Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Iurise na vlasti je Tadic vec 8 god a ne Nikolic.Kakve veze ima Nikolic sa stanjem u zemlji kada covek nije bio deo izvrsne vlasti od 1999 god.? Nemoj da mislis da ja imam neko pozitivno misljenje o Nikolicu,daleko od toga ali od Tadica mi je muka. feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 @iuris Је ли мислиш да ћемо заратити ако Николић буде председник? Ако ти је смор не мораш да одговориш. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 @iuris Је ли мислиш да ћемо заратити ако Николић буде председник? Ако ти је смор не мораш да одговориш. Ne. Samo mislim da ce nepotrebno destabilizovati zemlju i da ce da je uspori ekonomski i privredni razvoj mnogo vise nego sto bi to uradio Tadic ili vlada oko ds-a. Nemoj da mislis da ja imam neko pozitivno misljenje o Nikolicu,daleko od toga ali od Tadica mi je muka. Pa odlichno, onda ih prozivaj obojicu i nemoj da glasash nizajednog od njih dvojice. I eto. iskreno, casno i posteno. Jer rekoh ti prozivanjem samo tadica pravis argumentum e contrario http://en.wikipedia.org/wiki/Argumentum_e_contrario oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Tadic je klinicki slucaj psihopate. Nema sanse da mu je IQ preko 90. Sigurno je najlosiji "srpski" "vladar" ikada. Uspeo je za osam godina da potpuno unisti privredu, u vise navrata je preko kurira Borka posredno priznao nezavisnost Kosmeta, dao elemente drzavnosti Vojvodini, takvu stetocinu niko nije zasluzio, cak ni mi. Ostali kandidati su ovakvi i onakvi, manje ili vise prevrtljivi, lazljivi i nemoralni, ali on je apsolutno dno. Izigrava malog Broza, kopira ga u mnogo cemu. Krije svoju porodicnu situaciju (prva zena od njegovog nasilja spas nasla u Decanima, sa drugom zenom i decom se vec tri godine ne pojavljuje u javnosti niti zivi sa njima), krije svoje zdravstveno stanje, krije svoje etnicko poreklo, krije svoje monstruozno bogatstvo (najveci kolekcionar knjizica, a ne knjiga). O tom humanoidu ne postoji nijedna pozitivna cinjenica. Njegovi veliki prijatelji i savetnici Saper i Krstic su mu jos 80. posvetili pesmicu koja sve govori - "Retko te vidjam sa devojkama". Samo Bog nam moze pomoci da prezivimo narednih pet godina! Isak Njutn, feeble and Михајло је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Срећом, они немају више са чим да ратују. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 "Ретко те виђам са девојкама" хахахаххаха Царе!!! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Tadic je klinicki slucaj psihopate. Nema sanse da mu je IQ preko 90. Sigurno je najlosiji "srpski" "vladar" ikada. Uspeo je za osam godina da potpuno unisti privredu u vise navrata je preko kurira Borka posredno priznao nezavisnost Kosmeta, dao elemente drzavnosti Vojvodini Ostali kandidati su ovakvi i onakvi, manje ili vise prevrtljivi, lazljivi i nemoralni, ali on je apsolutno dno. Izigrava malog Broza, kopira ga u mnogo cemu. Krije svoju porodicnu situaciju (prva zena od njegovog nasilja spas nasla u Decanima, sa drugom zenom i decom se vec tri godine ne pojavljuje u javnosti niti zivi sa njima), krije svoje zdravstveno stanje, krije svoje etnicko poreklo, krije svoje monstruozno bogatstvo (najveci kolekcionar knjizica, a ne knjiga). Njegovi veliki prijatelji i savetnici Saper i Krstic su mu jos 80. posvetili pesmicu koja sve govori - "Retko te vidjam sa devojkama". Samo Bog nam moze pomoci da prezivimo narednih pet godina! Sad je i homoseksualac? Dakle ima iq 90, psihopata je (sa malim iqom), verovatno homoseksualac? Bajno Inace tadic i njegova zena ( sakojom se ne pojavljuje u javnosti) http://www.zimbio.co...i/Tatjana Tadic http://www.pressonli...027/tadic-1.jpg A decu bi svaki normalan predsednik krio. Ja nisam video decu nijednog politicara skoro nikad, sem krkobabica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Zasto je neophodno da psihopata bude inteligentan? Moze da predsednikuje i ovako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ово се потпуно слажем да децу ни један Председник не треба излагати јавности. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Zasto je neophodno da psihopata bude inteligentan? Moze da predsednikuje i ovako. Ma nije neophodna nego mi je zanimljivo kako sve znash! I sto mu je zena u manastiru (iako je nisi videla) kako znash da je klinicki sluchaj psihopate i koliki iq ima kao i njegovo potencijalno seksualno opredeljenje (ako ga nisi videla na blize od pet metra verovatno) Ina kraju znash da je upropastio privredu, za sta nemas dokaze. samo mi je simpatichno koliko ste sposobni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 I Putin se pred izbore pojavio sa suprugom, iako svi u Rusiji znaju da oni zive odvojeno. Ali Putin je baja nad bajama, a ne ovaj lajavi krelac ( Sofronije, cini mi se). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Batice, musko sam, ali vama tadicevcima je to ionako svejedno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 I Putin se pred izbore pojavio sa suprugom, iako svi u Rusiji znaju da oni zive odvojeno. Ali Putin je baja nad bajama, a ne ovaj lajavi krelac ( Sofronije, cini mi se). VIVA COMUNISMO! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 А зашто не разговарамо о нечем конструктивнијем... На пример - које су ваше идеје, шта би требало да се ради да буде боље? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Za pocetak Ziku Obretkovica za predsednika, a Travoltu iz Borce za premijera. Promena mala, ali znacajna. Uvek sam protiv sok terapije. Korak po korak. feeble, -Владимир- and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука