Jump to content

Bolje biti činovnik nego biznismen

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чак и на западу је мали проценат нових фирми (тзв. популарно startup-ова) које опстану.

Ali je i mali broj onih koje propadnu t.j bankrotiraju. Uglavnom se integrisu u vece kooproacije.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Сваки човек има свој бизнис. Твој рад је твој бизнис. Проблем је само што у "јавном сектору" не владају закони тржишта па "бизниси" који ништа не раде и даље послују исто као они који раде.

I ne treba da vladaju. Ali javni sektor treba da poznaje svoje granice. Samo ono sto je neophodno i korisno za gradjane i vodjenje drzave. Dakle bazicna medicinska nega, rukovanje energentima, bazicno rukovanje telekomomunikacijama, zastita gradjana (mup), zastita drzave (vojska), Drzavna adminsitracija i sudstvo. To su stvari koje po meni nikada ne smeju da ispadnu apsolutno iz kontrole drzave dok u medicinskim stvarima i energentima drzava treba da ucestvuje ali ne da dominira.

Подели на овим сајтовима

Сваки човек има свој бизнис. Твој рад је твој бизнис. Проблем је само што у "јавном сектору" не владају закони тржишта па "бизниси" који ништа не раде и даље послују исто као они који раде.

I ne treba da vladaju. Ali javni sektor treba da poznaje svoje granice. Samo ono sto je neophodno i korisno za gradjane i vodjenje drzave. Dakle bazicna medicinska nega, rukovanje energentima, bazicno rukovanje telekomomunikacijama, zastita gradjana (mup), zastita drzave (vojska), Drzavna adminsitracija i sudstvo. To su stvari koje po meni nikada ne smeju da ispadnu apsolutno iz kontrole drzave dok u medicinskim stvarima i energentima drzava treba da ucestvuje ali ne da dominira.

Подели на овим сајтовима

angry-kid.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да ти не нагињеш мало према либерализму? До сад си био социјал-демократа колико ми се чини. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Да ти не нагињеш мало према либерализму? До сад си био социјал-демократа колико ми се чини. :)

Iuris pocinje da veruje u Boga, postaje liberal.... da se nisi ti meni zaljubio Iuris?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Знате ону изреку - "ко није социјалиста са деветнаест година нема срца, ко је социјалиста после тридесет нема мозга"... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...