Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

али зато клевећеш..

zapravo vredjam jer bih mogao da iskopam i citiram neke tvoje izjave o ratu.

али ја реко свима па и теби....

сви ми пред Бога требамо и тада ће се видти свачије лажи и грехови....

Hvala Bogu, hoce. A prvo mi sami da ih vidimo pa da se pokajemo. Nekako bolja i korisnija varijanta.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Interesantno pitanje koje ce sigurno ostati bez odgovora ili bez valjanog odgovora bolje reci...

http://www.dobrojutrosrbijo.org/index.php?option=com_content&view=article&id=446:2012-05-25-20-32-37&catid=13:2012-02-27-19-24-20

Питањце ?

За ''Двери''

Двери су позвале на бојкот другог круга председничких избора због крађе у првом кругу и у реду, то могу да разумем.

Оно што не могу да разумем је како то да пристају да буду у органима власти у 12 општина и градова у Србији, након истих тих покрадених избора?

Неко ће можда рећи да у тих 12 општина и градова није било крађе, али чекајте мало. Откуд им онда право да позивају на бојкот и како то да само они имају ексклузивно право да оцене када је легитимно, а када не, поштовати вољу грађана Србије?

Питање за Двери од милион долара је:

Избори су:

1. мало покрадени

2. много покрадени

3. мало мање покрадени

4. мало више покрадени

5. како се узме

Могуће је заокружити само један одговор!

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ти си баш решио да се брукаш, ил' ти није добро нешто ?

Ma jok nego ne znam koliko dugo da ti pisem i objasnjavam nisam siguran dal si sposoban da shvatis. ;)

Шта ти ово значи ? Шта си тиме хтео да кажеш ?

Подели на овим сајтовима

Nista sto bi ista promenilo. ;)

Зависи и од тога да ли си се у својој богатој јуриспуденцији уопште упознао с термином collectanea. ;)

Не везано за то што је из породице са изузетно дугом свештеничком традицијом, предложио бих ти и да погледаш шта на то твоје каже статистичар, правник, историчар, публициста и својевремено професор Београдског универзитета др. Лазо М. Костић.

проф. др. Лазо М. Костић "СРБИ У ОЧИМА СТРАНАЦА - КОЛЕКТАНЕЈА" I. књига, Швајцарска 1968.

проф. др. Лазо М. Костић "СРБИ У ОЧИМА СТРАНАЦА - КОЛЕКТАНЕЈА" II. књига, Швајцарска 1972.

Подели на овим сајтовима

Сусрет у Москви: Томислав Николић и Владимир Путин

26. 05. 2012 17:30 | Танјуг

8

nikolic-putin.jpg

Томислав Николић и Владимир Путин у Москви (Фото: Танјуг)

Москва - Николић и Путин разговарали су данас на маргинама конгреса Путинове Јединствене Русије 15-так минута пред новинарима, а потом су наставили разговор иза затворених врата.

Николић је захвалио Путину на подршци Русије Србији на међународном плану, посебно по питању очувања Косова и Метохије у саставу Србије.

„Уверавам вас да ће сарадња Србије и Русије тећи прогресивно. Уверавам вас да је Србија партер Русије на Балкану“, рекао је Николић Путину.

„Србија је на путу ка ЕУ. То је далек и неизвестан пут. Ми ћемо уређивати земљу по правилима која постоје у ЕУ“, рекао је Николић Путину и додао да „до сада није чуо да постоји услов за признање Косова и Метохије.“Ми то не можемо да урадимо, па макар тог часа и прекинули преговоре”, рекао еј Николић.

Он је такође истакао да је Србија резолуцијом Скупштине обавезна на војну неутралност.“Србија неће бити у НАТО”, рекао је лидер СНС и додао да је то “отворено говрио грађанима Србије у кампањи и победио”.

Николић је пренео шефу руске државе и да је током председничке кампање „отворено говорио грађанима Србије да не би победио једино да му је противник био Владимир Путин“.

„Ви сте омиљени у Србији, а то сте заслужили начином на који сте водили Русију“, приметио је Николић.

Путин је искористио прилику да лично цецстита Николићу на победи на председничким изборима и пожелео му да “оствари све оно што је обећао српском народу”.“У томе можете рачунати на помоћ Русије”, рекао је Путин и додао да руска јавност зна какав је став и однос Томислава Николића према Русији.

Он је подсетио да је позиција Русије позната и – на Николићеву опаску да би волео да посети Русију када званично постане председник Србије – рекао да то може да учини “кад год му је згодно”, “у било које време”.

Путин је такође указао да је за последњих годину дана економска размена између две земље порасла један и по пут.“Али, може још боље, још више”, приметио је Путин.

Руски председник је замолио Николића да изађе у сусрет његовој, како је рекао необичној молби:“Знам да је Борис Тадић био ваш противник у кампањи. Али, пошто сам ја сарађивао са њим претходних година замолио бих вас, и то је необично у мојој молби, да га поздравите и да му пренесете моје најбоље жеље за будући рад”, рекао еј Путин.

Њих двојица су разговор потом наставила иза затворених врата.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Не везано за то што је из породице са изузетно дугом свештеничком традицијом, предложио бих ти и да погледаш шта на то твоје каже статистичар, правник, историчар, публициста и својевремено професор Београдског универзитета др. Лазо М. Костић.

проф. др. Лазо М. Костић "СРБИ У ОЧИМА СТРАНАЦА - КОЛЕКТАНЕЈА" I. књига, Швајцарска 1968.

проф. др. Лазо М. Костић "СРБИ У ОЧИМА СТРАНАЦА - КОЛЕКТАНЕЈА" II. књига, Швајцарска 1972.

Svestenicka tradiciaj je irelevatna. Moze da prica sta oce idalje ne menja cinjenicu da narod ne moze da ima osobinu tipa hrabrost, pamet ili nesto slichno.

Knjigu cu procitati u svakom slucaju.

Meni nije problem sa time da neki stranci gotive kulturu i narod odavde, ali to da smo mi najhrabriji i toliko gotivljeni da nam dizu unikatne spomenike u smetu to mi je vec problem jer mi je sumnjivo za pocetak sasvim opravdano jer sam vidoe sta radi narodu ta "nacionalna propaganda" gde uzdizu narod u nebesa. .

Подели на овим сајтовима

Interesantno pitanje koje ce sigurno ostati bez odgovora ili bez valjanog odgovora bolje reci...

http://www.dobrojutr...-02-27-19-24-20

Питањце ?

За ''Двери''

Двери су позвале на бојкот другог круга председничких избора због крађе у првом кругу и у реду, то могу да разумем.

Оно што не могу да разумем је како то да пристају да буду у органима власти у 12 општина и градова у Србији, након истих тих покрадених избора?

Неко ће можда рећи да у тих 12 општина и градова није било крађе, али чекајте мало. Откуд им онда право да позивају на бојкот и како то да само они имају ексклузивно право да оцене када је легитимно, а када не, поштовати вољу грађана Србије?

Питање за Двери од милион долара је:

Избори су:

1. мало покрадени

2. много покрадени

3. мало мање покрадени

4. мало више покрадени

5. како се узме

Могуће је заокружити само један одговор!

Оно што је, одмах, уочљиво, то је да жуте слуге режима - не могу ни питање да поставе, а да има истине и само истине - у њему . Толико су огрезли у лаж.

Двери - Покрет за Живот Србије не пристају да буду у органима власти у 12 општина и градова у Србији - због просте чињенице да ће у , скоро, свим општинама у којима Двери имају одборнике - бити у опозицији.

Нема - мало, много, мало мање, мало више, како се узме - већ, просто, - постоје основане сумње да је било крађе у првом кругу избора.

То што су се оболели од жутице дозвали памети и у другом кругу нису покушали да украду гласове грађана Србије - није њихово накнадно поштење - већ страх од последица...........

Оно што је интересантно је то да само у Србији кандидат који изгуби председничке изборе - постаје озбиљан кандидат за премијера владе те исте државе. То нема ни у једној од земаља у којој се оболели од жутице позивају и које им служе као узор.

Јад..

Подели на овим сајтовима

То што су се оболели од жутице дозвали памети ...

То нема ни у једној од земаља у којој се оболели од жутице позивају и које им служе као узор.

Јад..

У праву си да је ЈАД ...

јер како да није јад кад с' једне стране имаш ХЕПАТИТИС..т.ј. Жутицу, како јој ти тепаш, а са друге стране, као алтернативу, имаш ... СХИЗОФРЕНИЈУ

Јадна је земља која има такву политичку понуду...

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

У праву си да је ЈАД ...

јер како да није јад кад с' једне стране имаш ХЕПАТИТИС..т.ј. Жутицу, како јој ти тепаш, а са друге стране, као алтернативу, имаш ... СХИЗОФРЕНИЈУ

;)

Nemoj da vredjas shizofrenichare, njihovo stanje je prouzrokovano njihovom biologijom i oni bi se rado izvukli iz deluzija, paranoja i iluzija kojim ih um zavarava.

Ovi sa druge strane sami biraju da gaje iste ideje a tehnicki si sposobni da uoce neistinitost tih ideja.

Подели на овим сајтовима

У праву си да је ЈАД ...

;)

Хепатитис се да излечити - имамо и одличне резултате у лечењу шизофреније - није јадна земља него појединци у њој којима је туђи коров, изгледа, прихватљивији, од сопственог корена.

Подели на овим сајтовима

Svestenicka tradiciaj je irelevatna. Moze da prica sta oce idalje ne menja cinjenicu da narod ne moze da ima osobinu tipa hrabrost, pamet ili nesto slichno.

Knjigu cu procitati u svakom slucaju.

Meni nije problem sa time da neki stranci gotive kulturu i narod odavde, ali to da smo mi najhrabriji i toliko gotivljeni da nam dizu unikatne spomenike u smetu to mi je vec problem jer mi je sumnjivo za pocetak sasvim opravdano jer sam vidoe sta radi narodu ta "nacionalna propaganda" gde uzdizu narod u nebesa. .

Наравно, Лазо М. Костић је био само статистичар, правник, историчар, публициста и професор Београдског универзитета, са докторатом, "moze da prica sta oce" а при том је и "svestenicka tradiciaj irelevatna". Није да ласкаш себи... ал' мени и даље остаје недоумно, ко би стручњаку опште праксе, твог калибра, представљао ауторитет?

Да будем сигуран како у преписци с тобом нисам губио време, и да ћеш "knjigu procitati u svakom slucaju", цитираћу...

Легендарно...још само да научиш да спинујеш а да нико не примети....

Cuj ja stvarno ne znam sta da pricam ljudima koji se loze da narodi poseduju "vrline i mane" ono, nema tu nikakve potrebe za spinovanjem. Ko to misli definitivno ima neki problem.

... а про-режимску пропаганду ћеш ми рецитовати једино кад будем био млађи. Са "spinovanjem" дођи јуче.

Подели на овим сајтовима

Наравно, Лазо М. Костић је био само статистичар, правник, историчар, публициста и професор Београдског универзитета, са докторатом, "moze da prica sta oce" а при том је и "svestenicka tradiciaj irelevatna". Није да ласкаш себи... ал' мени и даље остаје недоумно, ко би стручњаку опште праксе, твог калибра, представљао ауторитет?

Ti idalje ne razums neke osnove kritickog i logichog razmisljanja i konstatno pravis:

http://sr.wikipedia....ntum_ad_hominem

Da si makar svestan svojih sopstveinh logickih biasa u zakljucivanju pa i ajde da pricamo nesto.... nego dzaba. Rekoh ti nebitno je ne menja nista.

... а про-режимску пропаганду ћеш ми рецитовати једино кад будем био млађи.

Ne znam staj e spinovanje ja bih tebe da pitam dve stvari:

1. Da li ti stvarno verujes da vecina od 7 miliona ljudi moze da ima osobinu kao sto je Hrabrost i da Srbi zato budu hrabri?

2. Da li stvarno verujes da druge nacije nemaju takve stvari? Da su samo o Srbima neprijatelji izjavljivali da su Hrabri?

3. Da li verujes da je svaka izjava koji procitas istinita? Posebno kad te hvali na kilo?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...