Vaske Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Е, добро ме подсети да се отворим једном кратком причом и пренесем је осталима: Године 2009. били смо са хорићем код владике Г., за Божић. Заврши се Литургија и одосмо са владиком на ручак. Наравно, пописмо смо по коју и поведосмо неке приче о цркви итд, те се отвори владика пред нама речима: знамо (мислио је на Синод) већ годинама да Артемије спрема одступницу и да гради неколико "здања" на разним локацијама у Србији и Грчкој. Тај човек ће направити хаос! Има милионе еура на рачунима у банкама! Тако нам он тада рече. Дакле, то је било 2009. још! Неко је ово стварно дугу дуго припремао. Катастрофа!!! Ја то никако не капирам, значи то се све три године догађа са својеврсним допуштењем. После овога што си сад написао не знам имали икакве сврхе даље коментарисати нашу улогу тј улого Цркве у свим овим догађањима.! Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Не верујем у то што ти пишеш - а, то што се. међусобно, тужакате, - није мој проблем. Овај задњи део реченице си написао као да ћу ти - ја, не дај Боже, правити " чарламу " и пријавити код неког владике. Од тог посла - нема ништа. све си написано искривљено схватио ... nedeljko је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 А што се тиче грешног Милоја,то је тек прича он је хтео да скочи пре Владикин ауто,међутим,погрешио је па је скочио на ауто главног човека у СУП-у Чачак sHa_sarcasticlol па је завршио у притвору. Јефимија Крунић, Milan Nikolic and Лела је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Верујте,отац Герман је диван човек,никога не би повредио,они једноставно лажу и све више људи се у то уверава,бар они који су сумњали. Отац Герман им је дао и ауто и нове гуме и све живо и на крају када мати Јелена није имала шта да им приговори,рекла им је: Грешна вам душа,поједосте нам чоколаде(неке у ходнику што су биле) а то је народ за манастир купио а отац Герман јој каже -па које чоколаде,мати,не знам ако је неко и узео,нисам видео Све су им спремили и лекови и одећу и ако су нешто њихово нашли,све,све. Грехота како лажу. јеси била ти ту? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Био је мој неко много близак а то је као да сам ја била Али биће фотографија и свега ускоро па ћеш видети и сам. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 хахахха... па кроз такву причу и ја могу да дам хиљаде сведочанстава..за разне ствари... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Катастрофа!!! Ја то никако не капирам, значи то се све три године догађа са својеврсним допуштењем. После овога што си сад написао не знам имали икакве сврхе даље коментарисати нашу улогу тј улого Цркве у свим овим догађањима.! Тако је! А вероватно се је знало и пре тога... Добро питање Васке...али за владике Стварно је било претераног снисхођења и сакривања. Не знам шта су чекали и очекивали. Али, шта да верници (који се иначе ништа не питају) сада раде? Зато нам и треба здрав лаос сада, можда је дошло време када ће монаси учити од лаика. Без шале. Vaske, w.a.mozart, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Катастрофа!!! Ја то никако не капирам, значи то се све три године догађа са својеврсним допуштењем. После овога што си сад написао не знам имали икакве сврхе даље коментарисати нашу улогу тј улого Цркве у свим овим догађањима.! ма дај, за бившег владику Артемија се зна од 1999. године шта ради, поготово кад је издао пар књига и текстова на тему екуменизма, апостасије и тако томе. један од чувенијих текстова тог времена је оца Саве Јањића који дан данас многи артемити употребљавају и умножавају а не знају ко је писац јер је постао један од највећих гласноговорника Цркве на подручју рашко-призренске епархије, у међувремену се покајао и увидео да су неистина неке ствари - чак сасвим обрнуте уствари. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Видећеш какве су "иконе" држане у манастиру,видећеш да ли је било ломљаве,све ће се видети... Још само нешто да кажем, манастир је затечен чист,све је било педантно и како доликује за разлику од Црне Реке кад су отишли Николај и његови,е ту сам већ лично била и својим очима се уверила у све.Шта су дозволили и како им је изгледала светиња Храма где су Мошти....не смем ни да причам. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 хахахха... па кроз такву причу и ја могу да дам хиљаде сведочанстава..за разне ствари... Па ти си данима овде просипао мудрост како "треба имати информације из свих извора"! А јел си ти био тамо, па си преносио она сведочанства са расколничких сајтова? Стварно је у праву отац Иван за тебе, имаш секташки и рушилачки менталитет. Александрида, Milan Nikolic, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 хахахха... па кроз такву причу и ја могу да дам хиљаде сведочанстава..за разне ствари... значи то ти је аргумент да кажеш сестри да лаже? Александрида and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 хахахха... па кроз такву причу и ја могу да дам хиљаде сведочанстава..за разне ствари... Свој си човек,насмеј се и прођи Да те убеђујем-не! Александрида је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 педагошка пауза Лазар Нешић, Макрина and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Пошто смо у радовима били годинама,гледам и могу да мислим само колико коштају само ови изливени темељи да би се добио ниво са трпезаријом доле... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Па ти си данима овде просипао мудрост како "треба имати информације из свих извора"! А јел си ти био тамо, па си преносио она сведочанства са расколничких сајтова? Стварно је у праву отац Иван за тебе, имаш секташки и рушилачки менталитет. сада...ако ћеш право... лепљење етикета које ти чиниш и ово пљување ако се неко није са тобом сложио је пре секташки менталитет... али ти си сада ин... па ти се може... али на твоју душу...ако постоји..или не... а за информације... да...треба имати информације... али сведочити као да су истина... то је већ друга ствар... а ја сам преносио вести... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука