Jump to content

Јубилеји заједнице Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 320
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Jos nesto zasto nisam dobio neki poklon za uclanjenje niste fer ,mislim na administratore sajta ,yasto bi neko dobio kalendar,mali molitvenik,bibliju ,radio prijemnik samo zato sto je 5000 clan ?

Sem toga ovi na novinar.de ce napisati sledece :Pouke org placa svakog ko hoce sa njima

... и не само то, него нам све те паре даје директно папа и то мени на руке, колико затражим толико да. Мислим, ко зна-зна...

PS

с обзиром да има оних који на схватају да се шалим морам да кажем да се шалим.

Подели на овим сајтовима

Nebojsa niste fer .Na stranu sto imate najlepse ime na svetu ;) ipak sam stigao prvi i ponekad sam aktivan i ovde na forumu .Inace sam aktivni clan novinar.de i sajta ribe ihtis .Lepo bi bilo da se i tamo uclanis ,da te unapred upozorim svaki post na tim sajtovima pocinje sa pomaze Bog ,a vec u trecoj recenici moras osuditi novotarce,USA,zavernike ,masone i komuniste

Као прво нисам нема потребе да ми персираш :) као друго нисам мислио на тебе већ на овог https://www.pouke.org/forum/user/4094-небојша/ члана који је се сам регистровао а није написао ништа а нема везе можда би било добро да администација да је само ник регистован а ни једном није ушао на форум да га обавести мејлом ако и даље не улази и никад није био логован да га брише после годину,две... :)

Подели на овим сајтовима

Da vidimo ko izvodi jedanaesterac... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...