Juan Valdez Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Миса ми некако правовернији, а мислим да је и Хајо само мало икономисао за слабе у вери. А можда је стварно мислио то што је написао. Не би био ни први ни једини међу класичарима и њиховим прецима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ма шалим се мало, наравно да је тако мислио. И за мене би то било прихватљиво када би владајућа парадигма била како треба. Овако морам да вучем на другу страну, па да се нађемо на средини... Иначе, слушао сам скоро причу када је био неки скуп ултра-либертаријанаца екипа у фазону - Милтон Фридман, Хенри Хазлит, Хајек и слични - и почну да причају нешто о томе, а Мизес се изнервира скочи са столице и викне "сви сте ви смрдљиви социјалисти!", а онда изађе и залупи врата... 0110_hahaha Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Naginjem komunjarama .... bruka ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Комуњаре су црвено горе лево - ауторитарни левичари. Ти си више леви либертаријанац ко Ганди, Мендела и компанија... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ma zezam se, al' malo mi fali da predjem gore, preko crte, pa maltretiram ljude ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ма и ја се фолирам само док дођем на власт, онда Пиноче бато... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Mozemo da napravimo crno-crvenu koaliciju pa da udarimo po umerenjacima ... da vide oni cija majka crnu vunu prede ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Ovde je prikazano kakvi su planovi: America's New Paths in Space ,,2 pathways to 2 frontiers: private companies to ISS & deep space exploration with NASA_SLS & NASA_Orion.'' Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Капсула се овог тренутка приближава М.С.Станици и видљива је као мала тачка: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Супер! Прочитајте нешто о компанији SpaceX и Елону Муску оснивачу, веома занимљива и инспиративна прича: http://en.wikipedia.org/wiki/Elon_Musk http://en.wikipedia.org/wiki/SpaceX ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Са термалне камере на Капсули: велика слика Свемирске станице: А овако изледа Капсула снимљена са Станице: Dragon power and comm systems are now hooked up to the space station — all working well and berthing activities are officially complete! Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Znaci operacija uspela? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Само да поваде товар и слаткише. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 либертаријанац ко Ганди, Мендела и компанија... Seselj oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука