Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Па није брате "песимизам" него реалност. Нема никога на "политичкој сцени" ко би нешто значајно променио... Кад неко изађе и каже народу истину без длаке на језику, онда можемо нешто да се надамо. Мада ми такве снајпером решавамо... :(

I posle im imena pišemo malim slovom, čisto za svaki slučaj ;)

Подели на овим сајтовима

100 000 , ;)

Ја предлажем да се оформи једна независна комисија која би објективно пребројала колико је људи било на протесту...

;D

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Па није брате "песимизам" него реалност. Нема никога на "политичкој сцени" ко би нешто значајно променио... Кад неко изађе и каже народу истину без длаке на језику, онда можемо нешто да се надамо. Мада ми такве снајпером решавамо... :(

Реалност је да су, за сада, Н.Н лица покрала гласове грађана Србије.

То ми - ми делује по мало - да се задржим на - некултурно.

Ко су и шта су то - ми ?

Подели на овим сајтовима

Реалност је да су, за сада, Н.Н лица покрала гласове грађана Србије.

Tvrdnja je da su, za sad NN lica pokrala glasove gradjana Srbije.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Већина тих грађана и овако нема благе везе са животом... Требало би увести неке строге критеријуме ко може да гласа. Прво би требало забранити пензионерима и државним службеницима да гласају, они имају конфликт интереса.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Већина тих грађана и овако нема благе везе са животом... Требало би увести неке строге критеријуме ко може да гласа. Прво би требало забранити пензионерима и државним службеницима да гласају, они имају конфликт интереса.

Kako to mislis?Da oformimo komisuju koja ce da odredi da li neko ima pravo glasa?Da li si ti svestan kakvih bi tek tu bilo zloupotreba?

Подели на овим сајтовима

Ма теоретишем само мало... :)

За пензионере и државне службенике не треба комисија, ту је јасна ситуација.

Da,jasna ,posto su u sukobu interesa te s toga nemaju pravo glasa :) pa ti hoces da mi krkobabic umre pre 120 god?nemoj tako gringrin

Подели на овим сајтовима

U tom grmu lezi zec. Platon .... :), kakva demokratija ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...