коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Zeljko, koji si ti provokator i palivatra. Ispraksovan visegodisnjim forumskim iskustvom. Па добро шта сад ... Није мене ово једини ворум ја ти бидем истоневремено на 5-6 ворума , а регистриран сам на неких 30-так. Наравно да сам провокаторикс максимус, то ми је посо , реко ми поп Иван иди тамо мало и пали по форуму и добијеш 50 јевра на крају месеца , треба ми вели због ради читаности ..и ето шта да се ради , 50 тамо , 50 вамо , мене добро , вама добро , и вуци сити и овце на броју само се нико не пита ди је пастир. nedeljko, Manolis and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Да га није Шешељ рашчинио након што му је забио нож у леђа? Није, пошто је Шешеља пре тога ражалово Војвода поп Ђујић . Значи Шеки га није могао ражаловати пошто више није био војвода, тако су све војводе које је Шеки рукоположио у време '90-их и данас војводе а које Шеки није још '90-их ражаловао. После је било касно јер правно-фромално Шеки више није био војвода. Ignjatije, nedeljko and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Па добро шта сад ... Није мене ово једини ворум ја ти бидем истоневремено на 5-6 ворума , а регистриран сам на неких 30-так. Наравно да сам провокаторикс максимус, то ми је посо , реко ми поп Иван иди тамо мало и пали по форуму и добијеш 50 јевра на крају месеца , треба ми вели због ради читаности ..и ето шта да се ради , 50 тамо , 50 вамо , мене добро , вама добро , и вуци сити и овце на броју само се нико не пита ди је пастир. Sto bi rekla Lepa Brena : " Nije rumba nije samba to je igra tamba lamba.... malo levo, malo desno takvu igru volim volim ja. " http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Није, пошто је Шешеља пре тога ражалово Војвода поп Ђујић . Значи Шеки га није могао ражаловати пошто више није био војвода, тако су све војводе које је Шеки рукоположио у време '90-их и данас војводе а које Шеки није још '90-их ражаловао. После је било касно јер правно-фромално Шеки више није био војвода. преседник Србије четнички војвода дипломац Томислав Николић - генијално! Овај бре ко Деретић, силне неке титуле коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 преседник Србије четнички војвода дипломац Томислав Николић - генијално! Овај бре ко Деретић, силне неке титуле Deretic je malo dete za Tomu vojvodu. Tek cemo mi uciti pravu istoriju kad predsednik krene da uredjuje udzbenike. RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Deretic je malo dete za Tomu vojvodu. Tek cemo mi uciti pravu istoriju kad predsednik krene da uredjuje udzbenike. Да се угледамо на јужне суседе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Да се угледамо на јужне суседе Mislis na potomke Velikog Aleksandra srpskog ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Deretic je malo dete za Tomu vojvodu. Tek cemo mi uciti pravu istoriju kad predsednik krene da uredjuje udzbenike. To da podrazumevamo da ume da čita. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Mislis na potomke Velikog Aleksandra srpskog ? Па добро, и ове "друге" да си узео не би погрешио Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Није, пошто је Шешеља пре тога ражалово Војвода поп Ђујић . Значи Шеки га није могао ражаловати пошто више није био војвода, тако су све војводе које је Шеки рукоположио у време '90-их и данас војводе а које Шеки није још '90-их ражаловао. После је било касно јер правно-фромално Шеки више није био војвода. Hahah, znam za ovo, jeste, Šeki više nije vojvoda a vojvoda Toma od Diplome jeste! Hahahahahhahaah, e četnici na šta spadoste... A i Vuk je preverio - prvo komunista pa onda - pa onda... kako došlo, tako i otišlo. Da je on premijer, napravio bi Gej paradu na Ravnoj Gori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ето разлога за славље, није ришћански очајавати ! Но ми чудно вамо Ришћани тамо Ришћани једни тугују други се радују , мош ти то мени Марко да објасниш ? Не очајавам, али не видим што би се хришћани радовали Томи. Хришћани се радују Христу, а ово око Томе су ствари овога света које немају везе са хришћанском радошћу. "Подајте цару царево, а Божије Богу." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Не очајавам, али не видим што би се хришћани радовали Томи. Хришћани се радују Христу, а ово око Томе су ствари овога света које немају везе са хришћанском радошћу. "Подајте цару царево, а Божије Богу." Nije to, još je satanskije - oni se raduju što je Tadić dobio svoje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Evo jednog dobrog postera. http://vukajlija.com.../posteri/494812 18 + Nazalost sadrzi jednu ruznu rec tako da sam samo postavio link. Poster gledate na sopstvenu odgovornost. Manolis and grigorije22 је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Nije to, još je satanskije - oni se raduju što je Tadić dobio svoje. Да ли је могуће??? Неверујем?! Како си само погодио??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Да ли је могуће??? Неверујем?! Како си само погодио??? Raduješ se tuđoj nesreći samo zato što ga mrziš - to je tako hrišćanski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука