ZarkoZ Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ja se slazem donekle, mi smo izgubili tu kulturnu nit da se postuje institucija, ma kakva ona bila! Danas studenti dolaze u papucama i sortsu na fakultete, do skoro se bunili sto vracaju ljude iz suda ili neke druge ustanove sto su neadekvatno obuceni, banalizujem ali mi i kada se ne slazemo sa nekom ideologijom, politikom radimo to prilicno nepristojno! Koliko god policajac bio ,,stranacki obojen" i koliko god bio rezimski, ja nemam prava DA LAJEM NA NJEGA I DA MU NA PITANJE DAJ LICNU KARTU KAZEM ,,MA od....." (to je za batinu) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Poznato je da već 100 godina sloboda govora u V.Britaniji važi samo u određenom vremenskom periodu (od 10-12h, čini mi se) u Hajd Parku. Tada može da se kaže baš sve, ali izađi van parka i reci, ode ti u ćuzu... Ne smes da stojis na tlu Velike Britanije i da govoris protiv kraljice ili Britanije ... nesto tako. Zbog toga oni cudaci nose stolice u Hajd Park, popenju se na nju pa onda to ne cine stojeci na britanskom tlu ... vec na stolici .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Biralo se izmedju dve moralne gromade te nije bilo lako odluciti se kome pokloniti svoj glas i poverenje. Cestitam Tomi na pobedi i pridruzujem se apelima da imamo vise postovanja prema instituciji predsednika Srbije. nirvanashop, -Владимир- and feeble је реаговао/ла на ово 3 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Nisam zao da je otac Joil protiv Nikolica. Zovite Vasilija pod hitno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Mislim da ako vas nekoliko ne izađe na izbore, da će to biti svetska kataklizma, najveća u 21. veku. Bilo bi pošteno prihvatiti volju većine građana, koja će i ovaj put biti jasna. Већина грађана Србије није изашла на изборе. Број изашлих гласача на председничким изборима - убедљиво најмањи од свих до сада одржаних избора - бојкот - успео. Председник изабран. Поштено - честитам на победи. Прихватам вољу већине изашлих на изборе. Уколико се не понове покрадени парламентарни избори - моја процена нове владе - СНС - СПС - ДСС = 138 посланика. Тражиће демократе саме нове ванредне изборе - како сејеш тако жањеш. :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ja se slazem donekle, mi smo izgubili tu kulturnu nit da se postuje institucija, ma kakva ona bila! Danas studenti dolaze u papucama i sortsu na fakultete, do skoro se bunili sto vracaju ljude iz suda ili neke druge ustanove sto su neadekvatno obuceni, banalizujem ali mi i kada se ne slazemo sa nekom ideologijom, politikom radimo to prilicno nepristojno! Koliko god policajac bio ,,stranacki obojen" i koliko god bio rezimski, ja nemam prava DA LAJEM NA NJEGA I DA MU NA PITANJE DAJ LICNU KARTU KAZEM ,,MA od....." (to je za batinu) Полицајац не би смео да ти тражи личну карту без оправданог разлога (тј. бар оправдане сумње да си починио неки прекршај). Предуго смо ми живели у комунизму, па смо се навикли на полицијску државу... Аурор and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да је он имао поштовања према институцији председника не би се ни кандидовао. Crveni Baron and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Полицајац не би смео да ти тражи личну карту без оправданог разлога (тј. бар оправдане сумње да си починио неки прекршај). Предуго смо ми живели у комунизму, па смо се навикли на полицијску државу... facenew22222222 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да је он имао поштовања према институцији председника не би се ни кандидовао. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Treba ga u bajbok .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Полицајац не би смео да ти тражи личну карту без оправданог разлога (тј. бар оправдане сумње да си починио неки прекршај). Предуго смо ми живели у комунизму, па смо се навикли на полицијску државу... Bojim se da nije bas tako! Nije problem sistema, problem je sa nama! Ima pravo da me legitimise kad hoce! Policijska ovlašćenja utvrđena ovim zakonom su: 1) upozorenje i naređenje; 2) provera i utvrđivanje identiteta lica i identifikacija predmeta; 3) pozivanje; 4) dovođenje; 5) zadržavanje lica i privremeno ograničenje slobode kretanja; 6) traženje obaveštenja; 7) privremeno oduzimanje predmeta; 8) pregled prostora, objekata i dokumentacije i protivteroristički pregled; 9) zaustavljanje i pregledanje lica, predmeta i saobraćajnih sredstava; 10) obezbeđenje i pregled mesta događaja; 11) upotreba tuđeg saobraćajnog sredstva i sredstva veze; 12) prijem prijava o učinjenom krivičnom delu; 13) javno raspisivanje nagrade; 14) snimanje na javnim mestima; 15) poligrafsko testiranje; 16) policijsko opažanje (opserviranje); 17) traganje za licima i predmetima; 18) zaštita žrtava krivičnih dela i drugih lica; 19) prikupljanje, obrada i korišćenje ličnih podataka; 20) mere ciljane potrage; 21) upotreba sredstava prinude. ....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Lično mislim da ni jedna vlada u kojoj je sps ne može da bude dobra. Мени је недокучиво како та лудачка организација може дан данас да постоји, да не говоримо о томе да буде у влади!? Безумље... Svako ko makar malo razmišlja je 2000. godine bio ubeđen da će oni nestati sa političke scene, a sad gledamo kako se vraćaju i to žestoko. Mene njihov izborni rezultat najviše zabrinjava, izgleda da ljudi ovde imaju kratko pamćenje. Dok su sns i ds blatili jedni druge, sps je lepo iskoristio priliku, a čini mi se da ljudi i dalje ne shvataju ozbiljnost ovako velikog broja glasova za sps. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Svako ko makar malo razmišlja je 2000. godine bio ubeđen da će oni nestati sa političke scene, a sad gledamo kako se vraćaju i to žestoko. Mene njihov izborni rezultat najviše zabrinjava, izgleda da ljudi ovde imaju kratko pamćenje. Dok su sns i ds blatili jedni druge, sps je lepo iskoristio priliku, a čini mi se da ljudi i dalje ne shvataju ozbiljnost ovako velikog broja glasova za sps. Ми се нажалост као народ никада нисмо излечили од те бољке. Још увек 50% народа и даље живи у Кустурицином Underground-u... Трагедија... Malina, Аурор and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука