nedeljko Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 kol'ko vas bilo? Нисам био. Радио сам. Од понедељка - ето и мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Па није брате "песимизам" него реалност. Нема никога на "политичкој сцени" ко би нешто значајно променио... Кад неко изађе и каже народу истину без длаке на језику, онда можемо нешто да се надамо. Мада ми такве снајпером решавамо... I posle im imena pišemo malim slovom, čisto za svaki slučaj https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 100 000 , Ја предлажем да се оформи једна независна комисија која би објективно пребројала колико је људи било на протесту... ;D Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Па није брате "песимизам" него реалност. Нема никога на "политичкој сцени" ко би нешто значајно променио... Кад неко изађе и каже народу истину без длаке на језику, онда можемо нешто да се надамо. Мада ми такве снајпером решавамо... Реалност је да су, за сада, Н.Н лица покрала гласове грађана Србије. То ми - ми делује по мало - да се задржим на - некултурно. Ко су и шта су то - ми ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 То ми - ми делује по мало - да се задржим на - некултурно. Ко су и шта су то - ми ? Prvo lice mnozine ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Реалност је да су, за сада, Н.Н лица покрала гласове грађана Србије. Tvrdnja je da su, za sad NN lica pokrala glasove gradjana Srbije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Iskreno izbori su u najmanju ruku sumnjivi i ostace ljaga na njima a da li je stvarno bilo kradje ili ne to najbolje znaju lopovi u nasoj politickoj eliti.Mi mozemo samo da spekulisemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Већина тих грађана и овако нема благе везе са животом... Требало би увести неке строге критеријуме ко може да гласа. Прво би требало забранити пензионерима и државним службеницима да гласају, они имају конфликт интереса. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Већина тих грађана и овако нема благе везе са животом... Требало би увести неке строге критеријуме ко може да гласа. Прво би требало забранити пензионерима и државним службеницима да гласају, они имају конфликт интереса. Kako to mislis?Da oformimo komisuju koja ce da odredi da li neko ima pravo glasa?Da li si ti svestan kakvih bi tek tu bilo zloupotreba? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Crveni Baron, nedeljko and миркан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ма теоретишем само мало... За пензионере и државне службенике не треба комисија, ту је јасна ситуација. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Tvrdnja je da su, za sad NN lica pokrala glasove gradjana Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ма теоретишем само мало... За пензионере и државне службенике не треба комисија, ту је јасна ситуација. Da,jasna ,posto su u sukobu interesa te s toga nemaju pravo glasa pa ti hoces da mi krkobabic umre pre 120 god?nemoj tako gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Већина тих грађана и овако нема благе везе са животом... Требало би увести неке строге критеријуме ко може да гласа. Прво би требало забранити пензионерима и државним службеницима да гласају, они имају конфликт интереса. U tom grmu lezi zec. Platon .... , kakva demokratija ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Tipican glasac Borisa tadica i DS, ovo je zaista za antologiju smej.gif smej.gif smej.gif feeble, bgpj, nedeljko and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука