Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Не слажеш се. Билбија оно после уопште не сматра лудилом (ако и оно пре сматра), већ би волео да се врате ”славна времена у којима су патриоте ходале земљом”. И не само он, него већина у овој земљи жале или за МИлошевићем или за Титом или за обојицом. И с таквим главама излазе на изборе...

Posteno da ti kazem, pocetkom '90-tih je i postojala sumnja, ali danas nakon lekcija koje sam imao prilike da pogledam sa otimanjem Kosmeta i bombardovanjem Srbije, primerima Libije ili Iraka i oruzja za masovno unistenje sumnja vise ne postoji. Ali ni trun. Seseljev put je jedini ispravan. Milosevic je tu kao bleda senka.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ako cemo posteno '99 je Srbija i Srbi vec deceniju u ratu, sankcijama, besparici a sa druge strane deceniju celu su draskovic, djindjic, zene u crnom i sva ostala bulumenta trovala srbe sa izdajom i predajom, kapitulacijom kao izlazom...

LoL. :D :D :D

Не слажеш се. Билбија оно после уопште не сматра лудилом (ако и оно пре сматра), већ би волео да се врате ”славна времена у којима су патриоте ходале земљом”. И не само он, него већина у овој земљи жале или за МИлошевићем или за Титом или за обојицом. И с таквим главама излазе на изборе...

Zvonko ima neku neshvatljivu toleranciju bilbijinih stavova. To mi nikad nece biti jasno. Verovatno jer ga gotivi van toga.

Mislim kada neko moze da izjavi ovo:

Posteno da ti kazem, pocetkom '90-tih je i postojala sumnja, ali danas nakon lekcija koje sam imao prilike da pogledam sa otimanjem Kosmeta i bombardovanjem Srbije, primerima Libije ili Iraka i oruzja za masovno unistenje sumnja vise ne postoji. Ali ni trun. Seseljev put je jedini ispravan. Milosevic je tu kao bleda senka.

Sta reci dalje? Kad je seseljev put ispravan? :)

Taj isparvni put nas je doveo tu gde jesmo. :D

Ispravni put teske ksenofobije. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па наши смо, мора да се трпимо... :)

Ne znam ja idalje ne shvata da ti kao teski libelar tolerises nekog ko izjavi da je seseljev put pravi.

Подели на овим сајтовима

Sta reci dalje? Kad je seseljev put ispravan? :)

Taj isparvni put nas je doveo tu gde jesmo. :D

Ispravni put teske ksenofobije. :D

A sta to ima u njegovim postupcima i idejama sto neces naci kod recimo amrickog predsednika ili Sarkozija? Ili bilo koje zemlje clanice Natio-a?

Подели на овим сајтовима

Изгледа све нешто трепери да ће Тадић бити премијер.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/325155/Nikolic-Tadic-da-odluci-da-li-ce-biti-premijer

Какав би то био ударац гласачима ако се догоди, јер заправо премијер има највећа овлашћења по уставу.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Изгледа све нешто трепери да ће Тадић бити премијер.

http://www.blic.rs/V...e-biti-premijer

Какав би то био ударац гласачима ако се догоди, јер заправо премијер има највећа овлашћења по уставу.

To bi bilo i najracionalnije resenje za Srbiju rekao bih. A ne bi trebalo biti ni preterano iznenadjenje za birace ... mozda samo za birace DS-a ...

Подели на овим сајтовима

To bi bilo i najracionalnije resenje za Srbiju rekao bih. A ne bi trebalo biti ni preterano iznenadjenje za birace ... mozda samo za birace DS-a ...

Кад би он био премијер онда се стварно ништа ново не би десило. Овако макар неки живе у увјерењу да се нешто ново догодило са Николићем.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ja sam mnogo pre izbora verovala da će se formirati koalicija ds-sns, kako stvari stoje, tako će i biti, samo će još ubaciti i sps. Samo mi malo nije logično što Nikolić očekuje da Tadić bude premijer.Drugu je pesmu pevao u predizbornoj kampanji. Sns polako dokazuje ono što sam ja i verovala, da nikad nisu ni bili opozicija.

Подели на овим сајтовима

A sta to ima u njegovim postupcima i idejama sto neces naci kod recimo amrickog predsednika ili Sarkozija? Ili bilo koje zemlje clanice Natio-a?

To sto je americki predsednik predsednik sveCke sile po imenu amerika. A ne male drzavice Srbije. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...