Далибор Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Рукопис је исти, зар не? Опростите ако је већ постављано, нисам пратио неко време. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 У којој сам ја реченици хвалио Николића и говорио да се за њега треба гласати? Сво време причам да је моје мишљење да неко ко је теолог не би требало да фаворизује једног председничког кандидата а још поготово кад нема праве аргументе ни за једног ни за другог. Zanimljivo da konstatno kritikujete jednog, sto bi znacilo da podrzavate drugog ukoliko ne pisete nista lose za drugog. Za to cak postoji i logicki zakon po imenu argumentum a contrario drugim recima ako nije to jeste ono drugo, ako necu nikolica ocu tadica. Treca opcija je da ne glasate sto bi bilo da vi necete ove dve opcije niti nikolic niti tadic ali ja samo slusam TADIC TADIC TADIC nigde ne cujem NIKOLIC. Sto znaci da podrzavate verovatno nikolica naspram tadica. Sa druge strane ja se ne vadim da mi Tadic ne valja. Meni je tadic najbolji moguci izbor na sceni, i zato glasam za njega. Nije savrshen ima svoje mane ali je od svih najbolji. A ne glasanjem dajem pravo da drugi odlucuju za mene i to ne zelim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Управо тако, сви возимо руска возила, хладимо храну у руским фрижидерима, кувамо на руским шпоретима, гледамо европски сервис на руским телевизорима, наши војници служе руским интересима, већина фирми је продата русима...језа једна. E Ziskare ziskare, pogledaj ekonomske podatke i vidi racunicu i ne smaraj vise. Vi sto ekonomiju gledate po tome koje vam je marke televizor i auto blage veze nemate. NIje uvoz gotove robe, ta gotova roba je zadnji segment trgovine. A to sto si ti noob po tom pitanju nije moj problem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Демократски мрак или Србија у рукама Бориса Тадића 18. 05. 2012 1:19 | Ратко Дмитровић / Вести Tweet (Фото: Стандард) Ништа у јадној Србији више није слободно – медији, агенције, тужилаштва, институције система, цивилни сектор. У филму „Црни бомбардер“ има један дијалог – између младог бунтовног радио-водитеља, игра га Драган Бјелогрлић, и полицијског инспектора, сјајна интерпретација Петра Божовића – у којем инспектор саветује младића да се окане борбе против режима јер би, настави ли тим путем, могао да га поједе мрак. „Који мрак, ово је демократска држава, нема ваљда мрака“, пита млади новинар. Инспектор ћути, дуго ћути, гледа га и онда каже: „Демократски мрак.“ Е, такав мрак – демократски мрак – спустио се на Србију и гуши је као свилен гајтан. Лагано, попут магле, као што сумрак у октобру неприметно прогута дан, тако је Демократска странка, уз прећутну подршку својих коалиционих партнера (кајаће се једнога дана због тога) прекрила Србију плаштом испод којег се готово ништа не види. Ово што је народу пред очима само су привид, опсена, представа, голи маркетинг. Све је у Србији другачије него што изгледа. Кулминирало је на овим изборима. Не знам да ли су жути покрали Српску напредну странку, оставимо то по страни, оно што изазива језу односи се на бахатост Демократске странке и посебно њеног председника Бориса Тадића. Тај човек се, ту пред нашим очима, за свега неколико година, од безазленог страначког маргиналца, којег је игра случаја изгурала на врх ДС, преобратио у опако створење које застрашујућом амбицијом жели да контролише све у држави Србији. Буквално све. Своју кампању за трећи мандат председника Србије (јединствен случај у Европи) претворио је у борбу на живот и смрт. Тако изгледа ово што ради Тадић. У страху од могућег пораза Борис је зауздао Србију. Ништа у тој јадној и напаћеној земљи више није слободно; медији, агенције, тужилаштва, институције система, цивилни сектор… све је у рукама Бориса Тадића и неколико његових сарадника. Од Томислава Николића Демократска странка и Тадић праве монструма. Тадић изјављује за новосадски „Дневник“ да би избор погрешног човека на место председника Србије (читај, Николића) могао да изазове нестабилност и нове ратове на Балкану. Ратове? Ово је на граници хистерије и лудила. Ово Милошевић није радио у најгорим данима. Он и његови контролисали су два дневна листа и једну телевизију. Све остало било је на страни опозиције. Данас у Србији државна телевизија (РТС), сви дневни листови, све телевизије са националном фреквенцијом, локални медији… Стењу као дотрајале раге под седлом Демократске странке. Ко само мрдне на страну губи посао, приход од маркетинга, фреквенцију, кабловску проходност. Тадић је пре годину дана директном интервенцијом, због једног текста који је најављивао ово што данас имамо у Србији, сменио главног уредника веома тиражног београдског дневника „Ало“. Данас је тај лист највећи Тадићев промотер. Радио-телевизија Србије извињавала се гледаоцима након гостовања Томислава Николића. Тај исти РТС одбио је да емитује два спота Српске напредне странке у којима се у негативном контексту спомиње Борис Тадић. Исто су урадиле и све друге телевизије. А све те телевизије емитовале су по неколико стотина пута спотове Демократске странке са монтираним изјавама Томислава Николића. У безумљу какво се јавља само кад човек живи у убеђењу да му нико ништа не може, један рођени Сарајлија (Борис Тадић) држи лекције из патриотизма једном Шумадинцу (Томислав Николић) оптужујући га да планира и припрема немире по Србији. Неукусно и непристојно, најблаже речено. Тадићева некада блиска сарадница Весна Пешић изјавила је ових дана за Радио Слободна Европа да Србија има новог диктатора који се зове – Борис Тадић. Не знам кога ће грађани Србије изабрати у другом кругу, Сарајлију или Шумадинца, али знам да је Весна Пешић дебело у праву. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Iurise mislim da previse gledas B92.Nije sve tako ruzicasto kao sto si ti konstruisao u svom mozgu.Ponekad televizija i internet nisu jedini prozor u svet. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Као прво Александре да ми се обраћаш са Ви јер сам старији од Вас а и да нисам основна је култура да кад се неком први пут обраћаш да му персирате. Ја ћу Вам опет поновити, скоро у свему што сте написали се слажем. Поента је у моралној одговорности, да сте Ви поред свог имена написао политиколог, професор, доктор, инжењер ... ма да немаш 2 разреда школе ... није проблем реци гласаћу за тог и тог тј. опет ћу гласати за тог. Али да један теолог који би нам требао између осталог давати разне савете каже ипак ћу опет гласати за тог а да нема праве разлоге некако ми не иде једно са другим. То је слично као неки садашњи наставници и учитељи, колико год да су они добри у својој професији ако нису и у приватном животу учтиви и примерни у друштву него опијају се, коцкају, живе развратно ... ученицима је то лош пример којим ће они лако кренути. Ја овим примером не судим ко се и како треба понашати, наравно да има ко о томе суди, али износим своје мишљење и аргументе. Нисам ништа лоше мислио, надам се да ћеш са те стране и схватити. А сад пар речи и о дуелу, био би ред ипак је то наслов Гворили сте нешто у смисли Томо није изнео конкретна решења а Тадић је изнео конкретна решења. Да ли сте ви стварно очекивали да ће Вам они на дуелу рећи нешто што до сад нисте чули до њих? Ако нисте довољно пута чули и од једног и од другог у овој предизборној кампањи на све теме које су биле у дуелу онда никад нећете ни чути. Још онај који поверује у Тадићеве приче после толико година на власти има озбиљне проблеме са памћењем, само је потребно да се сети шта су причали у последњих 12 година и све ће му се само казати. Само ћу рећи шта помислити о човеку који је већ 12 година на власти а целу кампању води као да је 12 година опозиција, ово вређа интелигенцију сваког грађана Србије. Не бих да те увредим али ово да није жалосно било би смешно .smesko. Где ја то судим? Где ја износим не истине? Ја износим моје аргументе и на основу тога моје мишљење ако се Ви не слажете са тим дајте јаче аргументе, а демонстрација слабости су "санкције" које сви знамо да воде ничему. Овде сте скроз заменили тезе, прочитајте моје постове па реците где је неком судим. Сад сте ме искрено разочарали као човек!!! Овде Ви судите да је неко суперправославац само би волио чути на основу чега, па још и претите ... само зато што сам рекао моје критике на ваше ставове. Ово је минус са нас обојицу што смо допустили да до овог дође, мислим да се ово може све на лепши начин саопштити, А ова реченица је Ваш врхунац. Прво дижете себе изнад некод за кога ништа не знате и појма немате ко сам и у каквом се ја друштву крећем. А пре свега на основу чега Ви судите које је друштво веће а које мање? Ако сви у вашем великом друштву размишљју као Ви надам се да ћу ја цео живот бити у најнижем друштву у односу на Ваше. Не браним ја вама да ви износите своје мишљење, али немате право да коментаришете моју личност, поготово не да говорите о мојој достојности као теолога. То је безобразлук, малограђанштина и примитивизам. Упозорио сам вас и следеће што ћу урадити, ако наставите, изрећи ћу вам званичну опомену (после треће бићете бановани са форума). Морате да схватите да немате ама баш никакво право да ником, па ни теолозима, попујете како би они требало да се понашају, како и за кога да гласају, како да размишљају. Свако, па и хришћани, па и теолози, има право на свој грађански, политички став. Немате право да одређујете које су то партије примерене хришћанима и теолозима а које не. Поготово немате право да било коме говорите да треба да уклони своје звање теолога зато што ће гласати за неку политичку опцију која се вама не свиђа. Нистие никаква мера православности нити црквености, па да себи дајете такво право. Такав наступ није ништа друго до секташки менталитет. Више вас нећу упозоравати, нити вам објашњавати, већ ћу у потпуности уоптребити своја администраторска овлашћења, ако наставите са провокацијама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Iurise mislim da previse gledas B92.Nije sve tako ruzicasto kao sto si ti konstruisao u svom mozgu.Ponekad televizija i internet nisu jedini prozor u svet. Isak Njutne, mislim da premalo koristis mozak. Nije nista ruzicasto ali da verujem lazovima gde je ocigledno da lazu da su izbori pokradeni - ne pada mi na pamet. Tacno znam gde je crnilo, a crnilo je kod Tomislava Nikolica koji je promenio svoju politiku za 180 stepeni ali je ostao isti neobrazovani prostak koji ne bi mogo ni frizerski salon da vodi kamoli drzavu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Провидно је што је Тома почео да прича о крађи избора тек након три дана по окончању истих - када је укапирао да од састављања његове владе нема ништа (СПС је јасно рекао да ће са ДС-ом). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 E Ziskare ziskare, pogledaj ekonomske podatke i vidi racunicu i ne smaraj vise. Vi sto ekonomiju gledate po tome koje vam je marke televizor i auto blage veze nemate. NIje uvoz gotove robe, ta gotova roba je zadnji segment trgovine. A to sto si ti noob po tom pitanju nije moj problem. Видим, твој проблем је много већи и озбиљнији...а ја нисам компетентан па ћу те овде напустити... Остај ми здрав и срећан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Видим, твој проблем је много већи и озбиљнији...а ја нисам компетентан па ћу те овде напустити... Остај ми здрав и срећан. Ja sam iza svojih reci pruzio jasne podatke o tome koliko uvozimo a koliko izvozimo kome kao i ko koliko ulaze kod nas. Ti mi tu brojis televizore i telefone iz "evrope" bez obzira sto se vecina tih komponenti proizvodi u kini ili azijskim zemljama. Nisam strucan al makar koristim ono malo znanja i informacija koje mogu da iskoristim a ti i to izbegavas. Провидно је што је Тома почео да прича о крађи избора тек након три дана по окончању истих - када је укапирао да од састављања његове владе нема ништа (СПС је јасно рекао да ће са ДС-ом). I to nije iznosio zapisnike da dokaze kradju, vec dzakove sa glasackim listicima kao scenu teatralnu pravi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Isak Njutne, mislim da premalo koristis mozak. Nije nista ruzicasto ali da verujem lazovima gde je ocigledno da lazu da su izbori pokradeni - ne pada mi na pamet. Tacno znam gde je crnilo, a crnilo je kod Tomislava Nikolica koji je promenio svoju politiku za 180 stepeni ali je ostao isti neobrazovani prostak koji ne bi mogo ni frizerski salon da vodi kamoli drzavu. Crnilo batice kad glasas iz bodruma,kad veceravas s mafijom,kad pravis razliku izmedju svojih i ostalih glasaca,kada prodas cementare za 1 e,kada prodas Sartid koji vredi 400 mil za 23,kada kupujes poslanike,kada se okruzis olosem poput miskovica,caneta subotica,karica,kada kazes za legiju da je sportski tip,kada se izvinjavas u tudje ime,kada prodajes svoju zemlju i narod zarad neke iluzije poput EU,kada imas mozak ko mis sveta,kada ti ministar pravde uzme 2 mil dinara za 3 sata provedinih u RIKu,kada zbog bata koleta ta ista EU nam udari sankcije na izvoz secera a bata kole znamo svi koga je i kako finansirao,.E to je prijatelju cemer i crnilo. Sto se tice mozga voleo bih da imam mozak kao tvoj makar na 2 dana verovatno bi ziveo u bajci EU nema alternativu. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Crnilo batice kad glasas iz bodruma,kad veceravas s mafijom,kad pravis razliku izmedju svojih i ostalih glasaca,kada prodas cementare za 1 e,kada prodas Sartid koji vredi 400 mil za 23,kada kupujes poslanike,kada se okruzis olosem poput miskovica,caneta subotica,karica,Odlichno si opisao Kostunicu! Njegovog bivseg parnera Velimira Ilica i danasnjeg predsednickog kandidata Tomislava Nikolica. kada kazes za legiju da je sportski tip Ovo ne znam ko je reko al nije pogresio. kada se izvinjavas u tudje ime Ovo takodje ne znam ko je uradio. ,kada prodajes svoju zemlju i narod zarad neke iluzije poput EU Ovo takodje ne znam ko to radi. Sto se tice mozga voleo bih da imam mozak kao tvoj makar na 2 dana verovatno bi ziveo u bajci EU nema alternativu. Ekonomski gledano, eu je najbolji moguci potez na tabli. Mozemo da budemo neutralni i time znacajno smanjimo ulaganja, izvoz i pristup fondovima ili pak da se uclanim u eu time povecamo ulaganja, izvoz i pristup fondovima. Dakle eu ima alternativu ali ta alternativa je ekonomski manje profitabilna. Sve ima alternativu. Ja ipak biram ekonomski profitabilniju alternativu hocu da imam sutra dan da obezbedim svojoj deci kada ih budem imao. A ne da se mucim kao moj starac i da nemam nista sa diplomom ekonomskog fakulteta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Видим, твој проблем је много већи и озбиљнији...а ја нисам компетентан па ћу те овде напустити... Остај ми здрав и срећан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Vidim da istorija nase politicke scene slabo ide pa ajde da te malo prosvetlim Odlichno si opisao Kostunicu! Njegovog bivseg parnera Velimira Ilica i danasnjeg predsednickog kandidata Tomislava Nikolica. Naivan si ko francuska sobarica sartid je privatizovao cvetkovic zajedno djindjicem i vlahovicem 2003,cementare i scerane su prodavane u vreme djindjica, takodje surovanje s mafijom davanje cumetu da asfaltira puteve po srbiji itd janjusevic kolesar afera,pa prodaja drzavnih tajni od strane potpredsedika vlade perisica itd nema blage veze sa zivotom a kamoli kostunicom Ovo ne znam ko je reko al nije pogresio. djindjic Ovo takodje ne znam ko je uradio. znas,znas Ovo takodje ne znam ko to radi znas ti dobro znas tvoj omiljeni predsednik nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Шта вам је бре људи, опустите се мало... Аурор and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука