мада, никада се не зна док се не проба. Зар не? Иначе ово "зар не?" те вуче, мами, да даш било који одговор ако немаш ништа паметније да радиш. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Хахаха, какав клип! Смејем се на глас, комшије ће мислити да сам полудео (а што и да не мисле...) 0110_hahaha Mironosica, Николa and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Мацарте имаш врло озбиљан осећај за филинг ! Клип је феноменалан! w.a.mozart and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 haha... tenksić vam obojici Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 instrumental zvuči ovako - njega ne mogu da zeznem Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 danas sam sklepao ovaj klip sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlolМоца наш, нашијат ! Јединствен и непревазиђен! oleeeee Драшко, nana, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Па за "влог" нико није хтео ништа да сними, осим мене... Испаде да сам најлепши. Имам још снимака, али нећу да пошаљем док не пошаљу други. Црвц! :cheesy2: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 pa to ti kažem... una hirundo non facit ver Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 na fejsu se pojavio ovaj status pa nestao - na grupi ХИТНО ХИТНО ХИТНО !!! Проглашено је ванредно стање на северу КОСМЕТА! СРБИ у Митровици су објавили мобилизацију СВИХ ВОЈНО СПОСОБНИХ! КФОР малтретира и претреса по Рудару и околини, БИЈУ ЖЕНЕ И ДЕЦУ !!! МОЛИМ ВАС СВЕ ДА ПОДЕЛИТЕ ОВАЈ СТАТУС ДА БИ ГА ВИДЕЛО ШТО ВИШЕ ЉУДИ И ДА БИ СЕ ПРОШИРИЛА ИСТИНА !! http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=30209%3A2012-06-04-15-42-30&catid=48%3Avesti&Itemid=103 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 na fejsu se pojavio ovaj status pa nestao - na grupi ХИТНО ХИТНО ХИТНО !!! Проглашено је ванредно стање на северу КОСМЕТА! СРБИ у Митровици су објавили мобилизацију СВИХ ВОЈНО СПОСОБНИХ! КФОР малтретира и претреса по Рудару и околини, БИЈУ ЖЕНЕ И ДЕЦУ !!! МОЛИМ ВАС СВЕ ДА ПОДЕЛИТЕ ОВАЈ СТАТУС ДА БИ ГА ВИДЕЛО ШТО ВИШЕ ЉУДИ И ДА БИ СЕ ПРОШИРИЛА ИСТИНА !! http://www.vidovdan....esti&Itemid=103 Добро је , о.ц. скренуо си ми пажњу на свој дневник. Извор: Бета - за тај текст. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука