Jump to content

Јубилеји заједнице Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 320
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Бог ти помогао Шајатовићу и јеси - добродошаоооооооооооооооооооо!

Пошто је пост частим те са Постављена слика без шлага  eheeeej

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Pomaze Bog braćo! Zar sam ja 3000 član!?

Ето видиш... ниси се надао а постао си трихиљадити члан. Знаш, код нас је обичај да сваки хиљадити члан купи нешто Администрацији, па то очекујемо и од тебе  eheeeej

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braćo! Zar sam ja 3000 član!?

Јеси и автоматски улазиш у модерацију такав је договор биЈо .

Значи , добро дошо , боље нас нашо и одма на посо.

Дакле који пдф оћеш да уређујеш ?

Подели на овим сајтовима

Hvala braćo na toploj dobrodošlici! Ovaj forum sam prvi put video kod svog brata Pajka,oduševio sam se prelepim temama i rešio sam da se registrujem! Što se tiče poklona ja se slažem,a da se prihvatim posla urednika o tome nisam razmišljao pa vas molim da mi date malo vremena,možda me brat Pajko ubedi(ako vam on kupi poklon 0102_laugh)!

Подели на овим сајтовима

Мисионари наш брат Пајко, мисионари, Бог му сваког добра дао.  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Hvala braćo na toploj dobrodošlici! Ovaj forum sam prvi put video kod svog brata Pajka,oduševio sam se prelepim temama i rešio sam da se registrujem! Što se tiče poklona ja se slažem,a da se prihvatim posla urednika o tome nisam razmišljao pa vas molim da mi date malo vremena,možda me brat Pajko ubedi(ako vam on kupi :) 0102_laugh)!

Драги пријатељу,

зато што си трихиљадити члан а и зато што си пријатељ Пајков ( а сви Пајкови пријатељи су и наши пријатељи) , због тога добијаш на поклон једну лепу књигу: "Дела апостолских ученика" од Владике Атанасија на преко 430 страница!

Књига је нова и некоришћена  poklon и поклањају ти заједно ЖРУ и Литургијска заједница из Костолца на којој предстоји о. Александар

Пошаљи ми где живиш и како да ти пошаљем.

Подели на овим сајтовима

0102_laugh poklon :)

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Мисионари наш брат Пајко, мисионари, Бог му сваког добра дао.  0102_laugh

Ко зна да броји до 10.000, он зна и друге корисне ствари да ради.  poklon

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Hvala braćo na toploj dobrodošlici! Ovaj forum sam prvi put video kod svog brata Pajka,oduševio sam se prelepim temama i rešio sam da se registrujem! Što se tiče poklona ja se slažem,a da se prihvatim posla urednika o tome nisam razmišljao pa vas molim da mi date malo vremena,možda me brat Pajko ubedi(ako vam on kupi :) 0102_laugh)!

Драги пријатељу,

зато што си трихиљадити члан а и зато што си пријатељ Пајков ( а сви Пајкови пријатељи су и наши пријатељи) , због тога добијаш на поклон једну лепу књигу: "Дела апостолских ученика" од Владике Атанасија на преко 430 страница!

Od srca vam hvala na poklonu oče Ivane! Knjigu ću doći lično da preuzmem od vas ovih dana!

Књига је нова и некоришћена  poklon и поклањају ти заједно ЖРУ и Литургијска заједница из Костолца на којој предстоји о. Александар

Пошаљи ми где живиш и како да ти пошаљем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...