Млађони Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Evo, već procvetasmo: greengrin Mene ovo uopste ne raduje. Doduse ovo nema veze sa izbornim rezultatima ali ono. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ma veselo Sad kad bude hleb 3.dinara ma idiiii pa za 200.dinara kupim hleb,mleko,jogurt,pastetu,ulje,secer,brasno i plazmu i jos mi ostane za grad i jos pretekne! ....pa padne nova vlada ds,sps i dodje sns sa Vucicem kao premijerom pa imamo Tomu kao Putina i Vucica kao Medvedeva Joj bice nama ,kuku meni, kuku tebi..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ma veselo Sad kad bude hleb 3.dinara ma idiiii pa za 200.dinara kupim hleb,mleko,jogurt,pastetu,ulje,secer,brasno i plazmu i jos mi ostane za grad i jos pretekne! ....pa padne nova vlada ds,sps i dodje sns sa Vucicem kao premijerom pa imamo Tomu kao Putina i Vucica kao Medvedeva Joj bice nama ,kuku meni, kuku tebi..... Sad ce Toma i master da upise pa ce lebac da bude 2 din ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Americi ne smeta da u buducoj vladi bude bilo ko izuzev Kostunice Dr Vojislava! Verovali ili ne, njega se plaše. Nadam se da se Toma ne plasi Amerike. Videcemo. Amerika ili bilo ko u svetu se plasi nekog srpskog politicara? U kom Diznilendu vi ljudi zivite? Dr Vojislava bi iskreno srbi trebali najvise da se plase. Tvorca regionalnog srpstva ( mi sumadinci smo jedini pravi srbi) bi trebali da se plasimo jer taj mackoljubac nije bas svoj u glavi. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Прошла је и одјавна шпица а ми још седимо пред платном? Па добро, тако нам, изгледа, одговара. Дакле, шта реално Николић на овој позицији може да мења? Мисллим да не може ништа. Али осим тога, мислим да и не жели баш нешто да мења. Из његовог говора после победе на изборима, стекао сам утисак да је он неко ко је остварио свој сопствени циљ, да победи и да буде председник. Не верујем да ће, на тој функцији, покретати неке битне промене у било ком облику, мислим да ће се држати слова закона и нарочито Устава из разлога останка у пуном мандату. Анализирајући даље, његова странка може да изгуби доста јер постоји значајан број гласача СНС-а који је у тој партији ради култа личности Николића (Вучић је ту близу али не толико значајан, њему тек предстоји доказивање у политици, уосталом, избор за градонаћелника Београда је то доказао). Како Николић мора да да оставку на место председника странке (што Тадић никада није урадио и тиме се директно ругао Уставу земље чији је председник), претпостављам да ће на кормило странке доћи Вучић. Тома Николић има 60 година, на истеку мандата ће имати 65. После председниковања, он ће имати огромну сатисфакцију да се за икс година каже "Николићи су имали и председника" уместо "Николићи су били гробари" (мислим на само те Николиће). Имам утисак да је то био првенствени циљ Томе Николића а да је и партија и политика само средство да то оствари. Очекујем расипање чланства у СНС-у јер је јасно да се политика земље не може променити на овај начин и мислим да ће људи све више посезати за драстичнијим резовима како би сопствено бивствовање на земљи учинили бољим сада и овде а не у некој обећаваној будућности. Надам се да ће министарство пољопривреде дати неком образованом, успешном и паметном човеку (дакле, не може да буде политичар) који ће схватити и подићи нашу најреалнију перспективу. Ово је невезано за изборе председника већ за даљи рад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Americi ne smeta da u buducoj vladi bude bilo ko izuzev Kostunice Dr Vojislava! Verovali ili ne, njega se plaše. Nadam se da se Toma ne plasi Amerike. Videcemo. Kostunica i njegov ministar su raskrinkali klosarsko fingiranje atentata na Tadica u reziji dripaca iz CIE i americke ambasade pa ga zato ne vole ... pamte oni dugo ... doduse i mi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Srđan Đoković: Novakov poraz u Rimu je prvi rezultat Nikolićeve vladavine BEOGRAD, 21. maj 2012. (Njuz) – Otac trenutno najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, izjavio je kako je poraz njegovog sina od Rafaela Nadala u finalu Masters turnira u Rimu prvi pokazatelj vladavine Tomislava Nikolića. Đokovićev otac, koji je podržao Tadićevu kandidaturu u drugom krugu predsedničkih izbora, rekao je kako u finalu protiv Nadala nije mogao da prepozna svog sina u odnosu na meč od pre dva dana kada je Novak, u periodu dok Nikolić još uvek nije bio predsednik Srbije, prosto počistio sa terena Rodžera Federera. - Jako je važno da je na čelu Srbije čovek koji ima misiju i viziju. O kakvoj viziji je reč u slučaju Tomislava Nikolića, najbolje govori današnja Novakova bleda partija – rekao je u izjavi za medije Srđan Đoković i zaključio „kako vladavina Tomislava Nikolića, iako je tek ušla u prvi dan, već daje svoje rezultate“. Srđan Đoković je naglasio da su prilikom „pravljenja Novaka Đokovića njegova supruga i on pred sobom imali potpuno drugačiju misiju i viziju“. Miroslav Vujović TaNjuz Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Beogradski intelektualci počeli da prave Borisa Tadića od blata BEOGRAD, 21. maj 2012, (Njuz) – Odmah pošto su saznali da je na predsedničkim izborima u Srbiji pobedio kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, beogradski intelektualci počeli su širom centra grada da prave Borisa Tadića od blata. Doskorašnjeg predsednika Srbije i prvog čoveka Demokratske stranke od blata su najpre počeli da prave intelektualci okupljeni oko profesorke Srbijanke Turajlić u Tašmajdanskom parku. - Tačno je da smo mesecima unazad pozivali ljude da ne izadju na izbore, ali nismo baš očekivali da Tomislav Nikolić zaista pobedi. Tek kada smo na televiziji iza Nikolića videli Kemiša i sve one face shvatili smo šta se dogodilo. Istog momenta počeli smo da pravimo Borisa Tadića od blata i za sad nam baš dobro ide – rekla je novinarima profesorka Turajlić. Na drugom kraju grada, na Topčideru, Borisa Tadića od blata prave Vesna Pešić i njeni istomišljenici iz kraja. - Jesam rekla sam da ću na izborima glasati za Nikolića, ali pobogu, niste valjda to shvatili ozbiljno! Taj čovek i ona bulumenta likova oko njega zemlju će vratiti u devedesete – promrmljala je Vesna Pešić, dok je umazanim rukama brisala znoj sa kaljavog lica. Kako nezvanično saznajemo Borisa Tadića od blata već su počeli da prave i u drugim delovima grada, pa ga tako u Zvezdarskoj šumi pravi Petar Luković, a u Čuburskom parku ekipa okupljena oko „Peščanika“. Bojan Ljubenović Read more: http://www.njuz.net/beogradski-intelektualci-poceli-da-prave-borisa-tadica-od-blata/#ixzz1vaFnRAZZ Read more: http://www.njuz.net/.../#ixzz1vaFS9fXf Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Njuz.net vas put do pravih informacija 0102_laugh http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 RYLAH, Баба and bgpj је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Amerika ili bilo ko u svetu se plasi nekog srpskog politicara? U kom Diznilendu vi ljudi zivite? Dr Vojislava bi iskreno srbi trebali najvise da se plase. Tvorca regionalnog srpstva ( mi sumadinci smo jedini pravi srbi) bi trebali da se plasimo jer taj mackoljubac nije bas svoj u glavi. Не интересује ме Коштуница нити цела ова бесмислена прича, већ један детаљ који се стално провлачи кроз твоје приче...ти баш мрзиш Србе из Србије, а поготово из Шумадије, јел да? Можеш то да негираш и да кажеш како није истина, али то се често провлачи кроз твоја писанија и мом оку то није промакло. Ајд да ти одговорим...укратко. Искрено да ти кажем, од комунистичке окупације 1945 па све до сада, где год се окренеш видиш на свим нивоима власти Србина из Босне, из Херцеговине и видиш црногорце, видиш хрвате, нека чудна и недефинисана презимена, видиш и курте и мурте, овде и циганин има веће право од Србина, а понајмање имају учешћа у било ком виталном и значајном сегменту државног и народног живота, Срби из Србије...свако ко то негира јесте или незналица или лажов, нема трећег. И још нешто, у реалности, прича је суштински обрнута...на Србе из Шумадије најчешће гледате као неког "ето, назовимо га Србином". Узми, на пример, Цркву и свештенички чин који ти носиш...не може се живети више од људи из Босне, из Хрватске и црногораца, који су преплавили Београд.Има их на стотине! Шта ће они овде и како су они успели да постану свештеници на тлу епархије којој не припадају? На прсте можеш да набројиш људе који регуларно припадају Београдско - карловачкој митрополији а свешетеници су у својој епрахији. Што се ови не врате одакле су дошли па тамо да буду свештеници? Јел ја треба да идем у Хрватску да будем свештеник? Можда да се ја попењем на његову Романију па да тамо будем свештеник? Најбоље да ја постанем свештеник у Црној Гори и да се ја пентрам по кањону Мораче уместо њега, јел да? Један епископ из дијаспоре ми је отворено у лице рекао да прима само своје земљаке из Босне...колико истину причао, толико ми Бог помогао у животу, ето. На жалост, од 45' па до сада, тако је и у свету политике, свету бизниса, тако је на свим нивоима ове глупе Србије, која трпи и курту и мурту да је зајеба****. Кривица је претежно наша, признајем, али се надам да ће се то ускоро исправити...само полако. Према томе, сво право имам да кажем...пун ми је кофер сваког ко није из Србије а пљује по истој.Колико сам само пута чуо од тих истих Срба из Хрватске и Босне (част изузецима), да пљују по Србији а истовремено у њој живе и користе је до максумума!? Свакоме коме се Србија не свиђа да Бог да никада и не дошао у њу, јер, веруј ми, овде никоме такви "паразити пљувачи" не требају...а Србија (поготово Шумадија) је дала за Србе из других крајева много више него што би икада они дали за њу, према томе...полако са том пљувачином по Шумадисјким Србима. Mилена КШ, R.Žiskar, Благовесник and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ова тема је прави циркус, огледало српске политике и политичности . Што се неки више ваде да нису таки некако све се више уваљују у ту циркусијаду. Е Срби, Срби , баш сте таки , сви, и леви и десни и жути и плави , и атеисти и верници , сви , сви , сви ! Морам да се пофалим да сам 30-ак Тадићеваца одвратио од гласања. Томо дођеш ми сто марки, наравно кад уведеш марке место динара. Ма било нам је боље с маркама и у '90-им годинама. Мени баш драго што смо се вратили у '90-е , некако се осећам подмлађето. Још само да нас мобилишу наоружају до зуба па да кренемо да се светимо педерима и пич*ама људскијем ! RYLAH, Ignjatije, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Још само да нас мобилишу наоружају до зуба па да кренемо да се светимо педерима и пич*ама људскијем ! I da povratimo stare granice. Da Seki moze mirno da se upokoji u sudjenom mu Hagu. Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 I da povratimo stare granice. Da Seki moze mirno da se upokoji u sudjenom mu Hagu. Неће то дозволити Мирољуб! RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука