Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Тако је било у комунизму. Ти си комуниста? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Тако је било у комунизму. Ти си комуниста? Ne brate, to ti je sadasnji ,vazeci zakon iz Sl. glasnik RS", br. 101/2005, 63/2009 - odluka US i 92/2011! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Prosto je Toma postao predsednik... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 То је само један заостатак из комунизма. Ако је тако како га ти тумачиш онда тај закон не ваља и треба га променити. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 То је само један заостатак из комунизма. Ако је тако како га ти тумачиш онда тај закон не ваља и треба га променити. Sta konkretno fali tom zakonu? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Немам појма, не знам како гласи закон. Само кажем да не ваља тако како га Јапет тумачи у дискусији изнад. На пример - "(полицајац) Ima pravo da me legitimise kad hoce!". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 човек има стан на Дедињу од 300 000 евра... Obican privatnik autoprevoznik, pre 2000 godine, imao je vredniji autobuski park od njegovog stana. Uhvatili su se coveku za stan pa samo o tome... To samo odaje cinjenicu da nisu mogli da mu nadju nista "gore". ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Коштуница је управо честитао Тадићу и Николићу на уласку у други круг избора. feeble, Sherlock H., Благовесник and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Председник изабран. Поштено - честитам на победи. Ja prihvatam, nisam od onih hrabrih ljudina što sline na nepostojeće krađe. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Немам појма, не знам како гласи закон. Само кажем да не ваља тако како га Јапет тумачи у дискусији изнад. На пример - "(полицајац) Ima pravo da me legitimise kad hoce!". Ali oni misle da je to sve okej jer avaj, on je autoritet! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 6.maja sam bio u soku kao pojedini ovde,jer LDP prolazi lagano sa 7-8 procenata,URS sto mi je najteze palo,sa 6posto.A sad kad je pobedio Nikolic,sam celo vece imao osmeh(nenamerni).Drago mi je sto mi je ovaj narod pokazao koliko je glup i neobrazovan.Jedva cekam da se raspadnemo kao drzava sa svima njima,pa da dodje neko normalan! Manolis, Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 negdje u veselim 90-tim... Sveto baca foru : Zamisli Toma Nikolic 2012 predsjednik Srbije Milo krece da napravi facepalm,Momir uctivo prozire njegovu namjeru i crkava od smijeha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 То је само један заостатак из комунизма. Ако је тако како га ти тумачиш онда тај закон не ваља и треба га променити. Nama moze da se svidja ili ne, ali to je zakon i takav je kakav je! Ne znam zasto toliko pompezno i ,,ostatak komunizma" ako pridje policajac da te legitimise!? Ne znam kakva je tvoja percepcija i kakav bi ti zakon zeleo, licno ne vidim problem sa ovakvim zakonskim odredbama! Koja bi bila svrha uopste policije ako nije uspostavljena na manje-vise ovakav nacin i kako bi vrsila svoju funkciju!??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ми се нажалост као народ никада нисмо излечили од те бољке. Још увек 50% народа и даље живи у Кустурицином Underground-u... Трагедија... А, ти , јелте, припадаш оној другој половини................ Политичари су трагедија овога народа. Овакве нисмо заслужили - али их трпимо. Јер ми јесмо - дуготрпељив народ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Па зашто би те полицајац легитимисао без икаквог разлога? Ако не правиш неред, ниси осумњичен ни за шта, шта има да те легитимише? Нема права да ти одузима време и омета у послу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука