Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Е,ово ми је врх,свака му част,овом брату http://www.facebook.com/media/set/?set=a.367777683281990.86168.217610008298759&type=1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Пише испод ових слика Lepo bogami.Konak za desetku.Od cega?Od dobrovoljnog priloga naroda a popovi vam ne valjaju a ima ih koji zive kao poslednja beda,bolesni sa puno dece,jedva opstaju a vi koliko vidim svega u izobilju i raskosi,a jos prognani i jos nepravedno gonjeni...eh,zemljo...eh,Sveti Pavle Apostole,sta bi ti danas rekao na ovo,Ti koji si od svoga ziveo,kiso,mucio se,gladovao... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Обрисали коментар Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Обрисали коментар Па је се баш питам о чему се ради, нисам ни видео никакве коментаре. Али, чудно је...као да је све било унапред припремљено...имају чак и темеље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Веруј са су обрисали коментар чим сам ја ово поставила овде,што значи да читају овај форум Па погледајте само, лепо је рекао овај брат чији су коментар избрисали,ово је бре вила како је лепо и кошта сигурно како море уточиште.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Па је се баш питам о чему се ради, нисам ни видео никакве коментаре. Али, чудно је...као да је све било унапред припремљено...имају чак и темеље... То је и мени прво упало у очи. Изгледа да нисмо ни свјесни колико је цијела ствар "добро" организована. Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338322677' post='648339] веруј или не, то није мој проблем с тим што сам ја спреман да одговарам ликом и делом, именом и презименом за све што напишем, где год ме неко позове ... а неће ми бити ни први пут да ми неко прави чарламу и прави пријаву код неког владике. Не верујем у то што ти пишеш - а, то што се. међусобно, тужакате, - није мој проблем. Овај задњи део реченице си написао као да ћу ти - ја, не дај Боже, правити " чарламу " и пријавити код неког владике. Од тог посла - нема ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Мени није јасно,одакле мати Јелени четири искушенице када је увек била она и још две старе,старе монахиње. Јуче ми рече пријатељ,то су Артемијеве искушенице које су прешле код Јелене а оне две јадне старице што су са њом,једва да су и живе Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 То је и мени прво упало у очи. Изгледа да нисмо ни свјесни колико је цијела ствар "добро" организована. Е, добро ме подсети да се отворим једном кратком причом и пренесем је осталима: Године 2009. били смо са хорићем код владике Г., за Божић. Заврши се Литургија и одосмо са владиком на ручак. Наравно, пописмо смо по коју и поведосмо неке приче о цркви итд, те се отвори владика пред нама речима: знамо (мислио је на Синод) већ годинама да Артемије спрема одступницу и да гради неколико "здања" на разним локацијама у Србији и Грчкој. Тај човек ће направити хаос! Има милионе еура на рачунима у банкама! Тако нам он тада рече. Дакле, то је било 2009. још! Неко је ово стварно дугу дуго припремао. w.a.mozart, Ignjatije, Миљан Крстић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 da je još malo popio verovatno bi predložio i konkretne mere za suzbijanje artemijeve etno-brvnare and Co. ujedno smatram da je to rešenje problema u crkvi-da pijani Hrista radi počnu da delaju jer od treznih nema mnogo vajde... bili oni i direktori legalnih etno-brvnara Ignjatije, Милан Меденица :) and И.стојковић је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Иду свуда по планинским местима и купују имања,мада,скоро им један наш Србин није хтео да прода,Бог га благословио! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Пише испод ових слика Lepo bogami.Konak za desetku.Od cega?Od dobrovoljnog priloga naroda a popovi vam ne valjaju a ima ih koji zive kao poslednja beda,bolesni sa puno dece,jedva opstaju a vi koliko vidim svega u izobilju i raskosi,a jos prognani i jos nepravedno gonjeni...eh,zemljo...eh,Sveti Pavle Apostole,sta bi ti danas rekao na ovo,Ti koji si od svoga ziveo,kiso,mucio se,gladovao... video sam , pisao je i obrisali ga! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 da je još malo popio verovatno bi predložio i konkretne mere za suzbijanje artemijeve etno-brvnare and Co. Хахахаха...а ко каже да није? greengrin Шалим се... Иду свуда по планинским местима и купују имања,мада,скоро им један наш Србин није хтео да прода,Бог га благословио! Што би рекли у ЛескОвац: срам ги изеја! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Што би рекли у ЛескОвац: срам ги изеја! sramoTIčine Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Верујте,отац Герман је диван човек,никога не би повредио,они једноставно лажу и све више људи се у то уверава,бар они који су сумњали. Отац Герман им је дао и ауто и нове гуме и све живо и на крају када мати Јелена није имала шта да им приговори,рекла им је: Грешна вам душа,поједосте нам чоколаде(неке у ходнику што су биле) а то је народ за манастир купио а отац Герман јој каже -па које чоколаде,мати,не знам ако је неко и узео,нисам видео Све су им спремили и лекови и одећу и ако су нешто њихово нашли,све,све. Грехота како лажу. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука